Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Δύο Γιώργηδες μαζί … και στην εξέδρα των επισήμων

Ο ένας δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Πέλλας. Ο άλλος πρόεδρος του κόμματος «Εθνική Ελπίδα». Και οι δύο βρέθηκαν μαζί στην εξέδρα των επισήμων στη σημερινή παρέλαση στα Γιαννιτσά. Βέβαια κατά την προσέλευση τους «λούστηκαν» και αυτοί μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους τις χλιαρές αντιδράσεις του κόσμου, χωρίς βέβαια να αντιδράσουν. Και οι δύο Γιώργηδες πάντως δεν έχασαν την ευκαιρία να σταθούν στη πρώτη σειρά των επισήμων για να χειροκροτήσουν τη νεολαία που παρέλασε. Μόνο που στη θέση που στάθηκαν η πινακίδα έλεγε «Βουλευτές», κάτι που δεν έμεινα ασχολίαστο από τους παρευρισκόμενους. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο, οπότε μη εκπλαγείτε αν ποτέ τους δούμε και στη βουλή, γιατί στο δημοτικό συμβούλιο τους έχουμε "χορτάσει"…για τα καλά.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ημαρτον οχι και στη Βουλή .... Πόσο χαμηλα ακόμη θα πέσουμε....!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν φτάσουμε στο επίπεδο να εκλέξουμε ως βουλευτή τον Παπαδόπουλο, αδυνατώ να σκεφτώ πόσο χαμηλά θα έχουμε πέσει. Αναρωτιέμαι πάλι, από πού κι ως πού να βρίσκονται οι συγκεκριμένοι άνθρωποι στην εξέδρα των επισήμων. Εντάξει, ό ένας είναι εκλεγμένος...Ο άλλος? Έως πότε θα κυνηγά τις ψήφους?

Ανώνυμος είπε...

ερωτηση. ποιος απο τους δυο ειναι πιο εξυπνος?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΜΑΡΩΤΑ, ΝΡΥΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. Ω ΡΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ'ΡΘΑΤΕ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΙΑ ΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ. ΑΠΟΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ - ΕΝΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΗ: ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ , ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ. Ε? ΕΓΩ ΣΑΣ ...... ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ , ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΑΕΑΔΗ ΜΗΠΩΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" ΟΛΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ "ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΣΕΝΑ? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ "ΒΙΤΣΙΟΖΟΣ".Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ? ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ? ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑΜΕ{ΕΝΩ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ} ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ? ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ "ΣΙΣΚΟ ΜΕΡΙΑ".ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝ..ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ! ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ…..ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ….ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ….ΠΟΙΟΣ??? Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΟΥ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ! ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΖΕΙΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗ…ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΘΑ «ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΕΣ» ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Eσυ τον 12.38 οχι δυστυχως να λες ευτυχως που δεν ησουν εκει και δεν τους εδωσες και αξια .Εγω δεν πηγα γιατι δεν ηθελα να δω κανενος την μουρη να περναει καμαρωτα απο μπροστα μου οι γελιοι.Ευτυχως και ο γιος μου που δεν ηθελε να παρελασει[για τους δικους του λογους]και γω δεν τον πιεσα καθολου

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Παπαδόπουλος αυτοεκλέχθηκε??Για να καταλάβω δηλαδή.Να φορέσω ένα κοστουμι και εγώ και να γίνω τοπικός ''άρχοντας '' αν είναι.Όσο για τον κ. Ανδρεάδη,αυτός δεν φταίει καθόλου.Βρήκε πρόσφορο έδαφος και πουλάει μούρη.Οι πολίτες φταίνε.Κοιτάξτε τι ψηφίσατε.Βέβαια το πάθημα γίνεται μάθημα.Επομένως στις επόμενες εκλογές θέλουν ένα ξεμπρόστιαζμα.Γιατί δεν αξίζουν τίποτα άλλο.Ντροπή της τοπικής κοινωνίας των Γιαννιτσών.Που αν δεν είχατε αξιώματα ούτε ξέρω και εγώ που θα βρισκόσασταν.

Ανώνυμος είπε...

κοιταξτε μουρη γιαννιτσωτεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο ενασ βαρυσ και ασυκωτοσ με ενα τουπε {εγω ειμαι και κανενασ αλλοσ)ποιοσ νομιζει οτι ειναι?να τι ψιφισαμε.απο που κατεβηκε ο ανθρωποσ αυτοσ?οσο για τον αλλο τι μασ το παιζει βουλευτησ?δεν βρεθηκε κανενασ να τον πεταξει απο την εξεδρα?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..............

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ. Ο ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ηρθε και πολεμισε ο παυλος μελας για να μπορει να κυκλοφορη αυτο το πραμα στα γιαννιτσα.

Ανώνυμος είπε...

η πολιτικη εξυπναδα του λερη ειναι. γινομαι ρομπα ξεφτιλα και ετσι μενω στην επικαιροτητα και ειμαι αναγνωρισιμος.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Παπαδόπουλε. Άντε με το καλό οι εκλογές. Να ρθεί πρώτο κόμμα η Εθνική Ελπίδα και συ πρωθυπουργός.

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε βαρύμαγκα..Περπατάς και τρίζουν πεζοδρόμια από την μαγκιά.Μιλάμε για κατάντια του τόπου..

Ανώνυμος είπε...

10:13 δεν μπορώ να σταματήσω τα γέλια...χαχαχα!!!Τι πρωθυπουργός???Βλέψεις για Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ στην θέση του Ανδρεάδη θα στόχευα και την βουλή και με το δίκιο του.Σαν αγρότης είναι κορυφή αλλά πολιτικά ενώ είναι αγράμματος και άξεστος (και δεν το κρύβει), ενώ το μόνο που κάνει είναι να γυρνάει στα ουζερί και να λέει αρλούμπες ενώ σε όποια θέση αναριχηθεί φροντίζει πρώτα και κύρια τον Γιώργο και το δημόσιο συμφέρον το έχει γραμμένο, ο κόσμος τρελαίνεται να τον ψηφίζει.Αφού τέτοιους θέλουμε αυτός τι φταίει;Βρίσκει και κάνει.Πουλάει και την μαγκιά του και μπράβο του.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΗΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

DAMIAN είπε...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ!ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΤΕ? ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΕ ΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΜΕΣΤΕΣ"ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ? Ο ΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΡΗΤΟΡΕΙΑ"ΤΟΥ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΕΛΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!

μαρια γιαννιτσα είπε...

λετε οτι θελετε εγω στην παρελαση ειδα τον πρωην δημαρχο πελλας και ειπα τι αντρακλας ειναι αυτος αυτον θα ψηφισω την αλλη φορα για να χουμε ενα παιδαρα δημαρχο

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη κυρία Μαρία τον 8:00 π.μ, γιατί δεν πάτε σε ένα φαρμακείο να αγοράσετε τα φάρμακα σας και να συνεχίσετε την θεραπεία σας; Άλλωστε για δημάρχους μιλάμε και όχι για άντρες που θα τους παντρευτούμε και αν ενδιαφέρεστε για άντρα να πάτε στην Ανίτα Πάνια. Εκεί έχει ψηλούς, κοντούς, χοντρούς, λεπτούς.Απ'όλα έχει ο μπαξές! ΕΝΑΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΚΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

o ανδρεαδησ ειναι ενασ μπο???ζασ και μισοσ μασ το παιζει και οτι καποιοσ ειναι βρε ουσττττττττττττττττττττττττττττ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ : ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ Α...
ΚΙ ΑΛΛΟ Α... ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
ΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΠΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ε, ποιον θα ψηφίσουμε. Τους ανοήτους που βάζουν το χαράτσι, που έδιωξαν τις βιομηχανίες, που ανεβάζουν τους φόρους, που κόπτουν τις συντάξεις και τους μισθούς. Ή τους άλλους τους ανθρωποχασάπηδες. Φυσικό η ψήφος μας να πάει σε έναν Ορθόδοξο, έναν Πατριώτη, έναν Βασιλόφρωνα.