Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Γενική Συνέλευση και νέα Σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή, στις 17 Νοεμβρίου 2011 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης το μεσημέρι, η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας. Παρόντες στην Γενική Συνέλευση ήταν οι εκπρόσωποι δέκα πέντε φορέων: Oι Φορείς ενημερώθηκαν για τον Νόμο 3966/2011 σύμφωνα με τον οποίο αλλάζει η επωνυμία της εταιρείας σε «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας» και επεκτείνει την δραστηριότητα στην πρόληψη των εν γένει εξαρτήσεων (διαδίκτυο, τζόγος) με σκοπό την περαιτέρω ισχυροποίηση της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας.
Ακολούθησε παρουσίαση του Επιστημονικού & Οικονομικού Απολογισμού...
 της 3ης Τριετίας (10.01.2008 - 10.01.2011) και διαλογική συζήτηση σχετικά με τις δυνατότητες των Φορέων να συμβάλλουν ενεργά τόσο στην οικονομική στήριξη όσο και στην ευρύτερη γνωστοποίηση της ύπαρξης και λειτουργίας του Κέντρου.
Επίσης την Τετάρτη στις 23.11.2011 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης με στόχο την κατανομή αξιωμάτων που έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης Θεόδωρος με αναπληρώτρια την Νομαρχιακή Σύμβουλο και Διοικητικά Υπεύθυνη του Κ.Π. κα Ζωγράφου Μαρία
Αντιπρόεδρος.: Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας- κ.κ. Ιωήλ με αναπληρωτή τον Πατέρα Νικόλαο Δίο
Ταμίας: Εκπρόσωπος Δικηγορικού Συλλόγου Ν. Πέλλας κα Γαϊσίδου Λεμονιά
Γραμματέας: Εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου Πρόληψης
Μέλη: 1) Επιμελητήριο Ν. Πέλλας με εκπρόσωπο τον κ. Σιγάλα Αντώνιο, 2) Ιατρικό Σύλλογο Ν. Πέλλας με εκπρόσωπο τον κ. Κάλφα Δημήτριο
Ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε για την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Πρόληψης και την εξακτίνωση των δράσεων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ; ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΒΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ Η ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!