Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αφεντικό στην πόλη ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Νίκη με 3-0 σετ για τις Νεάνιδες του Μέγα επί του ΑΟΠ Μίλων

Μέσα στο γήπεδο επέλεξαν να δώσουν την απάντησή τους οι Νεάνιδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών που κέρδισαν την συντοπίτισσα ομάδα του ΑΟΠ Μίλωνα με σκορ 3-0 σετ. Και αυτό γιατί τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί σχόλια και δηλώσεις στα αθλητικά στέκια από τους γνωστούς και γνωστές προπαγανδιστές ότι ήρθε η ώρα να χάσει ο Μέγας. Τελικά όλοι όσοι το διέδωσαν και το επεδίωξαν αυτό θα περιμένουν μια χρονιά ακόμη…
Οι αθλήτριες του πολυνίκη προπονητή του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών Κώστα Τζούρου αν και ξεκίνησαν μουδιασμένα....
τον αγώνα κατάφεραν σταδιακά να ανεβάσουν ρυθμό και με σχετική άνεση κέρδισαν το πρώτο σετ 25-18.
Αυτό επέδρασε αρνητικά αφού στο δεύτερο σετ χαλάρωσαν και έδωσαν την ευκαιρία στις αντιπάλους τους που έκαναν μια φιλότιμη προσπάθεια, να εκμεταλλευτούν τα κενά στην άμυνα του Μέγα αλλά και τα λάθη στο φιλέ φέροντας το σετ στον πόντο. Τελικά η αυτοσυγκέντρωση των αθλητριών του Μ. Αλεξάνδρου και η σωστή αντίδρασή τους στο κρίσιμο εκείνο σημείο τους χάρισε και το δεύτερο κερδισμένο σετ 27-25 στην αναμέτρηση.
Το τελευταίο σετ ήταν μια τυπική διαδικασία αφού η επικράτηση των πρωταθλητριών ήταν καθολική παρότι ο προπονητής της ομάδας Κώστας Τζούρος αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα με παίκτριες που δεν ξεκινούν στη βασική εξάδα. Για την ιστορία το σετ έληξε 25-12.
Η απόδοση της νικήτριας ομάδας επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου από το επιτελείο των προπονητών του Μ.Α. Γιαννιτσών Κώστα Τζούρου και Έλσα Μωϋσιάδου, σε ένα άθλημα που είναι δημοφιλές στα Γιαννιτσά. Άλλωστε η γυναικεία ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία ενώ στα τμήματα υποδομής προπονούνται εκατοντάδες νεαρές αθλήτριες.
Τα σετ του αγώνα: 25-18, 27-25, 25-12.
Με τη νίκη του αυτή ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του Ομίλου στο πρωτάθλημα βόλεϊ Νεανίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Τζούρος Κώστας): Δόσπρα, Κωφίδου, Παπαδοπούλου Α., Χατζηβασιλείου, Βαλσάμη, Γεννήτσαρη, Πλιόγκα, Γάζη Π., Παπακαρμέζη, Μουγτουσίδου, Παπαδοπούλου Π., Τσαβδάρη.
ΑΠΟ Μίλωνας (Συλλέκτη Δώρα): Ιωαννίδου, Σαραλή, Γιαβάση, Τσάκαλου, Χαραβητίδου, Πασιούδη, Κεχαγιά, Ζαβλάρη, Γάζη Α., Παντζαρτζίδου.
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το ανεξήγητο μένος απο εναν Δημοσιογραφο της Πόλης δεν το καταλαβαίνω. Ολοι γνωρίζουν οτι εισαι στενά δεμενος με ενα συστημα απαξιωσης οτιδηπωτε δεν ειναι ¨Μεγας Αλέξανδρος¨
αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι οι αθλητές και αθλητριες των αλλων σωματείων της Πόλης αυτης ειναι παιδια κατώτερου Θεού. Μάθε επιτελους να συγκρατείς τα προσωπικά σου πάθη και αντιπάθειες γιατι δεν αργεί η ώρα που θα φας και ξύλο απο καποιους γονείς που δεν θελουν να σε δουν στα μάτια τους. Πέρα απο τα προσωπικά σου υπαρχει ενας κοσμος που αγωνίζεται και παιδια που πρεπει εμεις να τους δινουμε ενα παραδειγμα.

Ανώνυμος είπε...

Άντε γειά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΖΟΥΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εσύ 6.02 εξάπτεσαι; Γράφει τίποτα κακό για τα παιδιά η την ομάδα σου το blog;
Η νίκη του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν ήταν δίκαια;
Μήπως θέλεις να γράψει ότι οι ηττημένοι ήταν καλύτεροι αλλά έχασαν άδικα;
Ισως αυτό το δείτε γραμμένο αλλού και είναι δικαίωμα του καθένα να εκτιμάει τα γεγονότα.
Το γεγονός λοιπόν είναι ότι κάποια ομάδα της Όσο για τους γονείς που θέλουν να το παίξουν δήθεν νταήδες όποως γράφεις ασε να το δηλώσουν αυτοί και επωνυμα...