Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Τι συμβαίνει με την Αναπτυξιακή κάμπου; Σε ποιόν δρομολογούν να αναθέσουν την διαδικασία εκκαθάρισης στην ΕΥΡΩ.Α.Π.;

Προφανώς δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζετε το όνομα αυτής της προβληματικής Επιχείρησης. Ο λόγος για την «Αναπτυξιακή Κάμπου» όπως είναι γνωστή στον κόσμο και η οποία για πολλά χρόνια βρίσκονταν στο επίκεντρο αυστηρών και επικριτικών σχολίων σχετικά με την οικονομική της κατάσταση. Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη Εταιρία είχε κύριους μετόχους του δήμους της επαρχίας Γιαννιτσών και διαχειρίστηκε ευρωπαϊκά προγράμματα σε επίπεδο μελετών τόσο για τους τοπικούς δήμους αλλά και για δήμους της ευρύτερης περιοχής. Τα ανοίγματα ωστόσο της εταιρίας σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ μεγάλα και οι εξελίξεις που προδιαγράφονται γι' αυτήν καθόλου ευχάριστες. Πάντως πρόσφατα εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον από τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας ο οποίος....
 σε πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της Αναπτυξιακής Πέλλας πρότεινε να αναθέσει η ΑΝ.ΠΕ. την καταγραφή των οικονομικών στοιχείων της Αναπτυξιακής Κάμπου σε δύο Λογιστές – Οικονομολόγους έναντι αμοιβής 5.000,00 ευρώ. Βέβαια ο αντιπεριφερειάρχης θα πρέπει να μας εξηγήσει με ποια κριτήρια επιλέχτηκαν οι συγκεκριμένοι, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα επιδίδεται τελευταία και σε εκδοτικές δραστηριότητες αν δεν κάνουμε λάθος. Τώρα αν πηγαίνει το μυαλό σας κάπου και κάνετε διάφορους συνειρμούς, αυτό είναι νομίζω σύμπτωμα των καιρών. Όπως σύμπτωμα των καιρών είναι και η νεκρική σιωπή που έχει πέσει σε όλο το δημοτικό συμβούλιο Πέλλας για την τύχη του υπέρογκου προστίμου 680.000,00 ευρώ που επιβλήθηκε στην Επιχείρηση του δήμου Κρύας Βρύσης (ΔΕ.ΚΑ.Π.Α.) και το οποίο κάποιοι το έκαναν γαργάρα… Απλά θυμηθείτε ποιος ήταν υπεύθυνος για τα Λογιστικά και στην επιχείρηση αυτή..
Βέβαια αν νομίζετε ότι το σήριαλ τελειώνει εδώ κάνετε λάθος. Γιατί οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα ανάθεση, στο ίδιο πρόσωπο αυτή τη φορά για την εκκαθάριση της γνωστής για τις διαχειριστικές αμαρτίες ΕΥΡΩ.Α.Π.
Άντε παιδιά και σ’ ανώτερα… με τον τοπικό Ράιχενμπαχ που νομίζετε ότι θα σας σώσει όλους!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!
Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ, ΣΕ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ;ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Istories gia arkoudes grafei ayto to Blog.
An pistevame osa egrafes Gotouxidi prin apo enan xrono tora tha eixame mia alli pragmatikotita kai si tha eisoun akomi eidikos simvoulos toy Pap.
Einai toulaxiston anandro kai geleio na prospatheis na xtypiseis xoris logo kai aitia ayton pou theoreis antipalo sou (giati i alitheia einai oti den ton ftaneis oute sto mikro tou daxtylaki) Otan vreis kati sovaro kai exeis kai apodeixeis grapse, mexri tote omos xalarose kai apolafse to.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ; ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΠΕΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ή ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική Εποχείρηση Κρύας Βρύσης έχει μαύρη τρύπα 680.000 ευρώ.Δηλαδή κανείς δεν ξέρει που πήγαν.Και στον λογιστή αυτής της επιχείρησης αναθέτουν να κάνει έλεγχο στην Αναπτυξιακή Κάμπου;Kάπου μας δουλεύουν ή ιδέα μου είναι;

Ανώνυμος είπε...

Εάν είναι έτσι τα πράγματα τότε υπάρχει σοβαρότατο θέμα, εάν όμως δεν είναι έτσι, τότε μιλάμε για, ¨τρικυμία εν κρανίο¨ που έχουν κάποιοι, που δυστυχώς δεν φέρνει ναυτία μόνο στους ίδιους αλλά σε όλους μας που ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας.
Πως, πότε και από ποιόν θα μάθουμε την αλήθεια; Από προκατειλημμένα blog και ΜΜΕ, δεν το βλέπω. Από αυτούς που κάτι ¨τσίμπησαν¨ τα προηγούμενα χρόνια,αποκλείεται. Από αυτούς που θέλουν από τη ζημιά να βγάλουν κέρδος, αποκλείεται. Από το Δήμο, που κάτι έχει πει, αλλά το άκουσαν (ως συνήθως) μόνο οι ίδιοι, δεν το βλέπω. Μόνο ¨αντάρα¨ βλέπω, και είναι γνωστό σε όλους ότι, ο λύκος στην αντάρα χαίρεται. Εσείς όλοι εδώ, μήπως έχετε κάποια σχέση με το τετράποδο;;;