Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Με πόρους του Ε.Σ.Π.Α. ξεκινάει η κατασκευή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Επίκειται η υπογραφή σύμβασης και για το 9ο Δημ Σχολείο Γιαννιτσών
Ξεκινάει η κατασκευή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ανάθεσης και την υπογραφή της σύμβασης από τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τον ανάδοχο του έργου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2,95εκατομ. ευρώ και το σχολικό κτίριο πρόκειται να κατασκευαστεί εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αριδαίας, κοντά στο υφιστάμενο Κέντρο Υγείας. Το έργο είναι ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. ενώ η επίβλεψη των εργασιών πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
Αναφορικά με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών.....
 και το 4ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Έδεσσας, επίκειται η υπογραφή της Σύμβασης και εγκατάστασης των εργολάβων για έναρξη των εργασιών. Ο προϋπολογισμός των δύο έργων είναι αντίστοιχα 3 εκ. και 850χιλ. ευρώ και η χρηματοδότησή τους είναι επίσης από το Ε.Σ.Π.Α.
Όπως επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη: «Είναι σημαντικό να προχωρήσουν άμεσα όλα τα έργα τα οποία εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης της νέας γενιάς. Η σχολική στέγη βρίσκεται μεταξύ των προτεραιοτήτων του αναπτυξιακού προγραμματισμού μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: