Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Αφερέγγυος ο δήμος Πέλλας; Δεν εμφανίζονται προμηθευτές σε διαγωνισμούς…

Καταλαβαίνουμε την αδυναμία του δήμου να αποπληρώσει οφειλές σε εργολάβους όπου το κέρδος από τα δημόσια έργα είναι τεράστιο. Όπως καταλαβαίνουμε ότι πάντα υπάρχουν χρήματα για φιέστες και πανηγύρια. Είναι ντροπή όμως να ξευτελίζεται ένας δήμος μεγάλος γιατί αδυνατεί να πληρώσει τον προμηθευτή γάλακτος που διανέμονται στους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας. Ο προμηθευτής της περσινής περιόδου σταμάτησε να προμηθεύει γάλα πέρσι το Δεκέμβριο γιατί απλά δεν είχε πληρωθεί για μήνες. Η νέα διοίκηση προχώρησε σε νέο διαγωνισμό αλλά δυστυχώς κανείς προμηθευτής δεν προσήλθε αφού θεωρούν και ίσως όχι άδικα αφερέγγυο το δήμο Πέλλας στην τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων του. Που να δείτε.... 
 τι γίνεται με τις αγωγές που έρχονται στο δήμο.
Οι εργαζόμενοι στο γκαράζ πάντως περιμένουν να βρεθεί κάποια λύση αφού ο δήμος έχει το δικαίωμα και της απευθείας διαπραγμάτευσης με προμηθευτή αλλά φαίνεται ότι και εκεί υπάρχει δυσκολία…. Υπάρχει πάντως στο τραπέζι και η πρόταση να χορηγηθεί (ως υπερωρία) στο μισθό των εργαζομένων στο γκαράζ, αντίστοιχο το ποσό που προορίζονταν για γάλα, αλλά και αυτή η λύση χρειάζεται πολλές υπογραφές και μάλλον θα απορριφθεί. Και εν μέσω όλων αυτών οι εργαζόμενοι περιμένουν….

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ...
ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ????????????
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΣ ?????
ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ?????????? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΣΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΌΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ 15 ΕΚ ΕΥΡΩ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΈΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΟΎΤΕ ΜΙΣΟ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ;
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΊΝΙΑ ΓΕΜΑΤΟΙ ΤΡΥΠΕΣ?
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΥΣΡΤΑΡΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ 680.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ?
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟΥς ΨΗΛΟΤΕΡΟΥς ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ)
ΥΓ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

απάντηση καμία...
άλλα λογια ν αγαπιώμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να προσπαθεί κάποιος να πείσει ότι, οι προηγούμενες δημοτικές "Καποδιστριακές" αρχές δεν ευθύνονται για τα χρέη εκατομμυρίων που υπάρχουν σήμερα;;; ή πιστεύει κανείς ότι, η άμεση ή έμμεση καταψήφιση των πρωταγωνιστών του παρελθόντος στις τελευταίες δημ. εκλογές ήταν τυχαίο;;;. Το ότι, έχει ευθύνη η σημερινή δημοτική αρχή για πολλά και διάφορα θέματα, σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αθωώνει τους "χθεσινούς" που κατασπατάλησαν τα λεφτά των δήμων τους, των συνδημοτών τους. Το "σήμερα" δεν είναι αποκομμένο από το "χθες", ο Δ. Πέλλας κουβαλάει τα χρέη των προηγούμενων, εισπράττει (από ΚΑΠ και ΣΑΤΑ και επιχορηγήσεις) πάρα πολύ λιγότερα σε σχέση με τους Καποδιστριακούς δήμους. Αυτή είναι η αλήθεια. Η νέα Δημοτική Αρχή φυσικά και έχει κάνει λάθη, και ένα από τα μεγαλύτερα είναι ότι, δεν έχει βγάλει στη φόρα,με σαφήνεια, με αριθμούς το χάος που άφησαν πίσω τους οι προηγούμενοι. Ας ελπίσουμε ότι το γεγονός αυτό, είναι αποτέλεσμα της έλλειψης επικοινωνίας που έχει από την 1η μέρα η δημοτική αρχή, και μπορεί να υπάρξει κάποια πιθανότητα να διορθωθεί (αν και δεν το βλέπω). Εάν όμως είναι αποτέλεσμα άλλων παραγόντων, τότε μάλλον της αρέσει να "σηκώνουν" το κάθε θέμα οι νοσταλγοί του παρελθόντος και να τη βαράνε αλύπητα (όπως καλή ώρα με αυτό το θέμα).

Ανώνυμος είπε...

Οι νοσταλγοι του παρελθόντος θα παρουν αυτο που τους αξίζει μολις ερθει η ωρα (και δεν ειναι μακρια) Αν νομιζουν οτι μπορουν με βρωμικο και ανηθικο πολεμο θα καταφερουν κατι, ειναι γελασμενοι. Η ΑΛΤΕΚΑ δεν ξεχαστηκε !!!.
Ο γνωστος καφετζης και οι φιλοι του (τα φαντασματα του παρελθόντος που λεγαμε) εχουν παει οριστικα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας αυτης της πολης.

Ειμαστε εδω και ειμαστε ετοιμοι για αλλη μια φορα να υπερσπιστουμε αυτη την πόλη που ολοι αυτοι εξευτελισαν στο Πανελλήνιο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗ ΛΕΕΙ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΕΔΩ Η ΑΠΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ-ΕΦΕΔΡΕΙΑ, ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΚΑΦΕΤΖΗΣ-ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΓΡΟΤΗΣ-ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ-ΑΛΗΤΑΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΤΡΑΛΑΛΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ. ΟΛΟΙ Η ΠΟΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΡΗ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

POLLI THA ITHELAN KAPOIOI NA EXOYN TON LERI MAZI TOUS. O ANTHROPOS EINAI NTOMPROS KAI DEN KOLONEI OPOS KANOUN KAPOIOI ALLOI
EXEI THAROS KAI KOTSIA, OTAN OI ALLOI KRYVONTAI AYTOS VGAINEI MPROSTA, DIMARXE TON LERI NA TON PROSEXEIS GIATI AYTOS KAI DYO TREIS AKOMI THA MEINOUN OI ALLOI THA POULITHOUN SE OPOION DOSEI TA PIO POLLA KAI NA THYMASAI OTI OTAN THA ERTHEI I STIGMI THA SE STIRIXOUN AYTOI POU DEN TOUS YPOLOGIZEIS TORA.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΚΥΡΡΟΥ ΚΑΙ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ. ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩς ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΌΣΟΙΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑΠΕΙ. ΠΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ; ΜΗΠΩς ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ; ΜΗΠΩς Ο Κ . ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΡΟ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ;, ΜΗΠΩς Ο Κ. ΜΑΚΡΙΔΗΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ; ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΣΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σας ειπε αγαπητοι συναδελφοι οτι το γαλα που δικαιουμαστε θα το παρουμε σε υπερωριες? Το ξερει ο δημαρχος? το ξερει ο επιτροπος? το ξερει ο διευθυντης? το ξέρειτο γραφειο προμηθειων? το ξερει το λογιστηριο?

Ανώνυμος είπε...

Ποτε θα παρουμε κ. δημαρχε τις υπερωριες? μηπως δικαιουτε και ο εποπτης καθαριοτητας που ειναι υποδικος και η γραμματεας του Τσακιρη που δεν καθονται στο ωραριο τους?

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟς ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ (ΜΕ ΚΗΠΟΥΡΟΥΣ, ΤΕΧΝΗΤΕΣ,.....) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΠ? ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΞΜΑ ΥΓΕΙΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

"Καταλαβαίνουμε την αδυναμία του δήμου να αποπληρώσει οφειλές σε εργολάβους όπου το κέρδος από τα δημόσια έργα είναι τεράστιο."

Αφού τα δημόσια έργα έχουν τέτοια "μάσα" γιατί δε γίνεσαι κι εσύ εργολάβος να τα οικονομήσεις?

Ανώνυμος είπε...

o ΛΑΚΗΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!!!
ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ !!!!!!!

DAMIAN είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ "ΝΤΟΜΠΡΟΣ"ΚΑΙ "ΕΜΠΙΣΤΟΣ",ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ {ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙ}ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΙΟΓΚΑ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΣΙΣΚΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΡΗΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ

Ανώνυμος είπε...

λερης το βαρυ πυροβολικο του δημου μας. με τετοιους συμβουλους που εχεις σταμκο ειναι δυνατον να φοβασαι? λουγκρες

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ! 'ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ: ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ, ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ.Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ- ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ- ΟΛΟ ΕΠΙΔΟΤΜΑΤΑ ΟΓΑ ΚΑΙ ΕΛΓΑ ΓΕΜΙΣΕ.ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ 1:32 ΤΟΝ ΛΕΡΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΞΟΔΕΨΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ, ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΑΞΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΑΞΙΟ ΟΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:
ΛΕΡΗ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ….ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΛΑΣΕΙ….ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΣΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ …….!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΟ (2:53)
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ
ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙ
ΜΑΛΛΟΝ ΨΙΛΟΜΠΟΥΦΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ
(ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΞΙΑ)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΡΗΣ ΔΕΝ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ο ΛΕΡΗΣ ΜΟΝΟ ΔΑΓΚΩΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ 10:57....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙ Ή ΜΠΟΥΦΟΣ....ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ..........!!!!!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΑΚΟΜΗ???? ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ????-ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΜΟΝΟ ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΙ- ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΨΙΛΟΜΠΟΥΦΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ, ΜΙΛΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ …..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΛΙΓΗ ΑΞΙΑ…..ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ….ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΕΡΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΨΙΛΟΜΠΟΥΦΟ….ΠΡΙΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΡΗ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ…..ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΛΕΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!!!!!!

ΥΓ: ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΡΗ

DAMIAN είπε...

ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.Η ΦΗΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΣΕΣ!Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ{12.12}ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσεις τρωγεστε σαν τα ΖΩΑ και εμεις οι ταλαιπωροι δημοτες περιμενουμε να φροντισετε τον δημο.Ε δεν ντρεπεστε καθολου.