Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυμα του δημάρχου Πέλλας για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα προς τα παιδιά τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς απέστειλε ο δήμαρχος Πέλλας με σχετική δημόσια επιστολή του, στην οποία ωστόσο η αισιοδοξία του είναι συγκρατημένη. Φράσεις όπως «η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της..» ή «συνεργασία…στο μέτρο των δυνατοτήτων μας..» σίγουρα δεν είναι πιεστικές ότι ο δήμος Πέλλας είναι έτοιμος μπροστά σε αυτή την πρόκληση. Άλλωστε δουλειά του δήμου είναι να κρατά καθαρά τα σχολεία, να αναλαμβάνει την επισκευή τους και τον εξωραϊσμό τους, γεγονός που σε έναν οργανωμένο και σύγχρονο δήμο αυτό θεωρείται αυτονόητο και δεδομένο.
Αν φτάσαμε σε σημείο να αμφισβητούμε τα αυτονόητα τότε κάποιοι πρέπει να αναθεωρήσουν τόσο τον τρόπο σκέψης τους όσο και τι αποφάσεις τους…
Τι μήνυμα του δημάρχου Πέλλας έχει ως εξής:....

Τόσο ως γονιός αλλά και ως Δήμαρχος Πέλλας, εύχομαι σε όλους και σε όλες καλή σχολική χρονιά. Η χρονιά που αρχίζει είναι αναμφίβολα δύσκολη, με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης να επηρεάζουν το θεμελιώδες κεφάλαιο που ονομάζεται παιδεία και θέλω να πιστεύω ότι η πολιτεία μέχρι και την τελευταία ώρα θα αναλάβει τις ευθύνες της. Θεωρείστε τη βοήθεια και τη συνεργασία του δήμου Πέλλας δεδομένη, στο μέτρο πάντα των δυνατοτήτων μας.
Καλή δύναμη σε γονείς και εκπαιδευτικούς. Καλή επιτυχία στους μαθητές. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Γρηγόριος Σωτ. Στάμκος
Δήμαρχος Πέλλας

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Πέρα βρέχει..." στο δήμο Πέλλας
Ας άνοιξαν οι ουρανοί αμέσως μετά την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων της εμποροπανήγυρης των Γιαννιτσών από τον δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο,γι αυτόν και την ανίκανη να ανταπεξέλθει στα βασικά παράταξή του,"Πέρα βρέχει..."
Ας παραδειγματιστούν λοιπόν από το τί κάνει ο δήμος Καλαμαριάς για να λύσει το πρόβλημα της έλλειψης σχολικών βιβλίων εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Εύγε στο δήμο Καλαμαριάς και καλό ξεστράβωμα των δικών μας...
Μόνο με ευχές δεν τυπώνονται βιβλία...
http://tamistikatouvaltou.blogspot.com/2011/09/blog-post_2589.html
Ο Γιαννιτσιώτης

Ανώνυμος είπε...

Μην περιμένεις τέτοιες πρωτοβουλίες από τον δικό μας δήμαρχο.Αυτοί, το ότι πήγαν στο πανηγύρι και φάγαν σουβλάκια το θεωρούν φοβερό κατόρθωμα που εντυπωσίασε τους δημότες.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΣΗΜΑΖΕΥΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ .ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Η ΖΗΛΙΑ ΗΤΑΝ ΨΕΙΡΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ.ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝ ΕΒΡΕΞΕ ΑΡΕ ΘΕΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΒΡΕΞΕΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

11:17 Η απαντηση στο σχόλιο σου ήρθε από το σημερινό post του blog για το 1ο Λύκειο.

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο βρε τον δήμαρχο.Ηρωας πληρώνει τους υπαλλήλους.ΕΕ φτάνει κουράστηκε ας αράξει τώρα. Και ας πάει η ασφάλεια των πολιτών και η λειτουργία των σχολείων στον πάπα της Ρώμης που είναι και ο αρμόδιος

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΝΑΛΑΒΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ .ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΒΗΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ (ΗΔΗ ΤΟ ΨΙΛΟΠΙΣΤΕΥΕΙΣ)ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ αντιΔΗΜΑΡΧΕ (9:29) ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ?????
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ???????

ΝΑΠΟΛΕΩΝ