Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ψήφισμα κατά των περικοπών στις επιχορηγήσεις των Σωματείων Κλασσικού Αθλητισμού

Με ψήφισμά τους οι εκπρόσωποι των σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας καταγγέλλουν τις περικοπές στο προϋπολογισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που στην ουσία στερεί από τα Σωματεία κλασσικού αθλητισμού τη δυνατότητα να λειτουργήσουν. Το ψήφισμα έχει ως εξής
ΨΗΦΙΣΜΑ
Με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, για την περικοπή από τον προϋπολογισμό της Γ.Γ.Α. ποσού 52 εκατ. €, που αφορά στους εγκεκριμένους προϋπολογισμούς και χρηματοδοτήσεις των αθλητικών Ομοσπονδιών, των Σταδίων και Σωματείων, όλοι εμείς που δραστηριοποιούμαστε με τον Κλασσικό Αθλητισμό στη χώρα μας....
(Ομοσπονδίες, Περιφερειακές Ενώσεις Σωματείων, προπονητές, αθλητές, εργαζόμενοι και γονείς) εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για το σκεπτικό που διακατέχει τους αρμόδιους έναντι του αθλητισμού.
Δεν γνωρίζουν τι προσφέρει ο αθλητισμός στην νεολαία μας;
Δεν γνωρίζουν ότι, κάθε ευρώ που διατίθεται στον αθλητισμό είναι επένδυση για το μέλλον της χώρας;
Δεν γνωρίζουν ότι, η νέα γενιά δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα;
Ας μην του στερήσουμε λοιπόν το «οξυγόνο» για τη ζωή που του προσφέρει ο αθλητισμός.
Ας μη δοθεί η χαριστική βολή στον αθλητισμό από ΑΥΤΗ την αθλητική ηγεσία.
Πρέπει λοιπόν να γίνει ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης για να αποφευχθεί ο ενταφιασμός του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Οι εκπρόσωποι Συλλόγων ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας - Ημαθίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Οι εκπρόσωποι Συλλόγων ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας - Ημαθίας" δεν λέει τίποτα. ποιοί είναι οι εκπρόσωποι και ποιοί είναι οι σύλλογοι. Ανώνυμα και γενικά δεν υπογράφει κανένας σύλλογος.