Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Κλειστά σήμερα τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί στο δήμο Πέλλας

Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των κινδύνων που δημιουργούνται κατά τις μετακινήσεις εξαιτίας των καιρικών φαινομένων τα σχολεία και οι Παιδικοί σταθμοί στο δήμο Πέλλας θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα. Η πορεία των καιρικών φαινομένων θα καθορίσει και την αυριανή λειτουργία των παραπάνω σχολικών μονάδων. Το χιόνι που έπεφτε ψιλό και παγωμένο κατά διαστήματα όλη τη νύχτα κάλυψε δρόμους και πεζοδρόμια εντός και εκτός πόλης.
Να υπενθυμίσουμε ότι με απόφαση του δήμου Πέλλας η διακοπή ισχύει μόνο για σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2012.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο τον δημο ζητειται στους πολιτες να συνεργαστουν το θεμα ειναι ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ τι εχουν κανει σημερα 2/2/12 καθως το μεγαλυτερο ποσοστο περιοχων(πετναπλατανος, συνοικισμος, τσαλι κτλ) ειναι κλειστο με 10 ποντους χιονι !!!!! ΕΙΝΑΙ για κλαμματα !!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τον 8:19 π.μ., ο Δήμος ζήτησε συνεργασία από τους πολίτες.Εσύ ο εν εγκέφαλος τι έχεις κάνει; Μόνο να κατηγορείς ξέρεις. Μάθε λοιπόν να βλέπεις σωστά με τα μάτια τα δικά σου και όχι με τα μάτια τα κομματικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χωράνε πολιτικές διακρίσεις. Όσο για τους κεντρικούς δρόμους, ήταν ανοιχτοί από την πρώτη στιγμή. Τώρα αν εσύ ήθελες να σου καθαρίσουν και τον αυλόγυρο σου, άλλο καπέλο εκείνο. Ένας κάτοικος του Πενταπλατάνου.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΥΦΙΣΑΝΕ!!