Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η ισοπαλία με Πανσερραϊκό κράτησε την Αναγέννηση στην 2η θέση της βαθμολογίας

Ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αναγέννηση Γιαννιτσών στο πρωτάθλημα της β εθνικής και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο από τον πρωτοπόρο Πλατανιά Χανίων.
Η ομάδα των Γιαννιτσών το Σάββατο το απόγευμα υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό παρουσία 2.000 περίπου φιλάθλων που στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου για την εμφάνισή τους.
Το τελικό 1-1 αδικεί τους γηπεδούχους που δέχτηκαν γκολ με αυστηρότατο πέναλτι ενώ ισοφάρισαν με ένα εκπληκτικό σουτ που άφησε άφωνο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.....
 Μάλιστα στο τελευταίο 15λεπτο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αλλά ο Γουμάγιας αντέδρασε σωστά σε δύο φάσεις και κράτησε το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν μέτριο σε ποιότητα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 38΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βρούτσινα που υπέδειξε ο διαιτητής γιατί ανακάλυψε ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τέλλου στην προσπάθεια του να αποκρούσει τη μπάλα.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ποιοτικά καλύτερο με τους γηπεδούχους να ασκούν πίεση στην αντίπαλη άμυνα και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να εξασφαλίσουν τη νίκη.
Ωστόσο στο 75΄ο Νταντίδης με ένα άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής και πλάγια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Λίγο νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκόλ όταν ο Στεφανίδης από τη γωνία της μικρής περιοχής πλάσαρε διαγώνια αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ ενώ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Περπερίδης έσωσε την ομάδα του από την ήττα αποκρούοντας κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Γιόνδη.
Ελέγχεται για τη απόφαση του να καταλογίσει το πέναλτι ο διαιτητής Λαμπρόπουλος (Συνδέσμου Ηλείας) που ήταν άψογος στις υπόλοιπες αποφάσεις του.
Άριστοι οι βοηθοί Παπαδήμας (Αχαϊας) και Μπέτζογλου (Κορινθίας) καιο 4ος διαιτητής Γαλάτσιος του Συνδέσμου Μακεδονίας.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος Γ., Τέλλος, Χατζόγλου, Γιόνδης, Νταντίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (58Τοσουνίδης), Παπαδόπουλος Θ. (90 Μυλωνάς), Μπέκα, Τσίλης (71 Τζεβελέκης).
Πανσερραϊκός (Δημητρίου): Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Περπερίδης, Παντελιάδης, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Στεφανίδης, Ανακόγλου, Βρούτσινα (67 Βουτσιάς), Τριανταφύλλου, Γκόμεζ (89 Μουτζικάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: