Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Θα κριθούμε στο τέλος της τετραετίας…

Για μια ακόμη φορά ο πληθωρικός σύμβουλος ης πλειοψηφίας Γιώργος Ανδρεάδης έκανε αισθητή την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο με τις φωνές του, τις διακοπές προς τους συνομιλητές του αλλά και με τις τοποθετήσεις του. Αυτό το τσαμπουκαλίδικο ύφος που προβάλλει στην αίθουσα απαντώντας σε όλους και για όλα χωρίς να τους δίνεται ο λόγος είναι χαρακτηριστικό του τρόπου που λειτουργεί στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Γιατί πρόκειται για συμπεριφορά πεζοδρομίου και μάλιστα χείριστης μορφής το να σηκώνεσαι στην αίθουσα και να απευθύνεσαι στον πρόεδρο του εργατικού Κέντρου φωνάζοντας «άντε κάτσε κάτω…» υποκαθιστώντας για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Βέβαια για το θέμα της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑ Πέλλας, αφού «κολάκεψε» το δήμαρχο ευχαριστώντας τον που τον έκανε αντιπρόεδρο στην επιχείρηση σημείωσε ότι για την πολιτική που επιβάλλουν θα κριθούν στο τέλος της τετραετίας (να το θυμίσουμε ότι η θητεία είναι 3,5 χρόνια). Ωστόσο ξεχνάει....
ότι όταν ελάμβανε αυτή την απάντηση από τον πρώην δήμαρχο Γιαννιτσών όταν αυτός κάθονταν στα έδρανα της μειοψηφίας, ξεσήκωνε τον κόσμο καταγγέλλοντας κάθε απόφαση του. Πάντως μιας και είναι αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Πέλλας δεν μας λέει και αν υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που δεν πληρώνουν νερό, για να μάθουμε ποιος πληρώνει το μάρμαρο σε αυτό το δήμο;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ,ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ....(ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ).ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ;ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ..ΑΣ ΡΩΤΑΓΕ...
ΟΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ;ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ........ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΗ ΔΑΜΙΑΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.

-----ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ-----

Ανώνυμος είπε...

KΥΡΙΕ ΑΝΔΡΕΑΔΗ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟ) ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.

ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!

Ανώνυμος είπε...

ζωα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.......ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ Α....Α ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ....ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣAI ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΣΗΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ....ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΩ ΚΑΙ Α....Α ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΤΑΟΜΟ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ!
ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΥΟΤΕ ΛΟΓΟΣ! ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΤΟΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ,ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΤΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ! Ε! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΘΕΙ….ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!!!!! ΛΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΥ! ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!!!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ!
ΛΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ Κ ΚΥΡΙΕΣ : ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ, ΞΗΡΟ, ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΛΑΓΟΜΑΤΗ, ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΙΔΗ ΚΤΛ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!
ΛΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ Κ ΚΥΡΙΕΣ: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΒΑΙΟ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΑΣΛΑΝΙΔΗ, ΣΙΚΟΒΑΡΗ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ , ΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ , ΛΟΥΣΠΑ ,ΚΤΛ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ …..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΙΓΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ......moy moy kai mpe mpe

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12.35 ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Παρεξηγήθηκες και με το τιποτένιοι που σας αποκάλεσε ο Στάθης....και λίγο σου ήτανε! Εγώ να δεις τί θα σου έλεγα αν σε έβλεπα μπροστά μου....Αλλά δεν πειράζει κάνω και εγώ αυτό που ξέρεις να κάνεις πολύ καλά εσύ....τα λέω όλα πίσω από την πλάτη σου...η διαφορά μας είναι ότι εγώ λέω την αλήθεια ενώ εσύ λες ψέματα και συκοφαντείς! Σε προκαλώ πάντως αν θέλεις να θεωρείς τον εαυτό σου άντρα με παντελόνια όταν με δεις να μου μιλήσεις! Αντί να το κάνεις τουμπεκι ψιλοκομμένο έχεις το θράσος και μιλάς και από πάνω! Σε καταλάβαμε Γιώργο…αργά αλλά σε καταλάβαμε…Ελπίζω να κατάλαβες ποιος είμαι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΡΗΣ?????ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΠΑ???? ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!!! ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Η ΜΠΑΛΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΝ Η' ΠΟΙΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΟ???? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ... ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ , ΕΓΙΝΕΣ ΦΗΡΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ... ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