Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Χάντμπολ γυναικών Α1 κατηγορία 2ος όμιλος - Νίκησε το Φίλιππο Βέροιας και παρέμεινε στην κορυφή

Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Φίλιππος Βέροιας 38-27

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η γυναικεία ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Χάντμπολ της Α1 κατηγορίας. Με τη νίκη τους αυτή παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου όπου όλα θα ξεκαθαρίσουν την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Μίκρας, αφού τις δύο ομάδες τις χωρίζει ένας βαθμός.
Οι παίκτριες του Μέγα πήραν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης το προβάδισμα στο σκορ και σταδιακά το διεύρυναν για να κλείσει ο αγώνας με διψήφια διαφορά. Ωστόσο η ομάδα του Φίλιππου ήταν αρκετά.....
 δυνατή και πάλεψε μέχρι τέλος χωρίς βέβαια να καταφέρει κάτι περισσότερο από το να παρακολουθεί από απόσταση στο σκορ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου πλησίασε επικίνδυνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όταν οι γηπεδούχος ομάδα έδειξε μια νευρικότητα και μια κακή λειτουργία στην αμυντική της τακτική.
Πάντως στην επανάληψη η ομάδα του Μέγα βελτίωσε σημαντικά την άμυνά της και έδειξε μεγαλύτερη υπομονή στην επίθεση μειώνοντας τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου.
Τα δεκάλεπτα: 6-3, 13-10, 20-14 ημίχρονο. 26-19, 31-22, 38-27 τελικό.
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Σαράφης Κύρος): Γιαντσή, Αναστασίου Ελ. 4, Παπαδοπούλου Μ. 7, Γεωργιάδου Α. 4, Παπαδοπούλου Ι. 3, Τρελλοπούλου 1, Χατζηπαρασίδου 9, Μπατζαρακούδη 7, Ιωαννίδου 1, Πιπιλακίδου 2, Τσιτσούκη, Παρασκευαϊδου Β.
Φίλιππος Βέροιας (Τούτσης): Καφετζοπούλου Κ., Μούρνου 9, Καλαϊτζόγλου, Καραφουλίδου 7, Μακαρόνα 3, Καρσανίδου, Τσιαμούρα, Κοτζαγιαννίδου, Στεμπάρι, Μιχαηλίδου 2, Ζουμπουλίδου, Χατζηγεωργίου 2, Νούσια 4, Καφετζοπούλου Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: