Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τους πρόλαβε ο μικρός …

Γάτα ήταν τελικά ο μικρός που βούτηξε στα κρύα νερά του ποταμού Λουδία και έπιασε το Σταυρό σήμερα στην τελετή Αγιασμού των υδάτων. Στην εξέδρα πήραν θέση τέσσερις κολυμβητές μαζί με τον μικρό που τελικά ήταν και ο μοναδικός που βούτηξε. Και αυτό γιατί όπως αποδείχτηκε ήταν καλύτερα ενημερωμένος από τους υπόλοιπους για τη στιγμή της ρίψης, αφού και πέρσι ήταν αυτός που ανέσυρε πρώτος το Σταυρό. Όσο για τους υπόλοιπους, όταν είδαν το μικρό στο νερό άλλαξαν γνώμη και παρέμειναν τελικά στην εξέδρα χειροκροτώντας τον για το θάρρος και την εξυπνάδα του. Όλοι πάντως πήραν την ευλογία του Αγίου Πνεύματος, ασπαζόμενοι τον Σταυρό που ανέσυρε ο τολμηρός κολυμβητής…

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sixaritiria ston niko Tarnanidi na ton xerontai oi gonis tou

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΜ ΠΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΡΗ ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΥΤΑΣ. ΒΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΠΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ....
ΥΓ: ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΕΡΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

παντα επιτυχιες να εχει η ζωη σου και να
πραγματοποιησεις οτι εχεις ονειρευτει!!!και αν καποιοι σε αμφισβητησαν στη μεχρι τωρα ζωη σου εμεις ταπεινα κοιταμε μπροστα!!!

Ανώνυμος είπε...

πολυ δουλεμα πεφτει με τον λερη. μα τοσο μ@@@@@@ς ειναι?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΚΕΙ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΕΙ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΕΙ. Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΡΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ? ΑΠΟΡΩ, ΑΠΟΡΩ, ΑΠΟΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

τελικά πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος φίλε τον 11:10 μ.μ.Όποτε ανοίγω να ενημερωθώ για κάτι καλό ή κακό, πάντα βλέπω τις δικές σου μ.....ς γραμμένες και σ'έχω πλέον σιχαθεί.Το κάθε θέμα καλό ή κακό το αντιμετωπίζεις με την δικιά σου ηλιθιότητα.Μάθε λοιπόν φίλε μου ότι υπάρχουν σοβαρότερα θέματα σε αυτή τη ζωή και μάθε να σέβεσαι τους άλλους.Μας έχετε πρήξει με αυτόν τον Λέρη. Λέρης, Λέρης,Λέρης.Φτάνει πια!Τι στο διάολο σας έχει κάνει και πονάτε τόσο πολύ; Μην νομίζεται ότι είναι όλα ρόδινα. Συγχαρητήρια στον μικρό που βούτηξε!

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΤΟΥΧΙΔΗ,ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ.ΓΙΑΤΙ;
ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΑΠ ΤΟ ΛΑΟ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ
ΜΗ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

λερη σου ευχομαι του χρονου και στον ιορδανη ποταμο....

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Νικολάκι, πάντα φωτισμένος. Μπράβο και στους βουλευτές μας που δεν βούτηξαν, γιατί έτσι και έπεφταν κανένας μα κανένας δεν θα τους έβγαζε από το νερό. Όσο για το δήμαρχο μας, ο Θεός να τον φωτίσει για να ξαναγίνει αυτός που είδαμε, ακούσαμε και γνωρίσαμε προεκλογικά. Χρόνια Πολλά σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ 7:12 ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΥΜΕΡΩΘΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ .ΛΙΓΗ ΣΥΝΕΣΟΙ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

εσυ του 7.12 αν εισαι οπαδος του λερη ειναι λογικο να ενοχλησε, σιγουρα θα σου εχει ταξει κανα ρουσφετη. αν ομως δεν εχεις σχεσει με το συγκεκριμενο ανθρωποειδες φροντισε να μαθεις και θα καταλαβεις. ειμαι σιγουρη οτι και εσυ θα αρχισεις να γραφεις. και για να σε διευκοληνω αρχισε να ρωτας ξεκινωντας απο την Ηλιανα.

Ανώνυμος είπε...

Στον 6:03 μ.μ, θα σου απαντήσω αλλά δεν θέλω συνέχεια στα σχόλια. Πρώτον, δεν είμαι οπαδός του κύριου Λέρη και ούτε ζω τη ζωή μου με ρουσφέτια. Δεύτερον, τα προβλήματα μας τα κρατάμε για τον εαυτό μας και δεν τα μεταφέρουμε στους άλλους επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Δεν σου χρωστάει τίποτα ο απλός πολίτης. Ξεκαθαρίστε τα μεταξύ σας, χωρίς υπονοούμενα σε διάφορα μπλοκ ενημέρωσης του πολίτη. Σκέψου το λίγο. Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΡΗΣ…ΠΕΡΙΕΡΓΟ! ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ SITE. ΟΠΟΤΕ, Ή Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Ή ΕΧΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ Ή ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΛΕΡΗ…
ΕΠΙΣΗΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΘΗΚΕΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΡΗ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ…ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ….) ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΙΧΑΘΗΚΕΣ ΕΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΦΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΕΡΗ…..ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΨΗΦΟΥΣ! ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ! ΤΟ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ…. ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ : WHAT GOES AROUND, COMES AROUND…..

ΥΓ: ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΣΥ Ή ΠΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Ή ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ…

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΡΗΣ. ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ 6:03 ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΡΗ ΤΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΡΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΤΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ξεφευγετε απο το θεμα.το αρθρο μιλαει για το παιδακι που επιασε το σταυρο.φτανει πια να ασχολειστε μ αυτους που δεν ασχολουνται μ εσας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο 10:15 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟΝ «ΑΝΘΡΩΠΟ»? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΣΟΥΠ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ Σ ‘ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ), ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ-ΟΥΠΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ- ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΟΥ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ… ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!-ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ: ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΥΣ - ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ, ΣΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ (ΚΑΙ ΕΣΥ «ΚΑΛΕ» ΜΟΥ ΚΑΙ «ΤΑΠΕΙΝΕ» ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ?) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ….ΚΤΛ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟ? ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ……………….ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η «ΤΕΡΑΣΤΙΑ» «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ» ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

Ανώνυμος είπε...

Στον 8:36 μ.μ. Όπως σου ανέφερα την προηγούμενη φορά, μπαίνω στο μπλοκ για να ενημερωθώ για διάφορα θέματα και πάντα βλέπω το θέμα από πολλές απόψεις. Για το δικό σου θέμα όμως βλέπω ότι μόνο εσύ γράφεις καθημερινά και δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω και μια άλλη άποψη. Αφού εγώ είμαι αμόρφωτος και εσύ μορφωμένη γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι τόσους μήνες με αυτό το ζήτημα στο μπλοκ και δεν κινείσαι νομικά; Όσο για το "WHAT GOES AROUND, COMES AROUND" , να σου πω και εγώ ένα άλλο "Μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις". Και κάτι ακόμα, αν όντως έχεις δίκιο φίλη μου, μ'αυτά που γράφεις θα χάσεις και το δίκιο σου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ Ο 8:36 ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΝΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣ ‘Η ΑΔΙΚΩΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΡΗ??? ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ? Ο ΝΤ@@@ΤΣΗΣ ΤΟΥ BLOG? ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ Ή ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΙΧΑΜΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ, ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ! Α! ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ….ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ…ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ!!!!

ΥΓ: ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

pros ton 8:36
Kala sou ekane re file. Ton psifise o kosmos kai tha askei dioikisi opos thelei aytos kai oxi opos theleis esy. Tha ton krinei o kosmos pou ton psifise otan tha erthei i ora kai min nomizeis oti oloi exoun ton ntalka ton diko sou giati xasate tin kota me to xryso avgo - 12 xronia itan ayta - les kai den yparxoyn alloi na doulepsoun. Les kai to dimosio einai apokleistikotita sou. Mas exeis prixei pia me to ti ekane kai ti ekane kai ti ekane klp klp - den katalaves oti kaneis den asxoleitai pleon mazi sou kai oti o grafikos eisai esy ????

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7:12 δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά τελικά εσύ φταις που το συγκεκριμένο θέμα για τα φώτα γέμισε με άσχετα σχόλια! Αν δεν έγραφες αυτά που έγραψες δε θα γέμιζε με 20 σχόλια. Απάντηση στην απάντηση. Μήπως τελικά έγινες και εσύ κουραστικός με την προσπάθεια σου να υποβιβάσεις κάποιους συνανθρώπους σου? Και στην τελική ρε φίλε γιατί το πήρες τόσο προσωπικά! Μια συμβουλή αν μου επιτρέπεις και τελείως καλοπροαίρετα. Σ’ αυτήν την εποχή που όλοι σχεδόν οι πολιτικοί ευθύνονται για τα χάλια που βρίσκεται η χώρα μας δεν είναι και πολύ ωραίο να καταδικάζεις έναν συνάνθρωπο σου και να μιλάς κατά αυτόν τον τρόπο για να δικαιολογήσεις τις πράξεις ενός πολιτικού! Θεωρώ ότι είναι τελείως λάθος να αποκαλείς γραφικό έναν άνθρωπο που έχασε τη δουλειά του με ύπουλους τρόπους (έτυχε να δω το συμβούλιο στην τηλεόραση και λίγα είδα πολλά κατάλαβα) . Με τον τρόπο που αντιδράς δίνεις την εντύπωση ότι δεν τα γράφεις επειδή βαρέθηκες να βλέπεις τέτοια σχόλια και ακόμη και να έχεις δίκιο στην πορεία το χάνεις. Μην περιλάβεις και έμενα τώρα !

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν μπόρεσα να φανταστώ ότι, η βουτιά του Νικολάκη τα φώτα, θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για να γραφούν τόσα σχόλια για τον Λέρη.
Φώτα + Νικολάκης = Λέρης. Τελικά καλά λένε ότι, η πραγματικότητα ξεπερνά, κατά πολύ, τη φαντασία.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ (ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ)! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΑΡΕΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΦΑΣ@@@ΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ,ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ Ή ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΡΗΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

προς 1.43 λαθος οποιος τον ακουμπησει καιγεται αργα η γρηγορα

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή 5:17 είναι καυτή πατάτα? Αν είναι καυτή δεν ξέρω...πάντως σίγουρα είναι η μεγαλύτερη πατάτα του Στάμκου...Έτσι για να μιλάμε και με λέξεις που μπορείς να καταλάβεις ρε Λέρη!