Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

«Yourpoint» Μια εταιρία σύγχρονων ηλεκτρονικών εφαρμογών της Πέλλας κατακτά την εγχώρια και διεθνή αγορά

Μέσα σε ένα δύσκολο και έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον μια εταιρία από την Πέλλα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια παρέχοντας υπηρεσίες ηλεκτρονικών εφαρμογών και λογισμικού να διεισδύσει δυναμικά στη εγχώρια αλλά και στη διεθνή αγορά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιριών.

H yourpoint, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, είναι μια εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού σε επίπεδο cloud application και τεχνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Οι κύριοι τομείς που δραστηριοποιείται αφορούν το σχεδιασμό και την εγκατάσταση ασύρματων δικτύων και ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, αλλά.....

και η ανάπτυξη δικτυακών εμπορικών εφαρμογών (Cloud Business Apps) και δικτυακών τόπων (Cloud IT Services).

Με την επένδυση σε νέες τεχνολογίες και με βασική κινητήρια δύναμη το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τους συνεργάτες της, κατάφερε να αναπτύξει και να εγκαταστήσει ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα σε μεγάλο εύρος συνεργατών σε όλα τα Βαλκάνια, έχοντας πελάτες κολοσσιαίες εταιρίες του κλάδου των κατασκευών όπως η Ελληνική ΑΚΤΟΡ, η Αμερικανική ΜΑΚΑΤΕ κ.α.

Η yourpoint παρέχει στους πελάτες της, εκείνες τις λύσεις που κατοχυρώνουν την ανταγωνιστικότητά της επιχείρησής τους και διασφαλίζουν την προοπτική της, δημιουργώντας το σύγχρονο e-business ελαχιστοποιώντας το κόστος παραγωγής και προώθησης των προϊόντων της επιχείρησης. Επίσης συνδυάζοντας την γνώση με την πράξη επιμένει στο δίπτυχο αυτό και πραγματοποιεί συνεχώς σεμινάρια εκπαίδευσης προετοιμάζοντας για τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Η εταιρεία, από το 2004, με την βοήθεια ειδικών σε θέματα πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων, στον χώρο της ολοκληρωμένης διαχείρισης, υλοποίησε σύστημα ηλεκτρονικής τεκμηρίωσης για την κάλυψη των απαιτήσεων Ελληνικών και Διεθνών προτύπων που αφορούν την διαδικασία παραγωγής αγροτικών προϊόντων με σκοπό την πιστοποίηση της, από αρμόδιους Πιστοποιητικούς Οργανισμούς.

Με το πέρασμα των χρόνων, η εφαρμογή εξελίχθηκε με συνεχείς αναβαθμίσεις και σήμερα στην βάση δεδομένων της βρίσκονται καταχωρημένα αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες στρεμμάτων.

Η εφαρμογή θα παρουσιαστεί επίσημα στο Μεσογειακό Συνέδριο «AgroBio Mediteraneo» που θα πραγματοποιηθεί στην Ζάκυνθο στις 16-17-18 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι η ΔΗΩ (ο μεγαλύτερος οργανισμός πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα) θα είναι ο πρώτος οργανισμός πιστοποίησης που από τις αρχές του 2012 θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή.

Κόντρα στη κρίση και στην αδυναμία ανάδειξης καινοτόμων και δημιουργικών πρωτοβουλιών η yourpoint παρουσιάζει μια αξιοπρόσεκτη δυναμική και μια σταθερά ανοδική πορεία για την οποία οι ιδιοκτήτες της δηλώνουν την ικανοποίηση τους αλλά και την αισιοδοξία τους για το μέλλον.

Ιστοσελίδα της εταιρείας: www.yourpoint.gr
Ιστοσελίδα του συνεδρίου: www.abmconference2011.org


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώστε στο ρεπορτάζ ότι στο Δ.Σ. της ΔΗΩ συμμετέχουν δυο συνδημότες μας, ο βιολόγος και βιοκαλλιεργητής κος Χαρίσης Αργυρόπουλος, από την Κρύα Βρύση, που είναι και πρόεδρος και ο δικηγόρος κος Θεοχάρης Αγγελίδης, από τα Γιαννιτσά, που είναι μέλος του ΔΣ αλλά έχει και την εποπτεία των νομικών, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στο πάντρεμα των δύο εταιριών, σεμνά, σιωπηλά και δημιουργικά. Ο τόπος μας τρέφει ανθρώπους και επιχειρήσεις με πανελλήνια εμβέλεια, ωστόσο αρνείται πεισματικά να τους αξιοποιήσει. Προτεραιότητα εδώ έχουν οι μετριότητες...
Ποιός είναι άραγε ο χαμένος;;;