Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Συμπόρευση Λοβέρδου με Βαγγέλη Βενιζέλο…. Τι δήλωσε ο υπουργός υγείας για την πορεία του κόμματος και της χώρας

Η τραγική εικόνα και τα χαμηλά ποσοστά των δημοσκοπήσεων που παρουσιάζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν άφησαν ανεπηρέαστα τα ηγετικά στελέχη που πλέον αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τις μεγάλες ευθύνες τους αλλά και το χρέος τους απέναντι στη βάση του κόμματος και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. Σε μια δήλωση ουσιαστική χαρακτηριστική του κλίματος και των προθέσεων του προχώρησε ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου που παράθεσε με τον υπουργό Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλο, με τον οποίο όπως δήλωσε τον συνδέουν κοινοί αγώνες και με τον οποίο θα συμπορευτεί στη συνέχεια για το καλό της πατρίδας και του κόμματος. Η δήλωση αυτή είναι προμήνυμα.....
 εξελίξεων όσο αφορά τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ αφού γίνεται δύο ημέρες πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του κόμματος παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου και προδιαγράφει το ενωτικό κλίμα με το οποίο μέσα στο οποίο θα γίνει η εκλογή του νέου προέδρου.
Στη δήλωση του μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε τα εξής:
«Με τον Βαγγέλη Βενιζέλο αποφασίσαμε να δώσουμε μαζί το δύσκολο αγώνα για την επίτευξη των στόχων της πατρίδας. Τόσο μέσα από τις τάξεις της κυβέρνησης, όπως ήδη καθημερινώς έχουμε κάνει, όσο και μέσα από τις τάξεις του πολιτικού μας χώρου, του ΠΑΣΟΚ, σε ό, τι αφορά όλες τις εξελίξεις που έχουμε μπροστά μας. Θα πορευτούμε μαζί. Η παράταξή μας δεν αντέχει νέες διαιρέσεις. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα και η σταθερότητα, τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές, προϋποθέτει την ενότητα της δημοκρατικής παράταξης, την ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Και εμείς αυτή την ενότητα μπορούμε να την εγγυηθούμε» ενώ καταλήγοντας σημείωσε τα εξής
«…εντός των επομένων ημερών, θα δημοσιοποιήσω τις ειδικότερες θέσεις μου για τις βασικές προτεραιότητες της χώρας, για όσα πρέπει να γίνουν εδώ και τώρα, καθώς και για τις ριζικές αλλαγές της πολιτικής φυσιογνωμίας του Κινήματός μας, τη συλλογικότητα της δράσης του, την ανανέωση της ηγετικής του ομάδας και των στελεχών του, για την προώθηση των οποίων θα ενώσω τις δυνάμεις μου και θα συμπορευτώ με τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Η ανάταξη του ΠΑΣΟΚ είναι στα χέρια όλων των μελών και των στελεχών του».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ένας πολύ φιλόδοξος άντρας όταν η ικανοποίηση της φιλοδοξίας του απαιτει συμμαχία με τον διάολο θα την πραγματοποιήση. Δυστυχώς Βαγγέλη η φιλοδοξία σου για την πρωθυπουργία είναι ισχυρότερη από τα λοιπά σου χαρίσματα, μπήκες και εσύ στη σειρά να αποδείξεις στους δανειστές ότι είσαι πιο αποτελεσματικός εντολοδόχος. Τώρα ποιος θα συμπορευτεί στην φιλοδοξία σου μας αφήνει αδιάφορους. Εσείς πουλήσατε τον ελληνικό λαό, εσείς διορίσατε τους διευθυντές του ΣΔΟΕ που δανείζαν τοκογλυφικά εμείς τι φταίμε και πρέπει να σας ανεχόμαστε?

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθούν να μας εμπαίζουν ασύστολα και να υποτιμούν την νοημοσύνη μας.Πιόνια οι ίδιοι και όλοι οι όμοιοί τους του παγκόσμιου κεφαλαίου που αφού πούλησαν την ψυχή τους στον Διάβολο για την οικονομική εξάσφάλειση τους και των επόμενων επτά γενεών τους κόπτονται και στριμώχνονται υποσχώμενοι την σωτηρία της Ελλάδας αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ικανοποιήσου τις ορέξεις τους για εξουσία!Ντροπή και αίσχος!