Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο βανδαλισμός κατά των δένδρων της πόλης της Έδεσσας συνεχίζεται !

Επιδημία κινδυνεύει να πάρει το φαινόμενο κοπής δέντρων στην πόλη της Έδεσσας αφού σχεδόν καθημερινά και σε κεντρικά ακόμη σημεία της πόλης παρατηρούνται ακρωτηριασμένοι κορμοί προκαλώντας την οργή πολλών κατοίκων που έχουν περιβαλλοντικές ευαισθησίες. Βέβαια τίθενται αρκετά ερωτήματα, για το ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτό, τι κάνουν οι αρμόδιοι στο δήμο, που καταλήγουν οι κορμοί και τα κλαδιά και πότε θα σταματήσουν αυτές οι παράνομες πράξεις.
Τελευταία θύματα αυτής της πρακτικής δύο μεγάλα δέντρα που βρίσκονταν στο πάρκο του δημαρχείου.....
και κόπηκαν από τη ρίζα, με τις ευλογίες της Υπηρεσίας πρασίνου που έδωσε την άδεια για την κοπή. Σε κάθε περίπτωση η αποψίλωση των δέντρων στην Έδεσσα φαίνεται ότι συνεχίζεται και μαζί της αποψιλώνεται η φυσική ομορφιά της πόλης που είναι το πράσινο και τα νερά….

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ!
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΗΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΘΡΟΫΛΟΤΟΜΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

στο τζακι του στουμπου τα καινε ρωτηστε τον κολλητο του τον δημαρχο που του χαρησε το περικαλες