Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Πενθήμερη εκδρομή των Συνταξιούχων του Ο.Α.Ε.Ε. στην Κωνσταντινούπολη

Μια πολύ ενδιαφέρουσα κα πλούσια σε περιηγήσεις εκδρομή διοργανώνει το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Γιαννιτσών & περιχώρων. Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 19 έως και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Κωνσταντινούπολη και να περιηγηθούν στα διάσημα ιστορικά και θρησκευτικά Μνημεία της Πόλης.
Ειδικότερα στη διάρκεια της παραμονής των εκδρομέων στην Κωνσταντινούπολη θα επισκεφθούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Παναγία των Βλαχερνών και της Ζωοδόχου Πηγής ενώ τη 2η ημέρα της παραμονής τους θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον μεγαλοπρεπή ναό της Αγίας Σοφίας, το καταπληκτικό παλάτι Τοπ Καπί καθώς και το υδραγωγείο του Μεγάλου Κωνσταντίνου.....
Διασχίζοντας τη γέφυρα του Γαλατά θα γνωρίσουν τα παλάτια που βρίσκονται στην περιοχή και στη συνέχεια θα μεταβούν προαιρετικά τα Πριγκιποννήσια και θα επισκεφθούν τη Χάλκη και την περίφημη ομώνυμη Θεολογική Σχολή. Βέβαια στη διάρκεια της παραμονής τους οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία για μια βόλτα στην αγορά της πόλης και στα παραλιακά ταβερνάκια ενώ η επιστροφή στα Γιαννιτσά θα γίνει μέσα από τη Ραιδεστό, Ξάνθη και Καβάλα.
Στην τιμή συμμετοχής περιλαμβάνονται οι μετακινήσεις με πολυτελή λεωφορεία, η διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό και γεύμα, ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα, ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια, καθώς και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα Πριγκιποννήσια. Αντίθετα δεν περιλαμβάνονται το εισιτήριο εισόδου σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους, διασκέδαση –ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.
Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης του προγράμματος ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι εκδρομείς.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία του Σωματείου, (οδός Κωνσταντινίδη 12 – Πάρκο Αγίου Γεωργίου) και στο τηλέφωνο 23820 83655.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: