Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Τρίτωσε το καλό για την Αναγέννηση. Νέα εκτός έδρας νίκη στα Ψαχνά

Φλερτάρει με την κορυφή
Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε στα Ψαχνά και τιμώρησε τον αναποτελεσματικό τοπικό Ηρακλή… Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν ουσία. Έτσι, τα Γιαννιτσά πέτυχε ένα ανέλπιστο (με βάση την εικόνα του ματς) τρίποντο, το οποίο κρίνεται τεράστιο δεδομένου πως στο τελευταίο 20λεπτό αγωνίζονταν και με παίκτη λιγότερο! Η Αναγέννηση με τη νίκη της αυτή βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με έναν αγώνα λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσίλη στο 60΄ για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 72΄ με τον Ντελέκο. Το χρυσό γκολ της Αναγέννησης που τις χάρισε τους τρείς βαθμούς της νίκης πέτυχε ο Κυζηρίδης στο 87΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ.....
 Στο 74΄αποβλήθηκε ο Μπέκα για την ομάδα των Γιαννιτσών, με δέυτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 69΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ντελέκο. Μετα τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της Αναγέννησης Σπύρος Μπαξεβάνος μεταξύ άλλων δήλωσε «Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος… Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την τρίτη εκτός έδρας νίκη».
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κυζηρίδης (90 Τζεβελέκης), Γιόνδης, Ντατίδης, Σπαθαράς, Μπαξεβάνος (81 Καρπούζης), Παπαδόπουλος, Μπέκα, Τσίλης (68 Τοσουνίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: