Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Χάντμπολ Α1 γυναικών 2ος όμιλος - Νίκησε στη Δράμα και παρέμεινε στην κορυφή ο Μέγας

Άνετη νίκη πέτυχε μέσα στη Δράμα η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Α1 εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα την Κυριακή το απόγευμα παίζοντας σοβαρά και με πάθος κέρδισε εκτός έδρας τις Ελπίδες Δράμας με σκορ 19-31.
Με τη νίκη της αυτή η ομάδα των Γιαννιτσών παρέμεινε αήττητη κα πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με 7 βαθμούς και ανεξαρτήτου αποτελέσματος στον αγώνα με το Φίλιππο Βέροιας έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα Play Off του πρωταθλήματος και παράλληλα την έξοδό της στην Ευρώπη.....
 Η ομάδα του Μέγα μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε μια διαφορά ασφαλείας, την οποία διατήρησε και διεύρυνε στη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας να αντιμετωπίσει εκτός των άλλων και το σκληρό έως αντιαθλητικό παίξιμο των αντιπάλων τους. Ωστόσο κατάφερε να ανταπεξέλθει και σε αυτές τις συνθήκες και έκανε με την εμφάνισή της σαφές στη γηπεδούχο ομάδα ότι δεν είναι διατεθειμένη να φύγει από τη Δράμα χωρίς τους βαθμούς της νίκης όπως και συνέβη.
Ημίχρονο 8-15 τελικό 19-31.
Στον άλλο αγώνα της 4ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης κέρδισε στην έδρα του τον Φίλιππο Βέροιας με σκορ 33-28.
Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 4:00 το απόγευμα ο Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται στο κλειστό Γυμναστήριο Έλλη Μυστακίδου τον Φίλιππο Βέροιας σε έναν αγώνα που κρύβει πολλές παγίδες και διεξάγεται ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής όπου η ομάδα των Γιαννιτσών θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για νααντιμετωπίσει τον παθιασμένο ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.
Στη βαθμολογία προηγείται ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών με 7 βαθμούς σε 4 αγώνες και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με 4 βαθμούς σε 3 αγώνες, ο Φίλιππος Βέροιας με 2 βαθμούς σε 4 αγώνες και οι Ελπίδες Δράμας με 1 βαθμό σε 3 αγώνες.
Μ.Α. Γιαννιτσών (Κύρος Σαράφης): Γιαντσή, Παπαδοπούλου Μ., Παπαδοπούλου Ι., Γεωργιάδου, Χατζηπαρασίδου, Μπατζαρακούδη, Τρελλοπούλου, Αναστασίου Ε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στα κοριτσια του Μεγα.Μεγαλη εμφανιση και απιθανο κοουτσαρισμα απο τον μοναδικο προπονητη της.Απιστευτη δουλεια γινεται απο τον ιδιο προπονητη και σε καποιες μικροτερες ηλικιες. Μπραβο κοουτς , ειχαμε καιρο να δουμε τετοιες εμφανισεις , παρολο που εχεις λιγες παικτριες. Συνεχισε ετσι και η ευρωπη ειναι κοντα. Η ομαδα ειναι τρενο και οχι ταβερνα οπως ηταν παλια.!!!

blogagias είπε...

Μπραβο στα κοριτσια! Αλλά γιατί μόνο 8 παίκτριες?
Τι γίνεται με τις υπόλοιπες, γιατί δεν συμμετέχουν?
Μπράβο και στα τμήματα υποδομής όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά απο όλους!
Μη σπέρνετε ζιζάνια στο σύλλογο που κρατάει σε υψηλό επίπεδο τον αθλητισμό της πόλης παρά την κρίση, όταν αλλοι σύλλογοι έχουν χτυπήσει διάλυση!

Ανώνυμος είπε...

ANTE RE POY ASXOLEISTE AKOMH ME TO GYNAIKIO...ME TRIA MATS EYROPH KAI PLAY OFF.KARAGIOZLIKIA.

Ανώνυμος είπε...

XAXAXA....ΤΙ ΤΡΕΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΦΙΛΟΣ.....ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ???