Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΚΕΜ Ν. Πέλλας Φ.Ο. Αριδαίας - ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 57 - 59

Σημαντική νίκη μέσα στην Αριδαία για την Παιδική ομάδα Μπάσκετ του ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση η ομάδα Μπάσκετ Παίδων του ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Αριδαία το περασμένο Σάββατο κερδίζοντας τον τοπικό Φ.Ο. Αριδαίας με σκορ 57-59. Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι γηπεδούχοι που διαθέτουν ένα πειθαρχημένο σύνολο έχοντας τη βοήθεια των λιγοστών φιλάθλων τους προσπάθησαν να περάσουν μπροστά και να δημιουργήσουν διαφορά ασφαλείας αλλά βρήκαν μπροστά τους μια καλοστημένη άμυνα από νεαρούς παίκτες του Μέγα που έδειξαν ψυχραιμία και σοβαρότητα και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο κατάφεραν να προηγηθούν με 5 πόντους...
 Στη συνέχεια με σωστή τοποθέτηση στο γήπεδο και με καλό γύρισμα της μπάλας βρήκαν διαδρόμους και κατάφεραν να πετύχουν τα αναγκαία καλάθια που τους έδωσαν το ροζ φύλλο αγώνα.
Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας ήταν μια διαφήμιση του Μπάσκετ από τους νεαρούς παίκτες των δύο ομάδων που τους αξίζουν συγχαρητήρια. Για μια ακόμη αγωνιστική η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα Παίδων του Μέγα πιστοποιεί την εξαιρετική δουλειά των προπονητών του Συλλόγου και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ίδιοι οι παίκτες τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες.
Τα δεκάλεπτα : 16–16, 07–12, 12–10, 22–21.
Ημίχρονο 23-28 τελικό 57-59
Φ.Ο. Αριδαίας : (Προπονητής Τσούλφας Χ.) Γιούτης Χ., Αραμπατζής Κ., Ταρασίδης Δ., Δέκος Γ., Προκοπίδης Σ., Νικολαίδης Κ., Μαινός Χ., Τριγκάκης Γ., Στραμπένης Μ., Μάρκου Π., Γκαλίτσιος Π., Παναγιιωτίδης Ε.
ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Προπονητές: Χαζτηαντωνίου Κ. – Δημητριάδης Φ.) Σουζέλης Ι., Χατζηλαμπρινός Θ., Μιχαηλίδης Χ.,Χρυσικός Β., Πονόπουλος Γ., Ζήσης Π., Σατραζάνης Β., Παπασπανόπουλος Δ., Μωυσίδης Η., Λαζαρίδης Χαρ., Μιχαηλίδης Χρ., Πετροσιάν Ν.
 

Δηλώσεις προπονητών:

Χατζηαντωνίου Κώστας: Η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά στις προπονήσεις αποδίδει καρπούς και φέρνει νίκες στους αγώνες. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα πάνω σε συστήματα αλλά και σε φυσική κατάσταση και είμαι ικανοποιημένος από τη συμμετοχή αλλά και την πειθαρχία των παικτών μου. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να τους συγχαρώ για την επιτυχία τους και να υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο κερδίζοντας εμπειρίες και διακρίσεις γιατί το αξίζουν τα παιδιά, το δικαιούται ο ιστορικός μας Σύλλογος.

Δημητριάδης Φώτης: Για μία ακόμη Κυριακή τα παιδιά της ομάδος μας έδειξαν τις ικανότητες του και το ταλέντο τους και πήραν μια σπουδαία νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα από μια πολύ καλή ομάδα. Η νίκη αυτή μας κάνει όλους πιο αισιόδοξους και πιο υπεύθυνους για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο ώστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν και στο μέλλον. Η ομάδα δουλεύει μεθοδικά και μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: