Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Σοβαρές κατηγορίες – καταγγελίες από το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών για την απόλυση της καθαρίστριας στο δημοτικό σχολείο Δαμιανού

Φαίνεται ότι το θέμα της απόλυσης της καθαρίστριας του δημοτικού σχολείου Δαμιανού δεν πρόκειται να μείνει πίσω από τις πόρτες αυτών που αποφασίζουν χωρίς αυαισθησία για τις τύχες των εργαζομένων στο δήμο Πέλλας, ακόμη και όταν πρόκειται για αμειβόμενους με 300 ευρώ το μήνα. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Γιαννιτσών εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση – καταγγελία κατά του δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου και της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Ηλιάνας Λαγομάτη, θέτοντας τους προ των ευθυνών τους γιατί όπως αναφέρει η ανακοίνωση διαβεβαίωναν και οι δύο ότι καμία εργαζόμενη ως καθαρίστρια στα σχολεία του δήμου δεν θα απολυθεί.
Το θέμα πάντως έχει πάρει διαστάσεις και αναμένεται να απασχολήσει και το δημοτικό συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του.
Η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Γιαννιτσών έχει ως έξής:....
Μια άδικη απόλυση έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στον Δήμο Πέλλας. Συγκεκριμένα δεν ανανεώθηκε η σύμβαση εργασίας της συνάδελφισσας Γαβριηλίδου Συμέλας, καθαρίστριας στο Δημοτικό Σχολείο Δαμιανού, έπειτα από 12 χρόνια συνεχούς υπηρεσίας της.
Αυτό συνέβη παρά την σχετική εγκύκλιο του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (φορέα στον οποίο ανήκουν οι εν λόγω καθαρίστριες και που χρηματοδοτεί την εργασία τους) και την σύμφωνη με αυτή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την επαναπρόσληψη όλων των καθαριστριών που υπηρετούσαν στα σχολεία την προηγούμενη χρονιά.
Η συγκεκριμένη καθαρίστρια ειδοποιήθηκε να κάνει τον γενικό καθαρισμό του σχολείου και μετά τον αγιασμό, της ανακοινώθηκε ότι δεν θα προσληφθεί, αλλά θα προσληφθεί άλλη, συγγενής δημοτικού συμβούλου.
Ο λόγος: στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ΔΕΝ ψήφισε την παράταξη που διοικεί τον Δήμο Πέλλας.
Η απόλυση συναδέλφου μας είναι άδικη και εκδικητική, δείγμα παλαιοκομματικών αντιλήψεων, είναι δίωξη πολιτικών αντιπάλων στο Δήμο Πέλλας για να βολευτούν τα «δικά μας παιδιά»! Το ΔΣ του Ε.Κ.Γ. αντέδρασε από την πρώτη στιγμή. Έθεσε στον Δήμαρχο και την αρμόδια σύμβουλο κ. Λαγομάτη το ζήτημα, οι οποίοι μέχρι την τελευταία ώρα διαβεβαίωναν ότι δεν θα μείνει καμία καθαρίστρια από αυτές που υπηρετούσαν την προηγούμενη χρονιά άνεργη και ότι θα εφαρμοστεί η εγκύκλιος του Ε.Ι.Ν. Όπως αποδείχτηκε, αυτό ήταν απλά στάχτη στα μάτια, ήταν μια τακτική αποπροσανατολισμού και κωλυσιεργίας.
Ως Ε.Κ.Γ. και ως εργαζόμενοι δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην συνάδελφό μας.
Δεν δεχόμαστε την απόλυσή της, καλούμε τον Δήμο Πέλλας να την ανακαλέσει άμεσα και η συνάδελφος να επανέρθει κανονικά στην εργασία της. Καλούμε τους γονείς των μαθητών, τους δασκάλους αλλά και όλους τους εργαζόμενους να συμπαρασταθούν στη συνάδελφισσα μας.
Κανένας δεν πρέπει να πετιέται σαν σκουπίδι, κανένας δεν πρέπει να διώκεται επειδή έχει αντίθετη πολιτική άποψη από τον εργοδότη του.
Οι εργαζόμενοι δεν είναι αναλώσιμα αντικείμενα αλλά άνθρωποι με δικαιώματα, ανάγκες και οικογένεια, που όταν βρίσκονται από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς δουλειά ανατρέπεται ολόκληρη η ζωής τους.

110 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ,ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ!
ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ;
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ: Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΗΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟ Ε.Ι.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Συνχαριτήρια για την σθεναρή αντίδραση. Η τρομοκρατία δεν θα περάση.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ, ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΡΟΝΙΑΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ. ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΛΟ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ...

Ανώνυμος είπε...

Χούντα έχουμε και τώρα, όπωσ και τότε..

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθω το μπλογκ και ειμαι περιεργος για το πωσ θα εξελιχθει το θεμα σας , οτι νεοτερο ανεβαστε το

Ανώνυμος είπε...

MΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓ. ΚΕΝΤΡΟΥ ??????
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ??????? ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ !!!!!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ - ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ !!!

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τοο θεμα αποτι καταλαβαινω παιρνει διασταση και κάλωσ γινεται αυτο. δεν ειναι πραματα αυτα. α ρε νταμια που τρωσ τα παιδια σου, καλα τα καταφρνεισ

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΠΟΝ Ν ΠΑΛΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΛΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ). Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΠΑΡΑΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕ ΑΠΕΚΛΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΆΘΕ ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΝΚΡΟΙΔΕΩΑΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΙΟΥΝΤΑΝ, ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΓΩΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΠΗΓΑΝΕ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΠΑΡΑΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΤΛ.ΚΑΝΕΙΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΤΗΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ. Η ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΚΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή Κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου και κυρίος
ντροπή σου δήμαρχε για όλα αυτά

Ανώνυμος είπε...

GIA THN 11:54 SA NA MAS LETE DEN EPA8E LASTIXO ALLA EXEI FOUIT(EXEI MIA LOGIKH K AYTO)TA SYMPERASMATA DIKA SAS..

Ανώνυμος είπε...

h kyria GAVRIHLIDOU den diekdikei thn epanaproslhpsh ths alla to dikio ths.ish metaxeirish pros olous,isa dikaiwmata giati ayrio 8a ginei k se kapoious allou to idio.EXOUME DHMOKRATIA H DEN EXOUME?

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ (2 Ή 3) ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ …. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ….ΚΥΡΙΕ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΑΣ…..ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ….ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑ ….ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!! ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ….ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

to 8ema einai an ginintai aytes oi paranomies gia ena toso aplo 8ema k gia liga eyrw.ti ginetai gia megalytera 8emata me polla ekatomyria?a re ellada pws se katanthsane.....o laos einai me to dikio kai oxi me to adiko.emeis thn katanthsame etsi thn ellada(emmesa h ammesa) ki emeis eimaste ypoxrewmenoi na thn anasthsoume!as xekinhsoume me ton dikaio agwna mias aplhs ka8aristrias.as afhsoume to egw mas kai as koitaxoume to sumferon olwn mas kai twn paidiwn mas giati ayrio ta idia ta paidia mas 8a mas vrizoune

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ 2:18;ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Ε.Δ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΚΗΣΗ.ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑΝ ΑΠΛΑ;Η ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ 5 ΑΚΟΜΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 5 ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ;ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ-ΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΙΚΑ;ΤΙ ΣΚΑΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ 25 ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ!!!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΕ ΤΑΧΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.


ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΔ ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟ.ΜΕΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: 200

ΨΗΦΙΣΑΝ 200
ΕΛΑΒΑΝ: ΨΗΦΟΙ ΕΔΡΕΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 104 (13)
ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 87 (11)
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 8 (1)
ΤΡ. ΜΗΤΡΑΦΙΔΗΣ (1 )
Εκλέγονται οι:

- Α.Κ.Κ.Μ. (ΠΑΣΟΚ):
Δήμαρχοι (9):
Σ. Δανιηλίδης (Νεάπολης- Συκεών), Αν. Καραμπατσός (Νάουσας), Γ. Μπουτάρης (Θεσσαλονίκης), Απ. Καρύδας (Σιντικής), Κλ. Κοτζακιαχίδης (Ηράκλειας), Θ. Μπακογλίδης (Καλαμαριάς), Βασ. Παπαγιάννης (Κασσάνδρας), Διαμαντής Παπαδόπουλος (Παύλου Μελά) και Θεόδωρος Παπαδόπουλος (Θέρμης).
Δημοτικοί Σύμβουλοι (4):
Δημ. Τερζίδης (Κιλκίς), Γ. Γεράκης (Θεσσαλονίκης), Νικ. Μηλιώτης (Κατερίνης) και Νικ. Στεργίου (Σερρών).

Α.Δ.Α.Κ. (Ν.Δ.):
Δήμαρχοι (6):
Δημ. Γαλαμάτης (Βόλβης), Λαζ. Κυρίζογλου (Αμπελοκήπων- Μενεμένης), Γρηγ. Στάμκος (Πέλλας), Νικ. Γιουτίκας (Δέλτα), Στ. Λαφαζανίδης (Κορδελιού- Ευόσμου), Ευαγγ.Μπαλάσκας (Κιλκίς)
Δημοτικοί Σύμβουλοι (5):
Μιχ. Γεράνης (Πυλαίας- Χορτιάτη), Νικ. Μπάτος (Ωραιοκάστρου), Μιχ. Ξανθόπουλος (Παύλου Μελά), Ζέρζης Πέτρος (Αλμωπίας), Δημ. Χατζηβρέττας (Κορδελιού- Ευόσμου).
Συσπείρωση (ΚΚΕ):
Μιχ. Κωνσταντινίδης (Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης).

Η εφορευτική επιτροπή: Γ. Θώμογλου, Κ. Καζαντζίδης, Γ. Τελίδης

Οι γραμματείς: Ζωή Παπαϊωάννου, Σταματία Σιάμπαλα.
............

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΑΣ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ,ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΑΙΣΧΟΣ , ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνανε και την αλλαξανε γιατί αυτή η κυρία αλλα και κάθε κυρία επειδή έχει ¨θειους και πολιτικούς γνωστούς¨πήρε μία θέση και θέλει να την έχει για πάντα. Οχι Οχι.Με αυτό τον ύπουλο για μένα τρόπο κατοχυρώνουν ύστερα απο δικαστικούς αγώνες θέσεις στο δημόσιο και γίνονται μόνιμοι με πλήρες ωράριο και φουλ μισθό. Γί΄αυτό η Ελλαδα βουλιαξε ,εμείς οι φορολογούμενοι θα τους πληρώσουμε όλους αυτούς που βολεύονται απο γνωστούς και φίλους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ!ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Ο ΒΑΜΒΙΝΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΗΑ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 2 ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΞΕΡΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΔΙΚΙΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΒΑΜΒΙΝΗ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΤΩΝ 2:59 ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΣ ΤΩΡΑ…ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!!!!!.ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Ε.Δ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ….ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ …ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Σ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ….. ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΥ….ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ….ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΜΙΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 5 ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…. .ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ…ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΞΕΘΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ…. ΕΠΕΙΔΗ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ….ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ; ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

file 4:40 pou milas gia filous kai politikous gnoustous psaxe na deis ti sxesi exei me autous h nea katharistria kai meta mila.... episis to thema den einai oti tin antikatestisan alla pos.. tirisan oles tis nomimes diadikadies ... san aploi kai energoi polites pou eimaste tha prepei na mas enoxlei kathe paratipia kai na antidroyme ..... kai h ellada voyliaxe epeidh afinoyme kapoious na kanoun oti theloun xoris na toys elegxoume!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!
12 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ??????????
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ???

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ !!!
ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ???????????????????????????
ΑΝ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ !!!!!!!

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

ρε 7:21 μαλλον εσυ δεν πας καλα (για να σου μιλησω οπως μιλας) το θεμα δεν ειναι οτι δεν ανανεωσαν τη συμβαση αλλα τις μεθοδους που χρησιμοποιησαν ... ποσο πιο απλα να στο πουμε .... Αντε πια αν δεν καταλαβαινεις δικο σου ειναι το προβλημα

Ανώνυμος είπε...

thn antikastatisan giati psifise papanikolau

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΥ 7:12 ΝΑ ΜΙΛΑΕΤΕ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ 12 ΖΡΟΝΙΑ ΦΡΟΝΙΖΕ ΠΙΑΘΝΟΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ 200 ΕΥΡΩ. ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΥΠΟ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΤΗΣ . ΤΗς ΠΡΟΤςΙΝΑΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΧΤΗΚΕ.Η Κ. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗς ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΓΟΤΕΥΤΗΚΕ , ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ. ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ?)ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΦΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΆΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΟΧΘΗΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ)ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ:ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΛΕΕΙ:ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΤΙ;ΡΩΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥΣ Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ.ΟΙ ΜΟΧΘΗΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ 2 ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΜΟΡΦΗ ΝΕΑΡΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΜΟΧΘΗΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ.ΤΟΤΕ,ΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 4:40 ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΝ , ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΤΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΣΦΑΙΡΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ , ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ - ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΥΕΥΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

θΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΝΕΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ . ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? .ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ??ΑΛΛΑ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ !!!ΦΤΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΚΙΕΣ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

OLI ESEIS OI ADIKIMENI TIS APOLI8ENTA KA8ARISTRIAS TOY DAMIANOY KIRIAS GABRILIDOY MIPOS 8A EPREPE NA TO BOYLOSETE KAI NA KANETE PISO GIATI DEN SAS TA EXOYN PEI OLA? MIPOS 8A EPREPE NA TO SIZITISETE OLI MAZI PRI KANETE OLA AFTA POY KANETE. ROTISTE PROTA AN TA 250 EYRO KAI KATI ΨILA DEN HTAN 1500 H 1800 H 2000 H EXOYME XASI TON LOGARIAZMO KIRIOI ADIKIMENI ΨAJTETO???. KAIKATI TAILEYTEO ESEIS KAI MONO ESEIS DIOXNATE PARANOMA TON KOZMO KAI AFOY PIGATE KAI STO ERGATIKO KENTRO NA TO ANAFERETE MIN TO JEXASETE KIRIOI ADIKIMENI.KAI TON DHMARXO KAI TOYS SYMBOYLOYS AFISTE TOYS STIN YSIXIATOYS APARADEXTOI

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 10:04 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΟΧΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΛΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΙΣΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΝΑΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝ ΤΗ ΔΙΑΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕΣ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ... ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

Αν όλα είναι "εντάξει" τότε προς τί όλος αυτός ο αντίλογος??????

Ανώνυμος είπε...

ESIS I ADIKIMENI EDO PY TA LEME ME TI KRITIRIA MPIKE IPALIA OS KAFARISTRIA KE PAREMINE TOSA XRONIA?

Ανώνυμος είπε...

esis i adikimeni edo py ta leme me ti kritiria exi mpi i palia os kafaristria ke paremine tosa xronia py exete adikisi toso kosmo ke milate yyyyyyyyyyyyyyyyy

Ανώνυμος είπε...

H αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάποιος σοβαρός αντίλογος για το θέμα των καταγγελιών του Εργατικού Κέντρου. Αναρωτιέμαι γιατί. Πριν ξαναγραψει κανεις σας τίποτα , ας ρίξει μια ματιά στο θέμα. υπηρξε παραβίαση και καταχρηση?

Ανώνυμος είπε...

υπήρξε παραβίαση και κατάχρηση από τους αρμόδιους φορείς? και συνεχίζω: σε ένα ανώνυμο μπλογκ πολλά μπορεί να λέγονται ανεύ ευθυνών, να γράφουνε οι ίδιοι και οι ίδιοι ( 5 10 20 50 δεν ξέρω ), αλλά κάθε ένας καλό είναι ότι γράφει να μπορεί να το πει και κοιτώντας στα μάτια τον άλλο. εντάξει ολοι θα πείτε για τον εαυτό σας ότι μπορείτε ( ίσως ), αλλά να ξέρετε για τι μιλάτε ( με φιλική διάθεση προς όλους).

Ανώνυμος είπε...

Η (ΚΥΡΙΑ) ΗΛΙΑΝΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΙΕΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΕΛΕΓΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΩ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΟΚΚΟΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ (ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ) ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑ. ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ Η (ΚΥΡΙΑ) ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ-ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ. ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

pros 11;52 me exi simbi to idio alla den epesa toso xamila poso akoma ftani pia o kosmos exi polla prowlimata den fa asxolymaste me tis kafaristries

Ανώνυμος είπε...

SHMERA PANTWS TOYS EIDA POLY XLWMOUS TOYS YPALHLOUS TOY DHMOY.TI NA EXOUN ARAGE?FTOU FTOU MATIAGMENOI 8A EINAI :(

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ¨ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΚΑΙ ΜΑ8ΑΙΝΟΥΜΕ....
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ=ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ=ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ=ΕΝΩΣΗ ΦΑΤΕ ΠΙΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα δεν ειναι γιατι πηρε την θεση η νεα καθαριστρια (ειχε καθε δικαιωμα να διεκδικηση την θεση και καλα επραξε). αλλα το προβλημα ειναι γιατι δεν τηρηθηκε η πρεπουσα διαδικασια που προβλεπεται. ετσι δεν δοθηκε η ευκαρια στην παλια καθαριστρια να κανει αιτηση και να αξιολογηθη και αυτη αλλα και καθε αλλοι ενδιαφερομενοι. αυτα προς ενημερωσει για να μην διασποιρονται εκ του πονηρου ψευδοι και ανακρειβειες. παρακαλω σχολιαστε το και παρτε θεση ολοι εσεις οι γκεπελιστες.

Ανώνυμος είπε...

1)η λήξη μίας σύμβασης δεν είναι απόλυση!
2)έχει κανείς υπόψιν, άλλες 12χρονες συμβάσεις;
3)στα 12 χρόνια, η εν λόγο καθαρίστρια ήταν η μόνη που είχε ανάγκη εργασίας; και δεν υπήρχε καμία άλλη που (με κοινωνικά κριτήρια) είχε περισσότερη ανάγκη;
4)η λήξη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου, πώς μπορεί να είναι παράνομη; την ανανέωση ή την κατάρτιση νέας σύμβασης δε την κάνει η σχολική επιτροπή;
5)που και πότε η νέα δημοτική αρχή αδίκησε ή λειτούργησε εκδικητικά;(συγκεκριμένα και με ονόματα)
6)όλες οι άλλες καθαρίστριες ψήφισαν τον συνδυασμό του δημάρχου και για αυτό συνεχίζουν;

Μήπως απλά, κάποιοι αναζητούν αφορμή για να επιτεθούν στη δημοτική αρχή; και μόλις "βρίσκουν " μία, αρχίζουν τις υπερβολές τύπου, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εκδικητικότητα, απολύσεις κλπ ;
Χθες και σήμερα ανακοινώνονται τα νέα χαράτσια της κυβέρνησης και της τρόικας, μέχρι και η Wall Street Journal γράφει για "εμμονικούς κυβερνώντες που αδιαφορούν για τις ζωές των Ελλήνων"
Όλοι εσείς οι υποστηρικτές των εργαζομένων, οι πολεμιστές της αδικίας - θα γράψετε κάτι; θα σχολιάσετε; ή εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμό σας και στην εμμονή σας να αναζητάτε αφορμές να χτυπήσετε τη δημοτική αρχή δεν προλαβαίνετε;;;

Ανώνυμος είπε...

1. Μου έχει συμεί το ίδιο, αλλα δεν έπεσα τόσο χαμηλά: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ - ΟΤΑΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΑΛΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΧΑΜΗΛΑ.
2. Δεν θα ασχολουμαστε με τις καθαριστριες: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ - ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΛΟΓΟΥ , ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑyΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΙ ΚΑΘΑΡΑΙΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΤΛ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.
3. Βουλώστε το...εσεις οι αδικημένοι. τα λαμογια που φωναζετε...οι υποκριτες:
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ - ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΚΡΙΤΗΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ......
4.που τα εχετε φαει και εχετε βολευτει και αδικησει κοσμο
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ - ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑς ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Ο Χ Ι ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΠΟΙΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙς ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ? ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ? ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥ, ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΕΣ?
ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Θ Ε Μ Α ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΣΤΩ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ , ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 6 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, Ή ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.
ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΤΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ? ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ?? ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΤΕΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΛΙΓΑΚΙ.

Α ΡΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον ορισμενοι εθελοτυφλουν και δεν εννουν να κατανοησουν το αυτονοητο. Το προβλημα δεν ειναι οτι αντικατασταθηκε αλλα ο τροπος με τον οποιο εγινε η νεα προσληψη. Για πολλοστη φορα η διαδικασια εγινε με παρατυπο τροπο. Επιτελους ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουν ορισμενοι...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ !!! ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ (2-3 ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΤΕ) ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Κας ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Η (ΚΥΡΙΑ) ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ? ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ (ΕΥΡΗΚΑ)? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΩ-ΠΡΟΚΑΛΩ?

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:34 Εσείς υπερ ποιου φωναζετε?

Ανώνυμος είπε...

κουκου , κουκου,
ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ? ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ. ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΡΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ. ΤΗΝ ΥΠΟΛΙΨΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ?ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ?ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δεν είναι η νομιμότητα της αντικατάστασης.Οτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;
Το θέμα είναι βαθύτατα ηθικό,πολιτικό και ανθρώπινο.
Το θέμα είναι ότι ένας δήμαρχος που παρουσιάστηκε στους εκλογείς μοντέρνος,ηθικός, τεχνοκράτης,δήμαρχος όλων των πολιτών αποδείχτηκε ότι είναι προπολεμικού τύπου κομματόσκυλο. Οτι κορόιδεψε τους εκλογείς.
Οτι γύρισε την πόλη πίσω 100 χρόνια σε νοοτροπία και στυλ διακυβέρνησης.
Δεν κολάω σε πρόσωπα,ούτε έχω κάτι εναντίον της καινούργιας.Σίγουρα είχε και αυτή ανάγκη.
Το σκάνδαλο είναι ότι αποκαλύθφηκε το πραγματικό πρόσωπο της δημοτικής αρχής και αυτό είναι οιωνός πως θα διοικήσει την πόλη σε όλα τα επίπεδα και θέματα και όχι τα 200 ευρώ.
Σκάνδαλο είναι η ανύπαρκτη ποιότητα των ανθρώπων που πριν ένα χρόνο μας ξεγέλασαν και υφάρπαξαν την ψήφο μας.

Ανώνυμος είπε...

mas kyrasate kanena alo neo yfffffffff warieme

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ !!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ...
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ???
ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ
ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ???
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

eas warefika mporite na my pite pos fa andapekselfyme sta didaktra ton pedion andi na asxolista me tin gawriilidy tin efniki star

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ 7¨16 ΚΑ8ΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ(ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 8ΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ)ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι το θέμα της απόλυσης της καθαρίστριας του δημοτικού σχολείου Δαμιανού δεν πρόκειται να μείνει πίσω από τις πόρτες αυτών που αποφασίζουν χωρίς αυαισθησία για τις τύχες των εργαζομένων στο δήμο Πέλλας, ακόμη και όταν πρόκειται για αμειβόμενους με 300 ευρώ το μήνα. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Γιαννιτσών εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση – καταγγελία κατά του δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου και της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Ηλιάνας Λαγομάτη, θέτοντας τους προ των ευθυνών τους γιατί όπως αναφέρει η ανακοίνωση διαβεβαίωναν και οι δύο ότι καμία εργαζόμενη ως καθαρίστρια στα σχολεία του δήμου δεν θα απολυθεί.
Το θέμα πάντως έχει πάρει διαστάσεις και αναμένεται να απασχολήσει και το δημοτικό συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του.
Η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Γιαννιτσών έχει ως έξής:....
Μια άδικη απόλυση έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στον Δήμο Πέλλας. Συγκεκριμένα δεν ανανεώθηκε η σύμβαση εργασίας της συνάδελφισσας Γαβριηλίδου Συμέλας, καθαρίστριας στο Δημοτικό Σχολείο Δαμιανού, έπειτα από 12 χρόνια συνεχούς υπηρεσίας της.
Αυτό συνέβη παρά την σχετική εγκύκλιο του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (φορέα στον οποίο ανήκουν οι εν λόγω καθαρίστριες και που χρηματοδοτεί την εργασία τους) και την σύμφωνη με αυτή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την επαναπρόσληψη όλων των καθαριστριών που υπηρετούσαν στα σχολεία την προηγούμενη χρονιά.
Η συγκεκριμένη καθαρίστρια ειδοποιήθηκε να κάνει τον γενικό καθαρισμό του σχολείου και μετά τον αγιασμό, της ανακοινώθηκε ότι δεν θα προσληφθεί, αλλά θα προσληφθεί άλλη, συγγενής δημοτικού συμβούλου.
Ο λόγος: στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ΔΕΝ ψήφισε την παράταξη που διοικεί τον Δήμο Πέλλας.
Η απόλυση συναδέλφου μας είναι άδικη και εκδικητική, δείγμα παλαιοκομματικών αντιλήψεων, είναι δίωξη πολιτικών αντιπάλων στο Δήμο Πέλλας για να βολευτούν τα «δικά μας παιδιά»! Το ΔΣ του Ε.Κ.Γ. αντέδρασε από την πρώτη στιγμή. Έθεσε στον Δήμαρχο και την αρμόδια σύμβουλο κ. Λαγομάτη το ζήτημα, οι οποίοι μέχρι την τελευταία ώρα διαβεβαίωναν ότι δεν θα μείνει καμία καθαρίστρια από αυτές που υπηρετούσαν την προηγούμενη χρονιά άνεργη και ότι θα εφαρμοστεί η εγκύκλιος του Ε.Ι.Ν. Όπως αποδείχτηκε, αυτό ήταν απλά στάχτη στα μάτια, ήταν μια τακτική αποπροσανατολισμού και κωλυσιεργίας.
Ως Ε.Κ.Γ. και ως εργαζόμενοι δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην συνάδελφό μας.
Δεν δεχόμαστε την απόλυσή της, καλούμε τον Δήμο Πέλλας να την ανακαλέσει άμεσα και η συνάδελφος να επανέρθει κανονικά στην εργασία της. Καλούμε τους γονείς των μαθητών, τους δασκάλους αλλά και όλους τους εργαζόμενους να συμπαρασταθούν στη συνάδελφισσα μας.
Κανένας δεν πρέπει να πετιέται σαν σκουπίδι, κανένας δεν πρέπει να διώκεται επειδή έχει αντίθετη πολιτική άποψη από τον εργοδότη του.
Οι εργαζόμενοι δεν είναι αναλώσιμα αντικείμενα αλλά άνθρωποι με δικαιώματα, ανάγκες και οικογένεια, που όταν βρίσκονται από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς δουλειά ανατρέπεται ολόκληρη η ζωής τους

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΟΛΟ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ. ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΣΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ. ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ........

Ανώνυμος είπε...

η πρωτη μυρωδια εγινε πρωτη γευση. το μαγειρεμα βαινει καλως,
αλλα π ρ ο β λ ε π ο μ ε ν ο ....
περιμενα κατι καλυτερο απο τετοια προσωπα. απογοητευτηκα καπωσ. λεπτομερειεσ αργοτερα....

Ανώνυμος είπε...

kokokokokoko προσεξτε τα αβγα.
παντοσ τόσο σθενος και μενος στον αντιλογο σας ακόμη δεν με βοηθαει να καταλαβω ποιον προασπιζεστε και τι, μαλλον με λαθος ανθρωπους τα βαζετε. ΘΥΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑς ΛΥΠΑΜΑΙ. βαλτε ομως και σεισ τον εαυτο σας εκει που αρμοζει καταλληλα και μην επιδιωκετε απελπισμενα να κρατηθειτε στην πλευρα των ισχυρων μπας και σωθειτε. δε σας κυνηγαει κανεισ.. σταθειτε αναλογοι των περιστασεων, να μπορειτε να κοιτατε τους ανθρωπους γυρω σας στα ματια και οταν λετε καλημερα να σας απαντουν με συμπαθεια. ... το χωριο όπως ειπατε και σεις καποτε ειναι μικρο και βλεπει και ακουει, για να μη σας πω κρυφακουει...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΥ 03/2011 ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ .
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 08/2011
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
9/9/2011
ΠΑΡΟΝΤΕΣ 13 ΜΕΛΗ
ΑΠΟΝΤΕΣ 2 ΜΕΛΗ
ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΕΝΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ τους ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ τους ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.
ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1/9/2011ΕΩΣ 30/6/2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ Τις ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙΚΕΙΩΘΕΛΟΥΣ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Ή ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .
ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Σ. ΠΕΛΛΑΣ ΑΦΟΥ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ , ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.4002/2011 ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1/9/2011-30/6/2012 ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΓΓΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΟΠΟΥ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.


Μετά από αυτή την απόφαση του Δ.Σ η κα Γαβριηλίδου καλέστηκε από τον Διευθυντή του σχολείου του Δαμιανού να κάνει τη γενική καθαριότητα πριν τον αγιασμό. Αφού λοιπόν η γενική καθαριότητα πραγματοποιήθηκε , έγινε και ο αγιασμός ,ο διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε από τον κο. Ανδρεάδη ότι η καθαρίστρια άλλαξε αφήνοντας τον Διευθυντή του σχολείου άναυδο ( καθώς είχε την προηγούμενη ενημέρωση από την κα. Ηλιάνα Λαγομάτη ). Η κα Γαβριηλίδου στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του σχολείου για την ανάκληση της απόφασης , για την οποία είχε ενημερωθεί λίγες μέρες νωρίτερα, οπότε και κατέφυγε στο Δήμο να ρωτήσει τι συνέβη, όπου εκεί όχι μόνο δεν της έδινε κανείς μια απάντηση , έναν λόγο για αυτό που συνέβη, αλλά μόνο δεν την έδιωξαν με τις κλωτσιές ( εκεί ήταν που η κα. Ηλιάνα Λ. ομολόγησε τις πιέσεις που δέχτηκε από τους ανωτέρους της για την αλλαγή αυτή ).


Και ρωτάω τη σχολική επιτροπή και την πρόεδρο αυτής να μας απαντήσει :
Ποιος λόγος ικανός και αναγκαίος σας έκανε να ανανεώσετε και να ακυρώσετε έπειτα την πρόσληψη της παλιάς καθαρίστριας?
Πού , Πότε και από Ποιον κρίθηκε αναγκαία η ανάκληση της αρχικής σας απόφασης?
Γιατί κανείς σας δεν εξήγησε στην κα. Γαβριηλίδου τι συνέβη ? Γιατί την αποφεύγετε όλοι σας λες και κάνει τζίιιιιζ ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΡΗΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ…..ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ….ΔΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΠΟΡΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΡΗΣ. ΜΠΕ, ΜΠΕ, ΜΠΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΕ, ΜΠΕ, ΜΠΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ: Ο μόνος άνθρωπος που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΡΗ: Η πραγματική αξία του ανθρώπου είναι ένα κλάσμα του οποίου ο αριθμητής αντιπροσωπεύει το τι πραγματικά αξίζει και ο παρονομαστής το τι νομίζει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος γίνεται ο παρονομαστής, τόσο μικρότερο γίνεται το κλάσμα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ: Ο γενναίος πεθαίνει μια φορά. Ο δειλός πεθαίνει κάθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

h politikh diwxh den exhgeitai.....ta lamogia taxa kanoun ka8arsh............alhtes!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που τοσο καιρο φωναζαν και συκοφαντούσαν μονο και μονο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις πού είναι τώρα; γιατί δεν βγαίνουν να σχολιάσουν το πρακτικό;(που μαγείρευαν επι μερες και μας το σερβιραν.., μονο που τους ξέφυγε λίγο αλατάκι παραπάνω και δυστυχως για αυτου απετυχε το φαγητο τους) ποια είναι η ανάγκη αντικατάστασης της παλιας καθαριστριας;. Τι έγινε γιατί σιωπούν μάλλον το μαγείρεμα έχει γίνει το αγαπημένο τους χομπι.....

Ανώνυμος είπε...

gia to apospasma tou praktikou...."ektos apo tis periptwseis oikoiw8elous mh ananewshs sumvashs h uparxh anaghs"...re paidia mises douleies kanete ekei sto dhmo...ksexasata kai grapsete "h gia logous politikhs antipara8eshs"...tzampa sas pshfhzoume 8a mas ek8esete..prosexte ligo...vgalte ena sumplhrwmatiko na eiste plhrws kalumenoi...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 10:04
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ - ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ?
ΚΥΡΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΑΩ.ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!!ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ.......

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΚΟΣ -Ο ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΗ- ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΤΟΥ 5'25 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. Η ΚΥΡΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΞΕΠΗΡΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η ΚΥΡΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ. ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΟΚΟΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ. (ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΩ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ).

Ανώνυμος είπε...

μην ενοχλητε την ηλιανα γιατι θα παραιτηθη..........

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ?ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ?ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ....τα σχόλια περιττά!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ , ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ. ΟΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ.
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 3 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ;;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω συνεχίζετε τις συκοφαντίες!!! Τα ένσημα είναι όλα νόμιμα και ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! Γιατί δεν απαντάτε εσείς στο ερώτημα που κάνουμε όλες αυτές τις μέρες;;;; Έγιναν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για αυτή τη αντικατάσταση;;; Γιατί άλλα λέει το πρακτικό, αν και καλή η προσπάθεια σας να το παραποιήσετε (για αυτό εξάλλου καθυστερούσατε να μας το δώσετε) θέλατε να το μαγειρέψετε, αλλά και πάλι η αλήθεια φαίνεται!!!

Τρομοκρατία και χούντα μόνο εσείς ασκείτε με τις μεθόδους που ακολουθείτε!! Πότε η κυρία Γαβριήλιδου απέτρεψε κάποιον να καταθέσει αίτηση για τη θέση;; κάτι που κάνατε εσείς σε αυτήν και υπάρχουν μάρτυρες... Ήμαρτον πια με τη λάσπη που ρίχνεται... επειδή εσείς είστε βουτηγμένοι στο βούρκο δε σημαίνει ότι είναι και όλοι οι άλλοι γύρω σας!!!!!!!!!!!!!
Επίσης και η κυρία Μενεγάκη έχει τρία παιδιά και παίρνει το επίδομα πολυτέκνων. Τόσο μεγάλη ανάγκη το έχει;;; Μη βάζετε σαν μόνο κριτήριο τα παιδιά (που σίγουρα είναι) αλλά δείτε και άλλους παράγοντες όπως τα εισοδήματα κ.α... και ξαναλέμε για πολλοστή φορά το θέμα δεν είναι η αντικατάσταση και η νέα καθαρίστρια αλλά ο τρόπος που έγινε αυτή(η αντικατάσταση) και ότι δε δόθηκε το δικαίωμα στην παλιά να αξιολογηθεί. και ας έπαιρνε τη θέση όποια πραγματικά την είχε ανάγκη…
«Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο»
Δε λέω καλό το απόφθεγμά σας αλλά λίγο άσχετο … ποιος είναι ο ευεργετηθέντας δεν μπορώ να καταλάβω… πώς,με ποιον τρόπο και ποιόν ευεργετήσατε.. ..Την άλλη φορά να είσαστε λίγο προσεκτικότεροι στο τι γράφετε. Όχι τίποτα άλλο αλλά διαβάζει και αρκετός κόσμος το loudias.blogspot.com και τι θα πουν για το άτομό σας!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΥ 03/2011 ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ .
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 08/2011
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
9/9/2011
ΠΑΡΟΝΤΕΣ 13 ΜΕΛΗ
ΑΠΟΝΤΕΣ 2 ΜΕΛΗ
ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΕΝΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ τους ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ τους ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.
ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1/9/2011ΕΩΣ 30/6/2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ Τις ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙΚΕΙΩΘΕΛΟΥΣ ΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Ή ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .
ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Σ. ΠΕΛΛΑΣ ΑΦΟΥ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ , ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν.4002/2011 ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1/9/2011-30/6/2012 ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΓΓΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΟΠΟΥ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.


Μετά από αυτή την απόφαση του Δ.Σ η κα Γαβριηλίδου καλέστηκε από τον Διευθυντή του σχολείου του Δαμιανού να κάνει τη γενική καθαριότητα πριν τον αγιασμό. Αφού λοιπόν η γενική καθαριότητα πραγματοποιήθηκε , έγινε και ο αγιασμός ,ο διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε από τον κο. Ανδρεάδη ότι η καθαρίστρια άλλαξε αφήνοντας τον Διευθυντή του σχολείου άναυδο ( καθώς είχε την προηγούμενη ενημέρωση από την κα. Ηλιάνα Λαγομάτη ). Η κα Γαβριηλίδου στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του σχολείου για την ανάκληση της απόφασης , για την οποία είχε ενημερωθεί λίγες μέρες νωρίτερα, οπότε και κατέφυγε στο Δήμο να ρωτήσει τι συνέβη, όπου εκεί όχι μόνο δεν της έδινε κανείς μια απάντηση , έναν λόγο για αυτό που συνέβη, αλλά μόνο δεν την έδιωξαν με τις κλωτσιές ( εκεί ήταν που η κα. Ηλιάνα Λ. ομολόγησε τις πιέσεις που δέχτηκε από τους ανωτέρους της για την αλλαγή αυτή ).


Και ρωτάω τη σχολική επιτροπή και την πρόεδρο αυτής να μας απαντήσει :
Ποιος λόγος ικανός και αναγκαίος σας έκανε να ανανεώσετε και να ακυρώσετε έπειτα την πρόσληψη της παλιάς καθαρίστριας?
Πού , Πότε και από Ποιον κρίθηκε αναγκαία η ανάκληση της αρχικής σας απόφασης?
Γιατί κανείς σας δεν εξήγησε στην κα. Γαβριηλίδου τι συνέβη ? Γιατί την αποφεύγετε όλοι σας λες και κάνει τζίιιιιζ ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ?
ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΛΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΕΣΤΕ ΑΡΜΟΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΧΟΥΝΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΑ.
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ-ΠΑΡΑΤΥΠΙΑΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΚΑΙ ΓΩ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ.ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΩ, ΑΛΛΑ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ..
ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΙΛΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

1 Ποιος λόγος ικανός και αναγκαίος σας έκανε να ανανεώσετε και να ακυρώσετε έπειτα την πρόσληψη της παλιάς καθαρίστριας?
2 Πού , Πότε και από Ποιον κρίθηκε αναγκαία η ανάκληση της αρχικής σας απόφασης?
3 Γιατί κανείς σας δεν εξήγησε στην κα. Γαβριηλίδου τι συνέβη ? Γιατί την αποφεύγετε όλοι σας λες και κάνει τζίιιιιζ ?

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΑΥΤΑ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

το ευχαριστω θεσ να στο πει προσωπικα η κυρια Σούλα?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ 1'05 ΚΑΙ 1'19. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΗΛΙΑΝΑ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΗΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΤΕ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΤΕ. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΞ ΙΔΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? (Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΕΙΜΑΙ).

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιεμαι γιατι κανεις δεν υποστηριζει και δεν υπερασπιζεται την πλευρα του δημου και της προεδρου και να μασ πεισει? Καποιος ας μας πει τι εγινε πραγματικα και να μας κλεισει τα στοματα. Θα ηταν πολυ απλο υπο αλλες συνθηκες. Μήπωσ γιατι η απαντηση θα τον εκθεσει?
Εγω τοσες μερες μονο κατι ασχετους βλεπω που δεν υπερασπιζονται τιποτα, καμια αληθεια απεναντι στις κατηγοριες του εργατικου κεντρου και το μονο που κανουν ειναι να προσπαθουν να δημιουργησουν την εικονα " Η παλια κακη καθαρίστρια και η καημενη η νεα με τις τοσες αναγκες της". Ποιοι ειστε εσεις που το κανετε αυτό και γιατί.
ΠΟΙΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
Αφήστε μας λοιπον να κανουμε τη δουλεια μας και καντε και σεις τη δικη σας.

Οσο και να παραποιειτε την εικονα της γυναικας, την ξερετε καλα, την ζειτε, τη συναναστρεφεστε και την αληθεια την ξερετε. Δεν εχει νοημα λοιπον εκτοσ απο το οτι εκτειθεστε.

Ανώνυμος είπε...

lete lete lete........... mia apanthsh omos sta erotimata pou exoun tethi den exete dosei!!!!!!!!!!!!mipos leo mipos den exete!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΟΝΥΜΟ ΜΟΥ: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ/Η.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ....
ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΝΕΑ¨-ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑ8ΑΡΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΣΥΚΙΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ?ΕΣΥ ΤΟΥ 1¨19 ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ 8ΕΜΑ 8Α ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ 8Α ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ....

Ανώνυμος είπε...

h dhmokratia h dikh sas einai gia thn oygganta h mia exei tria anhlika paidia kai thn bazete na doylecei h allh exei tria anhlika paidia kai thn bgazete telika poia einai ta krithria sas?mhpws ta krithria einai poios sas pshfise?giayto mphke sth 8esh ths h gynaika dhmotikou sas symboulou?apanthste

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΝΤΙΝ ΝΤΟΝ...
ΚΥΡΙΑ ΗΛΙΑΝΑ Η ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ. ΜΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ?????????????????
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ......
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ? ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΟΤΥΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΔΙΠΛΟΣ ΤΑΜΠΛΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΟΣ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ.
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

κύριοι του δήμου να σας πω που εργαζομαι , να με βγαλετε να κανετε κανενα ρουσφετι απο καμια αναγκη? εχω και συναδελφους στη δουλεια μου αν σας ενδιαφερει, κατι ανθρωπους που δε σας ψηφισαν νομιζω κατι πρεπει να κανετε και γι΄αυτο. αντε ετοιμη τροφη...

Ανώνυμος είπε...

ψηφοφορε μη μολυνεις το περιβαλλον! τα βρωμικα και αχρηστα πραγματα τα βαζουμε στους καδους σκουπιδιων και οχι στις θεσεις του Δημου.

Ανώνυμος είπε...

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανακοινώνει την προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου με το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, οκτώ (8) καθαριστριών. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες από Δευτερα 26 έως Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά 24, Εύοσμος, ΤΚ56224, Θεσσαλονίκη (τηλ. επικοινωνίας 2313-302154,132,103,133,194).
Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ……….?????????????????????

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Οι καθαρίστριες-ιστές που εργάζονται σήμερα στα σχολεία είναι δύο κατηγοριών: Αυτές που είχαν τις προϋποθέσεις και με το Π.Δ. 164/2004 μετατράπηκαν οι συμβάσεις τους σε συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, υπαγόμενες στο ΥΠΕΠΘ αλλά μέχρι νομοθετικής ρύθμισης συνεχίζουν να μισθοδοτούνται από τη Σχολική Επιτροπή με κατάσταση πληρωμής που υπογράφεται από το Δ/ντή Εκπαίδευσης, που ορίζει και σε ποια σχολεία θα καλύψουν το ωράριό τους, και αυτές που υπογράφουν σύμβαση μίσθωσης έργου για 10 μήνες. Εδώ θα μας απασχολήσουν οι καθαρίστριες της δεύτερης περίπτωσης γιατί αυτές θα συνεχίζουν να μισθοδοτούνται από τη Σχολική Επιτροπή.
Η σύμβαση έργου που υπογράφουν οι καθαρίστριες αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει στις 30 Ιουνίου του επόμενου έτους. Γι αυτό στην αρχή του σχ. έτους ο δ/ντής του σχολείου πρέπει να φροντίσει για την πρόσληψη καθαρίστριας .
Εάν είμαστε ευχαριστημένοι από την προηγούμενη καθαρίστρια , την καλούμε να κάνει αίτηση και στη συνέχεια διαβιβάζουμε την αίτησή της στον οικείο Προϊστάμενο εκπ/σης. Εάν όμως δεν είμαστε ευχαριστημένοι ή η ίδια δεν επιθυμεί την επαναπρόσληψή της, ο δ/ντής καλεί με σχετική προκήρυξη τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις.
Προκήρυξη για την πρόσληψη καθαρίστριας

Α ν α κ ο ί ν ω σ η
Ανακοινώνεται ότι για τον καθαρισμό των χώρων του …… Δημ. Σχολείου ………………. και του ………………. Νηπιαγωγείου (αν υπάρχει) θα γίνει πρόσληψη καθαρίστριας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο δ/ντή του σχολείου μέχρι ……………. τις ώρες ……………….
Αγία Παρασκευή …………………..
Ο δ/ντής
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με τα σχετικά δικαιολογητικά διαβιβάζονται με εισηγητικό σημείωμα από το διευθυντή του σχολείου στον οικείο προϊστάμενο εκπαίδευσης, ο οποίος προβαίνει στην επιλογή και υπογράφει τη σχετική σύμβαση μίσθωσης έργου. (Σχετ. η υπ’ αριθμ. Δ4/562/27-8-99 ΥΠΕΠΘ)
Τα κριτήρια επιλογής δε είναι καθορισμένα, με την έννοια ότι δεν προβλέπονται από κάποια διάταξη νόμου.
Η σύμβαση υπογράφεται σε 3 αντίτυπα και κατατίθεται στη Σ.Ε., ένα κρατά ο προϊστάμενος του Γραφείου Εκπαίδευσης και ένα η ίδια (υπ 9).
Το παράδοξο είναι ότι η αμοιβή της καθαρίστριας γίνεται από τη Σ.Ε. ενώ η σύμβαση υπογράφεται από τον προϊστάμενο του Γραφείου Εκπ/σης Γι αυτό είναι σκόπιμο ο δ/ντής του σχολείου μόνος του ή με τον πρόεδρο της Σχ. Επιτροπής να εισηγηθούν στον οικείο προϊστάμενο Εκπ/σης την πρόσληψη της συγκεκριμένης καθαρίστριας.
……… Δημ. Σχολείο

Ανώνυμος είπε...

Χαλάρωστε τωρα !!! μια γαβριηλιδου σας παιζει στα δαχτυλα της γιατι δεν εγινε το δικο της.
Αλλες 15 αλλαξανε σε ολο τον Δημο γιατι γινεται μονο γι αυτην τοσος ντορος ???
Το οτι βρηκανε αλλες τοσες καινουργιες καθαριστριες δουλειά δεν μετραει για κανεναν σας.
Ολοι γνωριζουμε τι σημαινει ¨Συμβαση¨ δεν σου υποσχεθηκε οτι θα εισαι μονιμη κανενας κα Γαβριηλιδου και ουτε εχεις το μονοπωλειο στο Δημοσιο, υπαρχουν κι αλλοι που θελουν και εχουν αναγκη να εργαστουν. Πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου και θελεις ολοι να ασχολουνται μαζι σου λες και εισαι το Εθνικο μας προβλημα !!!

ΚΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΣΤΕΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ?????
ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ?????

ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???? ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΔΟΥΛΕΨΕΣ Κα ΣΟΥΛΑ, ΑΡΑΞΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ 1:17
ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.....
ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

oi 15 kalipsane kenes theseis logo syntaxiodothsis kapoion palion.

Ανώνυμος είπε...

ΤO ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΑΠΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΙΚΟ.
ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΑ ΣΟΥΛΑ . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ , ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Στελιτσα χαλαρωσε, δεν θα απαντανε ολοι στα δικα σου ερωτηματα επειδη εσυ ετσι γουσταρεις...
Ειμαι εντος θεματος κι εσυ δεν απαντας στα δικα μου ερωτηματα.
Τα κοτσια θα ηταν απαραιτητα σε σενα αν εγραφα το ονοματακι μου, για δικο σου καλο δεν το γραφω, πιστεψε το. Αυτος ο αυταρχικος τροπος σου δεν δειχνει και πολυ ενταξει με αυτο που θες να περασεις. Δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να σου απαντησει σε κουφια ερωτηματα οταν κι εσυ δεν απαντας σε τιποτε. Τελος...

Ανώνυμος είπε...

gia thn 1:17 esena se piasane kotso giauto koitaxe na sunel8eis mikro koritsi.den se vlepw kala.......

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΑΣ...ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!!!

ΤΙΤΛΟΣ: ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ
ΣΤΙΧΟΙ: ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΚΑΙ WOLF BIRMAN
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΛΑΡΗ... ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ , ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΒΡΕΣ ΜΕ , ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ....

....Μετά από αυτή την απόφαση του Δ.Σ η κα Γαβριηλίδου καλέστηκε από τον Διευθυντή του σχολείου του Δαμιανού να κάνει τη γενική καθαριότητα πριν τον αγιασμό. Αφού λοιπόν η γενική καθαριότητα πραγματοποιήθηκε , έγινε και ο αγιασμός ,ο διευθυντής του σχολείου ενημερώθηκε από τον κο. Ανδρεάδη ότι η καθαρίστρια άλλαξε αφήνοντας τον Διευθυντή του σχολείου άναυδο ( καθώς είχε την προηγούμενη ενημέρωση από την κα. Ηλιάνα Λαγομάτη ). Η κα Γαβριηλίδου στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του σχολείου για την ανάκληση της απόφασης , για την οποία είχε ενημερωθεί λίγες μέρες νωρίτερα, οπότε και κατέφυγε στο Δήμο να ρωτήσει τι συνέβη, όπου εκεί όχι μόνο δεν της έδινε κανείς μια απάντηση , έναν λόγο για αυτό που συνέβη, αλλά μόνο δεν την έδιωξαν με τις κλωτσιές ( εκεί ήταν που η κα. Ηλιάνα Λ. ομολόγησε τις πιέσεις που δέχτηκε από τους ανωτέρους της για την αλλαγή αυτή ).

Ανώνυμος είπε...

Και ρωτάω τη σχολική επιτροπή και την πρόεδρο αυτής ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ να μας απαντήσει :

Ποιος λόγος ικανός και αναγκαίος σας έκανε να ανανεώσετε και να ακυρώσετε έπειτα την πρόσληψη της παλιάς καθαρίστριας?

Πού , Πότε και από Ποιον κρίθηκε αναγκαία η ανάκληση της αρχικής σας απόφασης?

Γιατί κανείς σας δεν εξήγησε στην κα. Γαβριηλίδου τι συνέβη ? Γιατί την αποφεύγετε όλοι σας λες και κάνει τζίιιιιζ ?

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...ΧΑΧΑ

ΣΤΕΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Όσο για την προστασία .... Δεν πληρώνει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΤΙ? ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ? ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ TOY ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.
ΠΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ: ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ (ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ…ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΨΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ….Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΙΚΑ….ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΡΗ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΧΡΗΜΑΤΑ)!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια θα φανεί,είναι υποχρέωση να φανεί και κανείς δεν μπορεί να την κρύψει από αυτούς που την αναζητούν. Νομίζω ότι τώρα πια πολλοί έχουν ακούσει και θα αναρωτιούνται για το τι συνέβη με αυτή την υπόθεση με την καθαρίστρια του Δαμιανού. Οι υπεύθυνοι οφείλουν να δόσουν μια απάντηση στουσ πολίτες της περιοχής . Ελπίζω να έχουν μια καλή εξήγηση - απάντηση αν και δεν το πιστεύω

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ...
ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΤΕ… ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΖΗΤΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ 7:57 ! ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ) ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ!!!! ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!!!!! ΛΑΘΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ Ο ΛΑΟΣ …. ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ (ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ)!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατία κι αξιοκρατία πλέον πωλούνται σε πανέρια σ’ ευκαιρία…Αξιοπρέπεια κι αρχές λείπουν ταξίδι και την καρδιά μας που διψά ποτίζουν ξίδι…. Τους νοιάζονται τόσο για τα παιδιά σου ψηφοφόρους που ’χεις μέσα στην κοιλιά σου θα τους σπουδάσουν, δουλειά να πιάσουν και με ρουσφέτια υποκλίσεις να χορτάσουν…Νομίζουνε ποτέ δε θα μιλάμε, όμως τα πρόβατα τους λύκους θα τους φάνε…..
Μα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέρα θέλω τον ήλιο και οξυγόνο κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ν’ ανταμώνω…. αχ Ελλάδα, σ’ αγαπώ και βαθιά σ’ ευχαριστώ που με έμαθες ποτέ να μην κωλώνω.

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε? εβγαλε ο λερησ τα πιτ-μπουλ να φοβεριζουν τον κοσμο?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ? ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ? ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΡΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ.......

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ? ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ? ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ? ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ? ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΛΕΡΗΣ ! ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ! ΨΗΦΙΣΕ ΛΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΛΑΣΠΗΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ (ΛΕΡΗ). ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

λερη γιατι το εκανες αυτο? δεν το εκανα για μενα αλλα για την φουκαριαρα την μανα μου που εχει ζαχαρο και δεν μπορει να το απολαυση