Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Χωρίς πινακίδες κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα στους ελληνικούς δρόμους

Η κρίση και η οικονομική δυσκολία πολλών νοικοκυριών οδήγησε πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην παράδοση των πινακίδων για να γλιτώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και την ασφάλεια που έφτανα στο ποσό των 500 ευρώ περίπου. Αλλά πολλοί αντί να θέσουν το αυτοκίνητό τους σε πλήρη ακινησία, ρισκάρουν με βαρύ πρόστιμο και κινούν το αυτοκίνητό τους κυρίως όταν υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν είναι λίγες οι φορές τον τελευταίο καιρό που στους ελληνικούς δρόμους συναντάμε αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες να μας προσπερνούν η να κινούνται στην άκρη του δρόμου. Το επικίνδυνο σε αυτή την περίπτωση είναι το ενδεχόμενο να εμπλακούν σε κάποιο ατύχημα οπότε οι συνέπειες για τον οδηγό θα είναι πάρα πολύ βαριές.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ .ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΖΙΠ ΚΥΡΙΕ ΠΛΗΡΩΣΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ <> ΑΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΥΛΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ....ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Η Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΤΟΥ....ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.