Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Επίσκεψη Λοβέρδου στα Γιαννιτσά για φιλανθρωπικό σκοπό… Απουσία βουλευτών πλην Τζάκρη

Ποδαρικό στη νέα χρονιά με επίσκεψη αστραπή στα Γιαννιτσά έκανε ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Επειδή πολλά ακούστηκαν η αλήθεια είναι μια. Την πρώτη ημέρα του έτους ο Λοβέρδος είχε προγραμματίσει να παραστεί σε εκδήλωση στη Βέροια. Ξαφνικά στο πρόγραμμα του προστέθηκε μια επίσκεψη αστραπή στα Γιαννιτσά για να μοιράσει δώρα στα παιδιά του ιδρύματος «Παναγία η Οδηγήτρια» του ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Για την επίσκεψή του αυτή από τους πρώτους που ενημερώθηκαν ήταν η βουλευτής Πελλας Θεοδώρα Τζάκρη που δεν αποκλείεται να τον προσκάλεσε η ίδια αφού πληροφορίες τη θέλουν να στηρίζει.....
 την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Άλλωστε μια κοινή παρουσία με τον επίδοξο αρχηγό θα καταγραφόταν ως εικόνα θετική για την πολιτική της πορεία όπως και για κάθε στέλεχος δεύτερης η τρίτης γραμμής. Εκτός από την πρώην βουλευτή ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του Δ.Σ. των ενοποιημένων Νοσοκομείων της Πέλλας και μόλις την τελευταία στιγμή ενημερώθηκαν και οι λοιποί βουλευτές που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν…. λόγω άλλων υποχρεώσεων. Προσερχόμενος στο Ίδρυμα στο προαύλιο του Ναού, ο υπουργός δέχτηκε λεκτική επίθεση από έναν πολίτη ο οποίος του ζήτησε «να αφήσει ήσυχη την εκκλησία…έξω από τα πολιτικά παιχνίδια». Βέβαια το περιστατικό αυτό έληξε εκεί ενώ ακολούθησε η τελετή με τη διανομή δώρων στα παιδιά του Ιδρύματος. Πάντως ο υπουργός που συνοδευόταν από τον διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Άρη Μουσιώνη ήταν φανερά καταβεβλημένος και μάλιστα με πυρετό, πού ωστόσο δεν τον εμπόδισε να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του. Το θέμα πάντως πέρασε στα ψιλά, ωστόσο η απουσία των βουλευτών και ειδικά των κυβερνητικών είναι ένα ζήτημα που επιδέχεται πολλές ερμηνείες…

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ημουν μπροστά.Στην Εκκλησία και στην Δοξολογία δεν πάτησαν το πόδι τους οι υπόλοιποι βουλευτές ούτε ο Καρασμάνης ούτε ο αντιπεριφερειάρχης. Παρόντες ήταν μόνο η Τζάκρη και ο Δήμαρχος.Οι άλλοι κυβερνητικοί βουλευτές Ηλίας Θεοδωρίδης και Γιουματζίδης ήθελαν να έρθουν μόνο στο σόου με τον Λοβέρδο.Βγαίνοντας στο προαύλιο λέει η Τζάκρη στην ιδιαιτέρα της.Πάρε τον Ηλία και πες του ότι ο υπουργός δεν θα ρθει γιατί αρρώστησε.
Ο Ηλίας ακούγοντας το χαρμόσυνο νέο - που καιρός για αγγαρείες τώρα- προφανώς γύρισε πλευρό και συνέχισε να κοιμάται μακάριος κάτι που κάνει με πολύ επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια. Στην διάρκεια της εκδήλωσης ειδοποιηθήκαν ότι θα έρθει τελικά γιατί ανάρρωσε.Ποιόν περίμενε ο Ηλίας ο Θεοδωρίδης ή ο Γιουματζίδης να τον ειδοποιήσει για την αλλαγή;
Συμπέρασμα όποιος ξυπνήσει το πρωί βρίσκει το φλουρί.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος ξυπνήσει το πρωί και το φλουρί βρίσκει και κολοτούμπες εύκολα κάνει, άλλωστε έχουμε συνηθίσει από το 2007. Από τα σταυρωτά φιλιά με τον Βενιζέλο στην στήριξη του Παπανδρέου, όταν άλλαξαν τα γκάλοπ. όσο για την παρουσία των άλλων Βουλευτών, προφανώς και δεν ενημερώθηκαν. Μόνο κάποιος τελείως ηλίθιος δεν θα πήγαινε σε τέτοια εκδήλωση στην περιφέρειά του με υπουργό και υποψήφιο πρόεδρο του κόμματός του, ακόμη και εάν δεν τον στηρίξει. Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΗ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ
ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΜΠΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς μόνος σου το είπες.Οι τελείως ηλίθιοι δεν πήγαν.Βουλευτής δεν γίνεσαι για να στρογγυλέψει ο κωλαράκος σου.Ούτε περιμένεις να έρθει ο άλλος στο κρεβατάκι σου που κάνεις νάνι νάνι να σε ξυπνήσει με ένα φιλάκι και ένα ποτήρι γάλα.Σήκω αγάπη μου ο υπουργός έξω στο κρύο περιμένει εσένα.Ο Λοβέρδος δεν ήρθε ξαφνικά Τετάρτη μεσημέρι στην ταβέρνα του κυρ Μήτσου. Ηταν Πρωτοχρονιά στην Μητρόπολη στην επίσημη Δοξολογία που ήταν καλεσμένοι γραπτά από τον Δήμαρχο.Ακόμη και αν δεν τους ειδοποίησε ο Λοβέρδος (γιατί άραγε;) όφειλαν να είναι εκεί. Η Δοξολογία δεν γίνεται για να πας μόνο αν κάνει εκεί πανηγύρια ο Λοβέρδος.Εαν δεν είσαι τελείως ηλίθιος...

Ανώνυμος είπε...

Οσο για τις κωλοτούμπες δίκιο έχεις.Επί μία εβδομάδα κάνεις τον άντρα και γίνεσαι πρώτο θέμα σε όλη την Ευρώπη ότι δεν θα ψηφίσεις το μνημόνιο και την βραδιά της ψηφοφορίας ανακαλύπτεις ξαφνικά ότι είσαι κότα και κάνεις όχι κωλοτούμπα απλή αλλά διπλό αξελ και τροχό μαζί για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος με την αντρίλα σου.
Να είσαι σίγουρος ότι αν αυτοί οι 2 ήταν βουλευτές το 2007 θα φώναζαν ότι φώναζε ο Γκιωνάκης στην ταινία ο αχόρταγος."Φέρτε μου κατουρημένες ποδιές να φιλήσω..."

Ανώνυμος είπε...

Για πραγματική ενημέρωση του ανώνυμου 11:42 π.μ που όπως φαίνεται είναι κατάλληλα.... ενημερωμένος από το αφεντικό του, ο κ.Β.Γιουματζίδης ήταν από το πρωί στην "Αγία Σκέπη" στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία, παρουσία του Μητροπολίτη Ιωήλ,του Αντιπεριφερειάρχη κ.Θ.Θεοδωρίδη και του κ.Δ.Γιάννου,Δημάρχου Έδεσσας.

Ανώνυμος είπε...

Αφεντικό φαίνεται ποιός έχει αυτός που ως "αναγνώστης" βγάζει δελτίο τύπου.Αφού ο κ. Β. Γιουματζίδης ήταν μπλα μπλα γιατί κλαίγεστε ότι δεν σας ενημέρωσαν.Εμείς ρε φίλε πες είμαστε αλλού και δεν τρέχει μια.Ούτε να μυγιάζεται χρειάζεται όταν μιλάμε για τελείως ηλίθιους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λοβέρδος στα Γιαννιτσά την 1η μέρα του χρόνου. Τα προβλήματα της πόλης, του δήμου, του νομού και της κεντρικής Μακεδονίας τελείωσαν. Ποδαρικό έκανε ο υπουργός που έλυσε το πρόβλημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης της χώρας. Ο υπουργός της αποτελεσματικότερης κυβέρνησης (Φόρεστ ΓΑΠ) όλων των εποχών. Ο υπουργός που συγκρούστηκε με τους δημοσίους υπαλλήλους και δεν βόλεψε κανέναν παρά μόνο τη γυναίκα του. Τέτοια τιμή είχε χρόνια να γνωρίσει ο τόπος μας! και τολμούν οι βουλευτές μας (τρομάρα μας) να μην τον υποδεχτούν; και άλλοι τολμούν να γκρινιάζουν επειδή τους έστησε μισή ώρα; και στην δοξολογία φυσικά και δεν πήγε, αφού ο άνθρωπος είναι σοσιαληστής με τα όλα του. Καιρός να σοβαρευτούμε, ο Λοβέρδος και οι βουλευτές μας θυσιάστηκαν για το καλό μας, ψήφισαν το μνημόνιο και ότι άλλο τους ζητήθηκε για να μας σώσουν. Σήμερα κάνουν ειλικρινέστατη αυτοκριτική και κοιτούν μπροστά, ετοιμάζονται και πάλι να μας σώσουν. Και εμείς τι κάνουμε; γκρινιάζουμε, ελπίζω να μην κάνουμε τα ίδια, όταν μας επισκεφτεί ο Βενιζέλος.