Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Νέα διάκριση για την Έλλη Μυστακίδου σε διεθνές τουρνουά Taw Kwon Do

Η καλύτερη αθλήτρια TAE KWON DO στην Ελλάδα και Ολυμπιονίκης του 2004 'Ελλη Μυστακίδου για μια ακόμη φορά πραγματοποιώντας φανταστικούς αγώνες στο Διεθνές Τουρνουά Galed 2011 κατέβαλε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιακή κατηγορία έως 67kg γυναικών. Συγκεκριμένα νίκησε τις πρωταθλήτριες Πολωνίας, Σλοβενίας και Σερβίας αγωνιζόμενη άψογα κερδίζοντας δίκαια το χειροκρότημα ακόμα και από τους αντιπάλους. Στο διεθνές τουρνουά Galed 2011 που διεξήχθη στις 22 και 23 Οκτωβρίου έλαβαν μέρος 32 χώρες και 900 περίπου αθλητές και αθλήτριες.
Από τον Α.Σ. Taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών εκτός από την Έλλη Μυστακίδου αγωνίστηκε και η Έυη Γαβριηλίδου στις νεανίδες -59kg και κατέλαβε την 2 θέση και το αργυρό μετάλλιο που αγωνίστηκε. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Καρασανίδης Νίκος που κατέλαβε θέση στην 16 εξάδα της κατηγορίας του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

επειδη πολυ αρνητικος λογος γινεται για το δαμιανο (τι να κανουμε εχουμε τον λερη μας) ενημερωνω οτι και οι δυο πρωταθλητριες καταγονται απο το δαμιανο. πολλα συγχαρητηρια και στις δυο και σας ευχαριστουμε θερμα για ολες τις επιτυχιες και διακρισεις που φερνετε στο δαμιανο αλλα και σε ολο τον δημο πελλας.