Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ακόμη περιμένουν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών την υλοποίηση της δέσμευσης του δημάρχου

Το κεφάλαιο Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν και παραμένει διαχρονικά σημαντικό για την πόλη αλλά και το δήμο ευρύτερα. Η μοναδική εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου της Πέλλας που αγωνίζεται στην Football league στην πολύχρονη πορεία της είχε πάντα τη στήριξη όχι μόνο του φίλαθλου κόσμου αλλά και του δήμου που βοηθούσε οικονομικά ώστε να ξεπεραστούν κάποια ανυπέρβλητα προβλήματα. Αντίθετα με ότι έπραξαν οι προηγούμενες δημοτικές Αρχές η σημερινή φαίνεται ότι αντιμετωπίζει το κεφάλαιο αυτό με επιφυλακτικότητα, αφού παρά τη δέσμευση του δημάρχου για στήριξη στην προσπάθεια της διοίκησης..... το μόνο που έχει γίνει είναι η αναβάθμιση κάποιων υποδομών στο δημοτικό στάδιο. Ωστόσο το οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα είναι σοβαρό και μια τονωτική ένεση έστω και μικρή από το δήμο θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ αυτή τη χρονική στιγμή. Ο τρόπος και τα χρήματα μπορούν να βρεθούν και το ξέρει καλά η ηγεσία στο δήμο Πέλλας, αρκεί να το θέλει πραγματικά. Την Τετάρτη πάντως θα είναι όλοι εκεί στην πρώτη σειρά στις κερκίδες για να δείξουν την ηθική υποστήριξή τους, όλοι οι αξιωματούχοι, παρότι πολλοί από αυτούς «αγάπησαν» τελευταία την ομάδα.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς κ.γοτουχιδη;;;πως μπορει να βρεθεί ο τρόπος;;;μαύρα λεφτα εννοείς να δώσει;;;ξέχασε τα αυτα...που θα γίνει μάγκας ο πρόεδρος με τα λεφτΑ των δημοτών μέσα σε τέτοια κρίση όταν ο κόσμος υποφέρει...να παραιτηθούν αν δεν μπορουν

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7:00
Τον τρόπο τον ξέρει καλά ο δήμαρχος που επιχορηγεί άλλους Συλλόγους για διοργάνωση εκδηλώσεων....μέσα σε τέτοια κρίση όταν ο κόσμος υποφέρει... όπως λές και εσύ!!!
Αν θυμάμαι καλά 3.000 ευρώ πλήρωσε για να χρονομετρήσει σε εταιρία της Αθήνας για να χρονομετρήσει τους αθλκητές στο δρόμο Θυσίας όποως έγραψε το blog.
Ήταν αυτά μαύρα?

Ανώνυμος είπε...

ANAGENNISARA OLE!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΤΟΝ ΒΑΜΒΙΝΗ,ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ,ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ,ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ,Ο ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ,Ο ΑΣΠΙΛΟΣ ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,,,,,,,,Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΚΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Υ.Γ.
ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΕΔΩΣΕ;;;;;;;;

-----ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΕΣ-----

Ανώνυμος είπε...

oloi h zoi mas einai mono anagennhsh parte to xampari den ginete alios oloi dipla stin omada mas kai min tixon kai peiraksei kapios aytin tin omada kaike na to timaste

Ανώνυμος είπε...

Η Ομάδα είναι ΠΑΕ ή μου φαίνεται;Δηλαδή Ιδιωτική Ανώνυμη Εταιρεία. Από που και ως που έχει ο Δήμαρχος υποχρέωση πέρα από τις υποδομές του Δημοτικού Σταδίου να ΠΕΤΑΞΕΙ λεφτά των δημοτών σε μια ιδιωτική εταιρεία έστω και του γούστου του; Επειδή "θα του φέρει ψήφους"; Ακόμη και αυτό είναι αστείο.Ολοι ανεξαιρέτως οι παράγοντες της Αναγέννησης στηρίζαν Παπανικολάου και είδαμε την "δύναμή"τους.
Δήμαρχε γερά συνέχισε νόμιμα υπεύθυνα και κυρίως δίκαια και άσε να τραγουδάνε "οι παράγοντες"
Αμα θες να στηρίξεις ΠΑΕ ΑΕ ΟΕ κλπ έχει ένα σωρό εργοστάσια που παράγουν και δίνουν μεροκάματο στον κοσμάκη και όχι στους λουσάτους και στις φίρμες πορδές της Αναγέννησης για να μοστράρουν τα CLK στις καφετέριες

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΦΑΓ GATE5 είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ 9800 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΥΠΟΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1400 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ; Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ Η Ο ΞΕΣΚΟΥΦΟΤΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

http://Giannitsa-fc.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Λεφτα για να το παιζει προεδραρα ο Καραογλανιδης ???? Οχι ρε Γοτουχιδη, δεν θα πληρωνουν οι Δημοτες το προεδριλικι του καθε τυχαρπαστου !!!!
Να παρει την ομαδα καποιος σοβαρος Ανθρωπος και να τον στηριξουν ολοι οι Δημοτες εθελοντικα.
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ εχει αλλες προτεραιοτητες και δεν θα του υποδηξεις εσυ και κανενας αλλος τι θα κανει με τα χρηματα των Δημοτων.

Ανώνυμος είπε...

