Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Θανάσης Κατσούλας: Θα είναι πάλι παρόν …. και μάλιστα νικητής

Η θητεία του στο δήμο Γιαννιτσών επί δημαρχίας Βαμβίνη είναι καταγεγραμμένη και έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με το ΧΥΤΑ αλλά και την επέκταση του σχεδίου πόλης. Ο ίδιος πάντα μαχητικά υπερασπιζόταν τις απόψεις του, που προκαλούσαν ορισμένες φορές ακόμη και συναδέλφους του στην παράταξη που διοικούσε το δήμο. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά δεν το έχει κρύψει ποτέ, ιδιαίτερα για όλα όσα αφορούν τον τόπο του. Σήμερα όπως έχουν διαμορφωθεί τα νέα δεδομένα με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» ο ίδιος διαβλέπει πολλές αδυναμίες στη διοίκηση του δήμου και δηλώνει ότι θα είναι παρών στις επόμενες εκλογές με ψηφοδέλτιο που δεν είναι χρωματισμένο. Μάλιστα διαβεβαιώνει ότι ο συγκεκριμένος Συνδυασμός που ετοιμάζεται θα είναι και ο νικητής των εκλογών. Περιμένουμε λοιπόν….

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λουδίας, κάθε φορά που ένας συνδημότης μας, (προερχόμενος από το χώρο της δεξιάς)εκδηλώνει(πραγματικό ή μη) ενδιαφέρον για τις επόμενες εκλογές, κάνει ρεπορτάζ, αφιερώνει χώρο και "βαπτίζει" την δήθεν προσπάθειά του υπερκομματική ή μη χρωματισμένη.
Καστερίδης, Θεοδωρίδης και τώρα Κατσούλας!
Εάν κάποιος χαρακτηρίσει, το χρήσιμο κατά τα άλλα blog σας, κουτοπόνηρο, θα φταίει;;;
Είναι τουλάχιστον κουτοπόνηρη η προσπάθεια να εμφανιστεί η δεξιά διασπασμένη με πολλούς μνηστήρες για την καρέκλα του δημάρχου και να μην γίνεται καμία αναφορά για τους επίδοξους της άλλης μεριάς. Αφού έχετε εγκαινιάσει, προεκλογική περίοδο το 2011 συνεχίσετε, θα φροντίσω να σας στείλω άλλα 47 ονόματα δεξιών που θέλουν να γίνουν δήμαρχοι και κανένα της άλλης πλευράς αφού υπάρχει μόνος και αδιαμφισβήτητος ο Παπανικολάου.
Σοβαρευτείτε κάντε αντιπολίτευση ουσίας, χτυπήστε τα κακώς κείμενα, κάντε προτάσεις και αφήστε τις πονηριές. Οι επισκέπτες σας δεν είναι χαζοί, μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μας κάνετε να πιστέψουμε ότι, ακόμη δεν καταλάβατε ότι, ο υποψήφιος της προτίμησής σας έχασε τις εκλογές πέρσι. Και το come back στην πολιτική και κυρίως στην Τ.Α είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Αφήστε τη μικροπολιτική και ασχοληθείτε με την πολιτική, διαφορετικά θα γράφετε και θα τα διαβάζετε μόνοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι τι γράφει ο Λουδίας. Το θέμα είναι αν ειναι αλήθεια. Και η αλήθεια δεν αλλάζει. Τώρα αν εσύ θέλεις αν βλέπεις αυτά που σε βολεύουν δικό σου πρόβλημα. Είναι αύκολο πάντως να επικυρώσεις την ορθότητα των post κάνοντας μια ερώτηση στους κυρίους που αναφέρεις παραπάνω. Και αν κάποιος σου πεί κάτι διαφορετικό από αυτό που αναφέρει ο Λουδίας, να μας το πείς. Αν πάλι δεν σου αρέσουν τα post και τα χαρακτηρίζεις μικροπολιτική γράψε εσύ κάτι υψηλής πολιτκής για να μας πείσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ.ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Και αν επικυρώσω την ορθότητα των post, τι αλλάζει; και αν όντως αυτοί οι κύριοι επιθυμούν να γίνουν δήμαρχοι και εκδηλώσουν ενδιαφέρον άλλοι 40, εσείς θα έχετε μία καλή κουβέντα για όλους; τύπου: "θα είναι πάλι παρόν .... και μάλιστα νικητής" ή τα άλλα κολακευτικά (ξέρει από εκλογικές μάχες, γνωρίζει να νικά κλπ.) που γράψατε για τον αντιπεριφερειάρχη, ξεχνώντας ότι έχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια από την τελευταία εκλογική (με σταυρό)νίκη του.
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ότι υπάρχει έστω και ένας νοήμων επισκέπτης του blog που να μην αντιλαμβάνεται το κουτοπόνηρο παιχνίδι σας; Μπορεί όντως να μην είμαι σε θέση να γράψω κάτι "υψηλής πολιτικής" αλλά πολύ, μα πολύ εύκολα αντιλαμβάνομαι τι είναι μικροπολιτική. Και αν είμαι σε θέση να γράψω κάτι"υψηλής πολιτικής" θα συγκινηθείτε; θα προβληματιστείτε; θα αλλάξετε;; ή "στην γκορτσιά το σύνορο" εσείς; Αναμένετε τα άλλα 47 ονόματα που θα σας στείλω, και να σημειώσετε δίπλα στα ονόματα τους:"Σίγουρος Νικητής" "οι εκλογές κρίθηκαν" "πάει ολοταχώς για νίκη" και άλλα τέτοια "έξυπνα" που μόνο εσύ μπορείς να επινοήσεις. Ξεκόλλα και άλλοι ξεβολεύτηκαν αλλά δεν κάνουν έτσι. ΑΝΤΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Γρηγόρη, μη μασάς από κάτι τέτοια! Εσύ, όταν έρθει η ώρα και ηχήσει η σάλπιγγα, ξέρεις πού θα μας βρεις! Αυτοί ποτέ δεν ήταν και ποτέ δε θα είναι μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 5.15 είσαι άδικος.O,τι λες για τον ιδιοκτήτη με βρίσκουν 1000% σύμφωνο και ακόμη παραπάνω.Εγώ δεν του μιλάω.
ΟΜΩΣ:Το blog δημοσιογραφικά σκίζει.
Επιπλέον,παρουσιάζει ειδήσεις που δεν θα τις μαθαίναμε αν δεν υπήρχε.Ειδήσεις που και τα άλλα μμε τις ξέρουν αλλά επιμελώς τις "θάβουν".Ειδικά ότι αφορά τα ξεφτιλίκια και τις πομπές της εξουσίας.Ρίξε μια ματιά στα post και θα καταλάβεις.
Αλλα blog περιορίζονται στα δελτία τύπου και ειδήσεις τύπου "κάηκε αυτοκίνητο στην Αετομιλίτσα"
Εχει κόψει την λογοκρισία.
ΤΩΡΑ.
Οταν κάνει αναφορά στο ενδιαφέρον ενός συμπολίτη (που είναι αλήθεια ως είδηση) είναι λογικό να το κάνει εύσχημα και να πει και μια καλή κουβέντα. Θα σε ικανοποιούσε δηλαδή να ανέφερε την είδηση τύπου "αυτό το σκουπίδι, αυτός ο τιποτένιος, ενδιαφέρεται για την τάδε θέση;" Οπως θα παρατήρησες, διατυπώνει προσεκτικά τον καλό λόγο χωρίς να τον υιοθετεί.Σου παραθέτει τι δηλώνει ή πιστεύει ο ενδιαφερόμενος.Την δουλειά του όμως την κάνει.Σου δίνει την είδηση το κουτσομπολιό.
ΕΠΕΙΤΑ
Εσύ,εγώ, ο καθένας κάνεις την δική σου ανάγνωση και από κάτω γράφεις τα τρελά σου και κυρίως με την ασφάλεια της ανωνυμίας.
Επιπλέον μπορείς να στείλεις και ολόκληρο δικό σου post (post αναγνώστη)
ΑΝ
Οι αναρτήσεις θίγουν την αδιαμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία του αγαπημένου σου τι πειράζει; Tα δημόσια πρόσωπα λέγονται δημόσια ακριβώς γιατί εκτίθενται στην δημόσια κριτική για την πολιτική τους δράση ή μη.Και κατά 99% οι διοικούντες γιατί αυτών η δράση μας επηρεάζει θετικά ή αρνητικά.Ο ήλιος βγαίνει για όλους. Ας είναι μάγκας ο κάθε δημόσιος πρόσωπος να τους βάλει στην γωνία όλους τους επίδοξους με τα έργα του. Ξένο ψωμί, δικιά σου στεναχώρια; (Eκτός αν είσαι ο ίδιος ο Στάμκος οπότε τα παίρνω όλα πίσω έχεις δίκιο να πικραίνεσαι)
Τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να είσαι και ο ίδιος ο...ξέρεις ποιός.

Με βαθύτατη ειλικρινή εκτίμηση στον πολιτισμένο τρόπο που εκφράστηκες.
Με σίγουρη αντιπάθεια στον ..έτσι του blog

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 5.13 δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα! Εκτός από τη στήριξη του Στάμκου, τον Λέρη τον στηρίζουν και οι δύο κολλητοί του, ο πρόερδος ΟΝΝΕΔ και ο αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ.

Ανώνυμος είπε...

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πέλλας
sedpella@gmail.comΑκολουθεί το έγγραφο που συντάχθηκε και υπογράφτηκε από το σύνολο των οδηγών απορριμματοφόρων του Δήμου.
Σήμερα 22/9/2011 εμείς οι οδηγοί απορριμματοφόρων του δήμου Πέλλας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας διαπιστώσαμε ότι παρά τις συνεχείς μας εκλύσεις ότι η κατάσταση της οδού πρόσβασης στη λεκάνη του ΧΥΤΑ παραμένει επικίνδυνη για την σωματική μας ακεραιότητα αλλά και για την ασφάλεια των φορτηγών μας.
Η κατάσταση δεν είναι απλά απαράδεκτη είναι επικίνδυνη. Ο σύνδεσμος του ΧΥΤΑ και ο πρόεδρος του εκτός από την δρομολόγηση της εκχώρησης σε ιδιώτη ας ασχοληθούν και με την λειτουργία του ΧΥΤΑ. Ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του ΧΥΤΑ? Τα αυτοκίνητα μας έχουν ρημαχτεί η λειτουργία του ΧΥΤΑ είναι στον αέρα και θα το πληρώνει ο δημότης της Πέλλας. Επί μέρες ξεφορτώνουμε με κίνδυνο της προσωπικής μας ασφάλειας ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Οι επιπτώσεις θα είναι τεράστιες για την υγιεινή όλου του Δήμου αλλά η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε αυτόν που έχει την ευθύνη της λειτουργίας του ΧΥΤΑ.
Δεν μπορούμε να ξεφορτώσουμε τα σκουπίδια από τα μηχανήματα μας το πρόβλημα ήταν γνωστό σε όλους. Δεν διακινδυνεύουμε άλλο την ασφάλεια ανθρώπων και μηχανημάτων. Την παρούσα επιστολή την συνυπογράφει και την υποστηρίζει ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Πέλλας.
Το ΔΣ του συλλόγου

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο Κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΝΥΣΤΗΡΕΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Η 47 ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (ΠΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.....) ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ) ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο Κος ΣΤΑΜΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ..........
ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑ. Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΠΕΤΑΣ ΑΕΤΟ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑ ΨΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ (ΕΝΩ ΣΤΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ) ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 11:01 - ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΛΗΤΟΣ Ο ΛΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΝΟΔΕ ??? Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
Ο ΛΕΡΗΣ ΤΑ ΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΡΟΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΑΑ ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΗΓΟΡΗ, ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ, ΤΟ ΕΧΕΙ. ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ.. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΞΑΝΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΑΤΕ ΜΕ LACOSTE KAI RAYBAN ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΦΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΝΑ ΤΡΕΛΟΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΥΤΑ. ΕΤΣΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΩΣ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΤΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΤΩΝ 11.01, ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ!

Ανώνυμος είπε...

AAA RE ZAXARIADI DEN PAIZESE. OLI MERA STO BLOG EISAI ? PANE KAI LIGO STO XORAFI
KOITA KAI LIGO PROS KRIA VRISI GIATI DEN EXEIS KAI POLOUS FILOUS EKEI SOU TIN EXOUN STIMENI

Ανώνυμος είπε...

O ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ???ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ??? ΕΚΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ...ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΜΙΚΡΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ...ΓΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Το παρόν έτσι όπως το εννοείτε γράφετε με ω (παρών)

Ανώνυμος είπε...

ο "μικρος" θα φορεσει γυαλια και κιαλια σε πολλους.τα κιαλια για να βλεπουν την βουλευτικη εδρα που θα την εχει για πολλα πολλα χρονια

Ανώνυμος είπε...

Γεννημένε Νεοδημοκράτη! Σε λυπάμαι γιατί όλες οι συγγενείς ασθένειες είναι ανίατες. Δεν πρόκειται να θεραπευθείς από το ένδοξο παρελθόν της δεξιάς, ούτε από το μαύρο μέλλον που μαζί με το ΠΑΣΟΚ, μας επιφύλαξε.
Ανοίξτε τα μάτια σας οπαδοί - γίνετε πολίτες επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΑΝΕΙ...
ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...
θΑ ΓΙΝΕΙ...
ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ...
ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ...

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕΕΕΕ ΤΟΣΑ ΘΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για τον Λάκη μιλάμε......Βουλευτής ο Λάκης;;;;
Με τί προσόντα;;;;;;
Ο άνθρωπος έχει πουλήσει όποιον κι αν πήγε να συνεργαστεί μαζί του!!!!!
Από άνεργους αεριτζίδες έχει χορτάσει πλέον ο κόσμος.
Αλλά μάλλον ζείτε σε άλλο πλανήτη και δεν έχετε καταλάβει τις αλλαγές που έρχονται, αν όχι στο πολιτικό σύστημα, τουλάχιστον στα πολιτικά πρόσωπα που το αποτελούν!!!!
Κι επίσης, στις επόμενες δημοτικές εκλογές να δούμε αν θα επανεκλεγεί ο Λάκης, γιατί με τους σταυρούς που πήρε, αν δεν υπήρχε η ποσόστωση για τους δημοτικούς συμβούλους στις δημοτικές ενότητες θα βολόδερνε στις τελευταίες εκλόγιμες θέσεις!!!!
Οπότε μην του κάνετε κακό όποιοι τον "αγαπάτε" τον Λάκη και τον καίγετε τζάμπα και βερεσέ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΛΕΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 2'29 . ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ. Ο ΛΕΡΗΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

τον λερη τον στηριζει και ο θεοσ

Ανώνυμος είπε...

λερη ακουω αλλα λερη δεν ξερω

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΤΙΚΕ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΚΑΤΣΟΥΛ ΤΑΝΑΣ ΜΠΕΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΙΔΕΣ"!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ολη μερα εσεις που γραφετε εδω αλλη δουλεια δεν εχετε?γιατι δεν υπογραφετε επωνυμα???και στο κατω κατς μαζευτειτε ολοι μαζι και πειτε τα γιατι σχολιαζετε ανωνυμα τον καθενα και λετε ο,τι σας κατεβει??? παναγιωτης δημητριαδης

Ανώνυμος είπε...

Esy re Dimitriadi ti zori travas me to ti kanoume emeis me ton kathena ?

Vasilis Vlaxodimitropoulos

Ανώνυμος είπε...

Παραπληροφόρηση,αποπροσανατολισμός και ακατάσχετη παπαρολογία σε συνδιασμό με μια οργιώδη και ακαταπαυστη σεναριολογία είναι τα χαρακτηριστικά ενός συμβούλου που επάξια εργαζόταν στο πλευρό του αποτυχημένου Παπανικολάου.