Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Τη δική της εκδοχή για την αποζημίωση του προέδρου υπερασπίζεται η ΔΕΥΑ Πέλλας

«Δεν τίθεται θέμα για την αποζημίωση του προέδρου της ΔΕΥΑ Πέλλας η οποία μπορεί να καταβάλλεται και στην περίπτωση που ο πρόεδρος είναι υπάλληλος του δημόσιου». Αυτό ισχυρίζονται με γνωμοδοτήσεις τους νομικοί κύκλοι στους οποίους απευθύνθηκε η επιχείρηση η οποία έχει ήδη αποστείλει προς το Γενικό Λογιστήριο του κράτους τις σχετικές διατάξεις του πρόσφατου Νόμου που στηρίζουν αυτή τη θέση. Σύμφωνα με αυτές η εξαίρεση προκύπτει λόγω του ειδικού καθεστώτος της Νομικής μορφής των Επιχειρήσεων Ύδρευσης που λειτουργούν ως ανταποδοτικές και δεν επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό. Πάντως σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το θέμα αναμένεται να διευθετηθεί σύντομα και με την προσωπική παρέμβαση του προέδρου, που δήλωσε ότι παρερμηνείες του Νόμου δημιούργησαν εσφαλμένες εντυπώσεις!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΣΛΑΝΙΔΗ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ, ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ! ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΝΟΜΩΝ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ? ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ? ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ? ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΟΤΑΝ Η ΔΕΥΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΠΑΡ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ)? ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΕΝΩ ΛΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑ? ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΝΟΜΩΝ? ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΖΩΑ???? ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ , ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ)??? ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ???? ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ…. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!! ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ??? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ….ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ Γ….ΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ….ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ Γ….ΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΦΟΥΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΣΟΥ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τον φάγατε ρε τον άνθρωπο ένα χρόνο τώρα.Από σας τα παίρνει;Δουλεύει στο νοσοκομείο τον μισθό του παίρνει όχι τον δικό σας.Είναι αντιδήμαρχος παίρνει τα ανάλογα.Από 10 αντιδημάρχους προέδρους και λοιπούς παρατρεχάμενους εκεί έμεινε το μάτι σας;Oποιος τον γνωρίζει εξάλλου καταλαβαίνει ότι πρόκειται για έναν πολύ πράο άνθρωπο και όχι όπως τον παρουσιάζετε.
Δεν γίνεται αντιπολίτευση λοιπόν χτυπώντας τον Αποστόλη.Εκτός αν είστε του Στάμκου βαλτοί για να αποπροσανατολίζετε τον κόσμο από τα ουσιώδη προβλήματα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 6:30 εγω ένα θα πω : ΓΙΟΚ ΠΑΡΑΣ!!!!!!!!!.......και ο νοών νοείτω!!!!!!!!!!!! Και άσε το κήρυγμα για το ότι δεν τον γνωρίζουμε! Μια χαρά τον γνωρίζουμε και από την καλή και από την ανάποδη! Κάτι επι της ουσίας έχεις να πεις??? Αν μπορείς απάντησε εσύ στις ερωτήσεις του 6:35! Αλλα φαντάζομαι ότι οι ερωτήσεις είναι ρητορικές και δεν χρειάζονται απάντηση.....Τί πας να δικαιολογήσεις? Τα αδικαιολόγητα?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ Ή ΑΝΗΘΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΧ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ (ΤΥΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ (ΤΥΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ? ΚΑΤΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ! Α! ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑ, ΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΟΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ….Μ…ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Μ….ΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ Μ….ΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Επειδη κ.ΑΣΛΑΝΙΔΗ εχω μνημη ελεφαντα,σου υπενθυμιζω οτι οταν σε κατηγγειλε ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ για πλαστογραφια και παρανομη διπλομισθια μεσα στο δημοτικο συμβουλιο,τον αποκαλεσες"προβοκατορα",λεγοντας του οτι εισαι ανθρωπος του πολιτισμου και οχι πολιτικος.Αν θυμαμαι καλα του απαγορευσες και την εισοδο στα Γιαννιτσα!!!Σαν δεν ντρεπεσαι λιγο που παιρνεις δυο βαρβατους μισθους παρανομα μεσα σ"αυτην την οικονομικη κριση!!!Να τους επιστρεψεις αμεσως,γιατι σε λιγο δεν θα κυκλοφορεις ελευθερα εσυ στα Γιαννιτσα και οχι ο Ελευθεριου,τον οποιο για να πω την αληθεια "δεν τον παω" γιατι στην Ν.Δ ηταν παντα "υπεροπτης","αυταρχικος"και "σκληροπυρινικος".Αυτος ομως εκανε το καθηκον του και σ"εκανε ρομπα τοτε και τωρα δυστυχως δικαιωνεται.{ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ 850 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΑΜΚΟ {ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ}.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΕΣΕΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω αγαπητε φιλε 1,19 μ.μ,εχω γινει φανατικος με τον ελευθεριου,γιατι ειναι πρωτος μαγκας,τα λεει χυμα χωρις να υπολογιζει κανενα και παντα οτι λεει το τεκμηριωνει.Οντως εκανε ρομπα τον ασλανιδη και ειχε δικαιο,γιατι ο κοσμος πειναει και ο προεδρος καταθετει το χρημα που δεν το δουλευει ουτε στο ΓΝΓ,ουτε στην ΔΕΥΑΓ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΤΟΥΣ ΑΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ! ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΕΤΩΤΑ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΥΡΗΣΚΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ....!!!!!!!ΕΝΩΘΗΚΕ-ΚΛΑΣΙΚΑ Ο ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ( ΠΑΣΟΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ)ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕΣ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ Ή ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝ ΤΡΕΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ασλανίδη και σία να θυμάστε ότι: SCRIPTA MANENT!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι από τους δέκα αντιδημάρχους που παίρνουν 2500 και πλεον ευρώ τον μήνα εσείς μόνιμα στοχοποιείτε μόνο τον ένα τον συγκεκριμένο ο οποίος ποτέ δεν προκάλεσε κανέναν.Αυτό φανερώνει εμπάθεια και ταυτόχρονα δεν αποτελεί χτύπημα για τον Στάμκο.Αλλού να ψάξετε για προβλήματα θα ήταν ίσως πιο χρήσιμο

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΪΛΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ! ΟΜΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΡΝΕΙ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΠΕΣ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ! ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ! ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ? ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ) ! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, ΜΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΜΠΑΘΕΙΣ, ΚΑΚΟΥΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΤΛ….

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ.ΛΑΚΗ ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12,33 ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ!Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ"ΠΑΣΟΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΛΑΝΙΔΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ!ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ(ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ)ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ "ΜΙΣΘΟ" ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ!!!ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!