Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Στο επίκεντρο της κριτικής οι προεδρίνες των Νομικών προσώπων του δήμου Πέλλας

Οι τρείς προεδρίνες των Νομικών Προσώπων του δήμου Πέλλας βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής που άσκησε η αντιπολίτευση στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
α) Η κ. Λαγομάτη εξ αριστερών γιατί ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας όρισε τις σχολικές επιτροπές και μάλιστα απέστειλε τη σύνθεσή τους στα σχολεία επικαλούμενη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου το οποίο όμως δεν είχε συνεδριάσει ακόμη. Μάλιστα όταν της ζητήθηκε να δικαιολογήσει αυτή της την πράξη απάντησε με κυνικό τρόπο λέγοντας ότι ήταν σίγουρη ότι το δημοτικό συμβούλιο θα αποφάσιζε κατ αυτόν τον τρόπο και για αυτό βιάστηκε να στείλει τις αποφάσεις.....
Με αυτή τη λογική τότε και αφού η παράταξή σας κ. Λαγομάστη έχει την πλειοψηφία ας μη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο και χάνουμε τζάμπα το χρόνο μας!!!
Δήμαρχε αυτές τις παραφωνίες μόνο εσύ μπορείς να τις διορθώσεις γιατί δεν νομίζω ότι συμφωνείς με αυτή την πρακτική.

β) Η κα Ματζούκη στο κέντρο γιατί προέβλεψε στον Οργανισμό Λειτουργίας του Νομικού Προσώπου που περιλαμβάνει (ΚΑΠΗ, Παιδικούς Σταθμούς κλπ) τετραπλάσιες θέσεις από αυτές που υπαγορεύουν οι πραγματικές ανάγκες του σήμερα αλλά και της επόμενης δεκαετίας. Μάλιστα προέβλεψε 30 θέσεις συμβασιούχων γενικώς, χωρίς να χαρακτηρίζει την ειδικότητα. Επίσης δέχτηκε κριτική από μέλος της αντιπολίτευσης σχετικά με δυσλειτουργίες στο ΚΑΠΗ Αξού στο οποίο όπως καταγγέλθηκε τοποθέτησε ως διαχειριστή του «Μπουφέ» συγγενικό της πρόσωπο. Η ίδια απάντησε λέγοντας ότι για τον Οργανισμό προβλέφθηκαν οι θέσεις που ήταν εγγεγραμμένες στους Οργανισμούς λειτουργίας των αντίστοιχων Νομικών προσώπων που συνενώθηκαν ενώ για το συγγενικό της πρόσωπο σημείωσε ότι και ο προηγούμενος διαχειριστής που δεν ήταν συνεπής στις υποδείξεις που έγιναν ήταν επίσης συγγενής του συζύγου της….

γ) Η κα Λούσπα η οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τη διάταξη στον Κανονισμό Λειτουργίας της Δημοτικής Επιχείρησης που προβλέπει τη συνέντευξη ως βασικό κριτήριο πρόσληψης σε αυτή, επικαλούμενη συνεχώς τη Νομοτέλεια. Προφανώς αγνοεί τις περιπέτειες που είχε η Επιχείρηση με πρώην διευθύντρια που προσελήφθη με αντίστοιχο περίπου τρόπο και που τελικά έβαλε σε μπελάδες και την παράταξη η οποία την επέλεξε αλλά και την ίδια την επιχείρηση αργότερα που την αποζημίωσε για τις υπηρεσίες της που ήταν δυσανάλογες του μισθού της όπως καταγγέλθηκε.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην μιλάτε για την κ. Λαγομάτη.....ακούσαμε την φωνούλα της μετά από 9 μήνες...

ΛΑΓΟΜΑΤΗ είπε...

η απόφαση που εστάλη στα σχολεία βασιζόταν στην σχετική νομοθεσία για τις συνθέσεις των διοικητικων συμβουλίων των σχολικων επιτροπών όπου ρητά ορίζεται η συμμετοχή των 5 εκ των αρχαιότερων διευθυντών των σχολείων..Δεν αποτελούσε θέμα προς ψήφιση αλλα προς επικύρωση .Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση απαξίωσης της αντιπολίτευσης και του ρόλου της αλλά ο υπέρμετρος φορμαλισμός και τυπολατρία μόνο σε αγαθές προθέσεις δεν παραπέμπουν...

Ανώνυμος είπε...

giati kyrie ekdota kanete gargara thn diaroh sto prwto 8ema ths hmerhsias diataxhs apo pleyras tis antipoliteyshs;

ΑΝΤΙΡΑΓΙΑΣ είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 'ΦΡΟΥΤΑ' ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΥΔΟΚΟΙΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ.ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ .ΜΟΝΟ ΧΑΖΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΩΝ - ΠΗΔΗΞΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΥΘΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ - ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ
(ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ)

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!! Το παιδί μίλησε!! Ο,τι και αν είπε συγχαρητήρια.Το ότι μίλησε είναι ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ.
Συγχαρητήρια Ηλιάνα μας.

Ανώνυμος είπε...

Πώς φαίνεται οτι όλοι σας ζηλεύτε την Ηλιάνα Λαγομάτη!!! 1ον φαίνεται απο το γεγονός δεν γίνεται λόγος για τις δυο προαναφερθέντες προέδρους κυρίες Λούσπα και Μαντζούκη..και κατά 2ον θα θέλατε να είσασταν κατά πολύ στην θέση της...θα θέλατε πολύ να έχετε πάρει γύρω στις 1000 ψήφους...Αλλά δεν το πετύχατε ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! Για το θέμα του "παιδιού μίλησε"...θυμίζω οτι είναι κάτω των 30 ετών, ένα νέο παιδί που ασχολείτε την πολιτική - τοπ.αυτοδιοίκηση που συλλέγει πληροφορίες μέχρι τωρα, για μπορεί με εμπειρια να συνεχίσε...Τουλάχισον λοιπόν ανώνυμε 12.55 η Λαγομάτη μίλησε, εσύ δεν πρόκειται να μιλήσεις ποτε

Ανώνυμος είπε...

3.58. Mην ορκίζεσαι ότι δεν μίλησα ποτέ.Εσύ κοίτα να μιλήσεις.Αλλά πες μου τον φίλο σου (Λαγομάτη) να σου πω ποιός είσαι.Οχι Αινσταιν δηλαδή.Αλλιώς θα πρόσεχες ότι ξεσκίστηκα να την παινεύω και να της δίνω συγχαρητήρια.Επίσης δεν έχω καμία αντίρρηση για την πολιτική της καριέρα.Οι ψηφοφόροι όμως;Τόσο αετοί λες να'ναι;
Προσωπικά της εύχομαι άντε και δήμαρχος και σενα ειδικό σύμβουλο φρουρό παρά παρά τη δημάρχω.
ΥΓ:Δεν καταλαβαίνω το νόημα να κατηγορείς κάποιον για ανώνυμο και να υπογράφεις ομοίως.
0 12.55 με αγάπη

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε να αναλάβει μια αντιδημαρχία και κρίντε την από το έργο της. Φτάνει η εμπάθεια και η παραφιλολογία. Κουτσομπόλες κυρα Κατίνες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΛΟΥΣΠΑ κανε μια προσωπικη επιχειρηση με συνεταιρο τον ΣΤΑΜΚΟ και βαλε οχι μονο συνεντευξη αλλα και πανελλαδικες αν θελεις.Εδω δεν ειναι μπακαλικο.Δημοτικη επιχειρηση ειναι.ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ σε ολους σας ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ που κανενας δεν αναφερεται στην επανειλημμενα παρατυπη κυρια Μαντζουκη που ολοι ξερουμε πως εχει πετυχει την πολιτικη της καριερα...Γι'αυτο ποτε μα ποτε δεν προκειται να παει μπροστα αυτη η χωρα... Γιατι ολοι μα ΟΛΟΙ ειναι διευθαρμενοι και τοποθετουν σε λαθος θεσεις συγγενεις, κουμπαρους κλπ κλπ!

Ανώνυμος είπε...

Η (ΚΥΡΙΑ) ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΡΗ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΛΕΡΗΣ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ. Α ΡΕ ΕΝΑΣ ΜΠΡΟΥΣ ΛΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η (ΚΥΡΙΑ) ΛΑΓΟΜΑΤΗ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ (ΥΠΟΔΙΚΝΥΕΙ-ΔΙΑΤΑΖΕΙ-ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ) Ο ΛΕΡΗΣ.