Έχει προτεραιότητες άλλες .. Ξέρουμε!
ΠΛηρώνει πρόστιμα από ατασθαλίες επιχειρήσεων που ηταν πρόεδροι συμβούλοι του νυν δημάρχου.
Και το κακό είναι ότι τα πληρώνουμε όλοι εμείς...

Ανώνυμος είπε...

Παικταράδες της Αναγέννησης ακούστε.Αν δεν σας φτάνουν τα λεφτά που παίρνετε από την ομάδα τα Γιαννιτσά προσφέρουν ευκαιρίες καριέρας. Νέοι είστε , ωραίοι είστε, γυμνασμένοι είστε, μορφωμένοι δεν είστε, πιάστε και καμιά τσάπα, πάντε στα δέντρα ,στα ροδάκινα,στα σπαράγγια, στα βαμβάκια.Οδηγάρες είστε, ανεβείτε στο τρακτέρ και αυτό 150 άλογα έχει όχι μόνο η CLK ή το Rallie.Είμαι σίγουρος ότι ο κάθε αγρότης και εργοδότης θα σας προτιμήσει που έχουν τρελαθεί να δίνουν τα μεροκάματα σε Αλβανούς.Και φίρμες θα απασχολεί και θα ενισχύει την ομάδα. Προς Θεού δεν απαξιώνω τις προσπάθειές σας αλλά είναι πιο δίκαιο από το να δώσω εγώ με 16 χρόνια σχολείο που σπούδαζα με 2 παιδιά και 1100 μισθό να πληρώνω νερό 25 ευρώ πάγιο και δημοτικά τέλη για να πηγαίνουν τα λεφτά να κάνετε εσείς τα γούστα σας.Να πληρώνονται με τις εισφορές μου τα clk τα τατουαζ τα rallie η μαγκιά για να ζαλίζονται οι γκόμενες.
Επαναλαμβάνω. δεν σας απαξιώνω αν τα αξίζετε και τα δουλέψατε αν βρείτε πρόεδρο ή παράγοντα να σας τα δώσει αρπάξτε τα και κάντε τα όλα γούστα και τα μωρά να λιποθυμάνε.Από εμένα τον φουκαρά μην ζητάτε να τα αρπάξετε.Αυτό δεν είναι δίκαιο.
Εξάλλου αν είστε τόσο ομορφόπαιδα οι γκόμενες θα έρθουν έτσι και αλλι΄ως δεν τις ενδιαφέρει το χρήμα και το εφετζιλίκι, παρά μόνο εσείς ως άτομα.Και αν είστε παικτούρες θα βρεθεί προεδράρα να σας τα χώσει.Επιδοτούμενη μαγκιά πάει πολύ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ;
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ;

Ανώνυμος είπε...

sfag kato ta xeria apo ton karaoglanidh re asxetoi an den eitan aytos oi omada topiko ta epeze oloi magkes apo tin politrona makria re asxetoi kai opios magkas telei oriste tin dinei tin omada me 5000eyro ante re kolomagkes tis politronas.i zoi mas oloi mono anagennhsh

Ανώνυμος είπε...

o paok giannitson pou kolaei re asxete kai apo pou kai os pou o stamkos me auton?oti nanai grafeis me fenetai. gia rota ton megaloagroti pou ston ipno tou tin eide proedros poses fores pige ston stamko kai posa xreh kseplirose. ti ithele diladi na plirosei kai to ika? kai oson afora ton pap gia pane rota ton ti etaze os proin proedros ti kolpakia kai tzaba diafimisi kai psifous peire kai meta molis eide ta skura tin ekane louis. kai sto kato kato ta gousta kai ta lousa tou kara - oglan kai olon ton derbisidon pou exei se auto pou apokalei omada den tha ta plirosoun oi dimotes!!!den ftanei pou balane meta apo 20 xronia plastika kathismata ta thelete kai me beloudo eseis. lefta den pernei kanenas parto xabari - oglan kai ama den boreis paratata prin klegese pali mexri teleutaia ora kai ase neous, katharous, me oreksi alla kai anthripous pou tha feroun kosmo sta gipeda xoris efetzilikia kai papades. exeis teliosei apo proedros parto xabari!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο δημαρχος (οποιος και να ειναι αυτος) δεν πρεπει να βοηθαει ανωνυμες εταιριες!!!!!! αλλα το γηπεδο ειναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!! και δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση... ουτε φωτισμο δεν εχει.... ελεος!!!!!!! χριεαζεται μια ανακαινηση... οχι μονο για την αναγεννηση... δεν παιζει μονο η αναγεννηση εκει!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο 10:25??? ΛΕΕΙ : "ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΟΜΙΜΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΚΑΙΑ"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ! ΝΟΜΙΜΑ???? ΥΠΕΥΘΥΝΑ???? ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΚΑΙΑ????? Α, ΡΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

esy poy spoydazes 16 xronia ti mas niazei re axmaki an perneis 1300 eyro to mina i an exeis 2 pedia traxana i traxana emas i zoi mas einai mono anagenisi to katalabes....

Ανώνυμος είπε...

Πληρώστε ρε κωλόμαγκες αφού η ζωή σας είναι Αναγέννηση να δείξετε και την αξία σας.Με ξένα κόλυβα μνημόσυνο θέλετε;Του αχμάκη τα λεφτά παρακαλάτε όμως. Τσαμπαμάγκες... συγνώμη τεμεπλόσκυλα ήθελα να πω