Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν βραβεύτηκε ως καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν της Πέλλας απέσπασε το πρώτο βραβείο (βραβείο κοινού) στην κατηγορία «καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο» (προορισμός της χρονιάς), στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Philoxenia Tourism Awards» που πραγματοποιήθηκε ενόψει της διοργάνωσης της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη. Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο παρουσία των υφυπουργών Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργου Νικητιάδη και Πέτρου Αλιβιζάτου.
Τα συγκεκριμένα βραβεία έχουν σαν στόχο την ανάδειξη των δημοφιλέστερων προορισμών,.....
 τους οποίους επιλέγουν οι Έλληνες ταξιδιώτες, ενώ απονέμονται μετά από ανοικτή, διαδικτυακή ψηφοφορία, που διοργάνωσε για 6η χρονιά η HELEXPO.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που παρέλαβα το βραβείο. Αισθανόμαστε όλοι μεγάλη ικανοποίηση γιατί το συγκεκριμένο βραβείο αντανακλά την αγάπη του κόσμου για το Χιονοδρομικό Κέντρο της Πέλλας. Η βράβευση έρχεται να δικαιώσει τις προσπάθειες των ανθρώπων που στηρίζουν τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, εργαζόμενοι με ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με τη μέγιστη ασφάλεια. Να αναφέρουμε ότι στην κατηγορία Καλύτερος ορεινός, ή εξοχικός προορισμός ο Παλιός Άγιος Αθανάσιος κατέλαβε την 5η θέση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα οργανα θα αρχισουν σε λιγο να παιζουν για τον ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ !!{βλεπε εκθεση-πορισμα ΣΔΟΕ για την περιοδο του στην ΔΕΥΑ ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ}

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω πως ακομα πολλοι "γραμματιζουμενοι" χρησιμοποιουν την τουρκικη ονομασια του βουνου.Πιθανον να ειναι λιγα τα 90 χρονια (περιπου) του εξελληνισμου τους και τους ελκει η ριζικη τους υποσταση.Το ελληνικο ονομα του συγκεκριμενου βουνου ειναι ΒΟΡΡΑΣ.