Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μικρό το κακό από την χθεσινή ήττα από τη Λάρισα - Παραμένει μέσα στους στόχους της η Αναγέννηση

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Λάρισας, αφού γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 0-3. Οι γηπεδούχοι επέλεξαν να παίξουν ανοιχτά και πλήρωσαν την απειρία τους απέναντι σε μια ομάδα που έχει στις τάξεις της έμπειρους και ικανούς παίκτες με υψηλά συμβόλαια και στόχους.
Πάντως παρά την ήττα η Αναγέννηση διατηρήθηκε στη πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας (9η με 13 βαθμούς) έχοντας μια διαφορά ασφαλείας 7 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ....
 έχει και ένα αγώνα λιγότερο.
Αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί και δίκαια πήραν τη νίκη.
Στο 27΄ ο Τσιμπάμπα με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Βοσνιάδη που έπεσε σωστά αλλά δεν απέτρεψε το 0-1.
Στο 45΄ μετά από παράλληλη πάσα ακριβείας του Πλιάγκα μέσα στην περιοχή ο προωθημένος Χατζής με συρτό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή αλλά στο 76΄ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χατζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Λίγο αργότερα στο 83΄ο Τσιμπάμπα απέφυγε τον αντίπαλό του στο ύψος της περιοχής και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 2.500 φίλαθλοι μεταξύ των οποίων και 300 της φιλοξενούμενης ομάδος που προκάλεσαν μικρής έκτασης επεισόδια ενώ εξαιτίας αντικειμένων που πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο ανάγκασαν τον διαιτητή να διακόψει για λίγα λεπτά τον αγώνα.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μπαξεβάνοσ Σ.): Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (85 Τσεβελέκης), Γιόνδης (71 Τοσουνίδης), Ντατίδης, Αποστολίδης, Στεργίδης, Μπέκα (79 Μπαξεβάνος), Τσίλης.
ΑΕ Λάρισα (Coleman C.): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Κολοβέτσιος, Ααράμπ, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (82 Καρανίκας), Χασομέρης (88 Καραχάλιος), Τσιμπάμπα (90 Σιατραβάνης), Σαϊτιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: