Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Στο Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας εκλέχθηκε ο δήμαρχος Πέλλας

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, οι εκλογές για την ανάδειξη οργάνων στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην ΤΕΔΚ). Πρόκειται για την ανάδειξη νέων θεσμικών οργάνων στην Αυτοδιοίκηση σε επίπεδο Περιφέρειας, το οποίο αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση σημαντικών θεμάτων της. Στις εκλογές συμμετείχε και ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος και εκλέχθηκε με τον συνδυασμό Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση που υποστηρίχτηκε από τη γαλάζια παράταξη και φυσικά όπως συμβαίνει πάντα σε αντίστοιχες ψηφοφορίες οι «γραμμές» ήταν δεδομένες και υποστηρίχτηκαν από τους εκλέκτορες σε μεγάλο βαθμό.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το κλείσιμο της είδησης "και φυσικά όπως συμβαίνει πάντα σε αντίστοιχες ψηφοφορίες οι γραμμές ήταν δεδομένες".
Δηλαδή η εκλογή Στάμκου ήταν αποτέλεσμα "γραμμής"και μόνο; Όλοι οι άλλοι δήμαρχοι που έθεσαν υποψηφιότητα δεν επιδίωξαν να εκλεγούν επειδή υπήρχε "γραμμή;;;
Πρέπει να αποβάλλουμε επειγόντως τις μικροπολιτική και να ανοίξουμε τα μάτια μας. Ο Δ. Πέλλας έχει εκπροσώπηση στη Π.Ε.Δ Κεντρικής Μακεδονίας, αυτό είναι το σημαντικό!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΥΠΕΡΟΨΙΑ, ΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ (ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΝΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ)
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΟΑΕΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ . Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.....

Ανώνυμος είπε...

. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ. 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα... 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά. ... ... 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο. 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.....ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ...ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γρηγόρη, συγχαρητήρια για την εκλογή σου στην ΠΕΔ Κενρτικής Μακεδονίας! Και άσε τον κάθε όψιμο νεοδημοκράτη να λέει ό,τι θέλει. Εξάλλου ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γεννιέσαι, δε γίνεσαι!

Ανώνυμος είπε...

Οχι ο Στάμκος από τον συνεταιρισμό στον Παλιό Μυλότοπο που δούλευε είχε ΄γίνει ήδη φίρμα ανάμεσα στους δημάρχους της δεξιάς που επρόκειτο να εκλεγούν το 2010 και όλοι αδημονούσαν πότε θα εκλεγεί και ο ίδιος (ο Στάμκος) δήμαρχος για να μπορέσουν να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους.
Ο Καρασμάνης και κάποιοι άλλοι στο μεταξύ πετούσαν αετό ανέμελα.Στην Κόλα Τσούκα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα σας πιο ειναι εχει σημασια που δουλευε ο Σταμκος εσυ παντος 10.58δεν θα μπορουσες να κατεχεις σε καμια θεση του Σταμκου.για πες μας οι προηγουμενοι δημαρχοι τι θεσεις ειχαν στα επαγγελματικα τους ειναι φιρμα και σας πηρε το δημο πελλας και το απεδειξε και δεν μπορεις να το χωνεψεις

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οντως γεννιεσαι δεν γινεσαι, ουτε με το ΠΑΣΟΚ εισαι υποψηφιος στις αυτοδιοικητικες εκλογες...

τ' ακους Μιχαλάκηηηηη !!!!!!!!!!!!
κοψε το γλυψιμο στον Δημαρχο γιατι ουτε να σε δει δεν θελει.

Ανώνυμος είπε...

Ποια γαλαζια παραταξη τον στηριξε ρε΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ Η ΠΟΛΑΝ τον εξελεξε κι αυτο με το ζορι. Στη Ν.Δ δεν τον ξερει ουτε ο κλητηρας της Ριγιλλης.[συγνωμη της Συγγρου ηθελα να πω]

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ 10:42. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ, ΟΤΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΟΥΤΕ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Την καριέρα στον Π.Μυλότοπο σίγουρα δεν την έκανα. Οσο για την υπόλοιπη πάλι όχι.Μια λεπτομέρεια να μην ξεχάσω όμως.Δεν χρωστάω στον Καρασμάνη τίποτε.Ούτε στον Σταμενίτη ούτε στον Πανίδη.Αυτό μπορείς να το ισχυριστείς για τον δικό σου;A!Ξέχασα αυτό δεν σε ενοχλεί.Τότε έχεις δίκιο.Ακολούθα και συ τον δρόμο του κλαρίνου (μουσικός) και σε κάποια θέση θα βολευτείς.