Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πεταμένοι κάδοι σε κεντρικό πεζοδρόμιο στα Γιαννιτσά

Πολλοί παραμένουν αδιόρθωτοι. Δεν αρκεί η εγκατάλειψη και η αδιαφορία των υπηρεσιών, υπάρχουν και κάποιοι ασυνείδητοι που με τις πράξεις τους επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της πόλης (περιοχή Αγίου Γεωργίου). Κάποιοι πριν λίγες ημέερς ξήλωσαν τους μισοπεσμένους κάδους απορριμμάτων μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και τους άφησαν στη μέση του πεζοδρομίου ως ενθύμιο της πράξης τους. Βέβαια οι κάδοι παρέμεινα εκεί για δύο ολόκληρες ημέρες (Σαββατοκύριακο) μέχρι να τους περιμαζέψει το συνεργεί του δήμου, τη Δευτέρα. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η θέση που έχουμε εκφράσει σε πολλές αναρτήσεις μας, ότι εκτός από τη συλλογική ευθύνη που είναι μεγάλη, υπάρχει και η ατομική που εκθέτει συνολικά την τοπική κοινωνία…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΙΤΕΡΟΙ ΜΕ ΣΥΝΗΔΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΝΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΚΟ -ΜΕΝΩ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ-ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΓΤΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ:
1.ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΠΕΖΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ.
2. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.
3.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ,ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΝΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ; ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!!!
4.ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΑ ΚΑΑ ΑΦΡΟΝΤΙΣΤΑ.
5.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΚΟΥΤΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ...
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΥΛΟΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: ΟΥΤΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ!ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ!!!