Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ημερίδα στα Γιαννιτσά με θέμα «Δρομολογώντας το ασφαλές σχολείο»

Τα σχολεία, βιώνοντας τις κοινωνικοοικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις, καλούνται σήμερα να μορφώσουν ίσως τον πιο διαφοροποιημένο μαθητικό πληθυσμό από ποτέ άλλοτε, με επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας ευέλικτων διδακτικών και παιδαγωγικών μεθόδων.
Στα πλαίσια της ενημέρωσης των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων, το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών και η Β’ ΕΛΜΕ Πέλλας, σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο και την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Γιαννιτσών, διοργανώνουν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 17:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων τουμε αντικείμενο τη νεανική παραβατικότητα, τις εκφράσεις αυτής στο σχολικό περιβάλλον και τις στρατηγικές διαχείρισης των αντίστοιχων προβληματικών συμπεριφορών.
Στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας σε θέματα πρόληψης, αντιμετώπισης και διαχείρισης κρίσεων στο σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον, με την ταυτόχρονη ανάδειξη και διερεύνηση στάσεων, που εντάσσονται στον τομέα της νεανικής παραβατικότητας σε τοπικό επίπεδο.
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της ημερίδας, μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών: 2382022576 – 2382082610.
Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας, την ημερίδα: «Δρομολογώντας το ασφαλές σχολείο»,....

Δεν υπάρχουν σχόλια: