Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας

Σε τακτική συνεδρίαση καλεί τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πέλλας ο πρόεδρος της Επιχείρησης με σκοπό να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις για τα θέματα που περιλαμβάνονται στην Ημερήσια Διάταξη.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη στις 7:00 το βράδυ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
-Καθορισμός Βάρδιας ΔΕΥΑΠ.
-Αιτήσεις δημοτών.
-Πρόστιμα καταναλωτών.
-Ενημέρωση ΔΣ σχετικά με την ποιότητα νερού του Δήμου Πέλλας.
-Έγκριση δαπανών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου – Αυγούστου 2011.
-Εργασιακά

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ; ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΧΡΕΗ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ 5000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ (ΧΑΧΑ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ; ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κριμα ειναι ειναι τοσο αχρηστοι και χωρις πτυχια που δεν θα βρουν πουθενα δουλεια μετα.... Ουτε το ψωμι που τρωνε δεν εκτιμανε.... Για τον προεδρο τι να πεις εχει καταντησει ποντιακο ανεκδοτο

Ανώνυμος είπε...

με προεδρο τον Ασλανιδη και αντιπροεδρο τον Ανδρεαδη τι περιμενετε ρε παιδια.ποιος ειδε χαρα το Νοσοκομειο η/ η ΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί δεν προβάλλονται και τα συμβούλια της ΔΕΥΑΠ στο τοπικό κανάλι;;;; (Μήπως δεν θέλετε να ακούσει ο κόσμος αυτά που λέτε?)
Όλοι μας θέλουμε να γνωρίζουμε τι αποφασίζουν εκεί μέσα και ποιές είναι οι απόψεις των συμβούλων πάνω στα θέματα που υπάρχουν για συζήτηση και για ψήφιση. Και αναφέρομαι ειδικά στη ΔΕΥΑΠ γιατί 1) οι αποφάσεις τους δεν χρειάζεται να επικυρωθούν από το δημοτικό συμβούλιο, οπότε και δεν έρχονται στη δημοσιότητα για να τις μάθουμε και εμείς οι άσχετοι και 2) γιατί όλοι αυτοί εκεί μέσα πληρώνονται όχι από το κράτος, αλλά από εμάς τους δημότες που πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας. (Δεν είναι δυνατόν σε τέτοια περίοδο, που ο κόσμος δεν έχει να φάει, να υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν πάνω από 3000 ευρώ (1.022.250 δρχ) το μήνα καθαρά, χωρίς να έχουν κανένα αντικειμενικό προσόν που να δικαιολογεί τον μισθό τους.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Γιατί δεν κάνετε ανάρτηση των αποφάσεων σας στη σελίδα του Δήμου Πέλλας στο internet?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9:47 Ολες οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πελλας είναι αναρτημένες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και μπορεί οποιοσδήποτε να τις δεί!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΩΝ 10:25 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

file ton 10:25 den einai anartimenes oles oi apofaseis stin diabgia.Anartontai mono sigkekrimenes katigories apofaseon.

Ανώνυμος είπε...

από εμάς τους δημότες πληρώνονται...και ο πρόεδρος που δεν του έφταναν τα 500 ευρώ για την μια ώρα που πάει στη ΔΕΥΑ, ο γραμματέας που χωρίς ούτε ένα προσόν παίρνει 3000, και τέλος ο διευθυντής που παίρνει 5500....βρε καλά κάνουν τα χωρία και δεν πληρώνουν νερό...

τολμάνε να βγάλουν στην δημοσιότητα τους μισθούς και τα προσόντα τους;

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε μπερδεύτηκα λίγο! Δηλαδή οι γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΠ είναι σε άλλο υδροφόρο ορίζοντα από αυτόν που αναφέρεται στο άρθρο; Α, ρε Ασλανίδη με τις ανακοινώσεις σου! Χαχαχαχαχαχα