Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Βόλεϊ Νεανίδων πρωταθλήματος ΕΣΠΕΜ – Τελική φάση

Νίκησε με 3-1 σετ ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών τον ΑΟΠ Μίλωνα
    Το εμπόδιο του ΑΟΠ Μίλωνα με 3-1 σετ ξεπέρασε σήμερα το απόγευμα ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών και πλέον περιμένει τον Ποσειδώνα Βέροιας για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΣΠΕΜ στην κατηγορία Νεανίδων.
Ο αγώνας λόγω της ιδιαιτερότητας (συντοπίτες Σύλλογοι) παρουσίαζε από την έναρξή του αρκετό ενδιαφέρον ενώ και στη διάρκεια του είχε συναρπαστικές φάσεις και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 100 περίπου φίλων του βόλεϊ που βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου».
Η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και παρά την προσπάθεια της αντιπάλου κατάφερε και κέρδισε τα δύο πρώτα σετ.....
με σχετική ευκολία αφού το δίδυμο Τσαβδάρη – Γάζη κυριάρχησε στο φιλέ και δεν επέτρεψε να περάσουν τα καρφιά των αντιπάλων τους. Μάλιστα η νίκη στα δύο αυτά σετ ήρθε με ίδιο σκορ 25-17 και σε ίδιο χρόνο 22 λεπτά.
Στη συνέχεια το σκηνικό άλλαξε και με την εξαιρετική Τσάκαλου ο Μίλωνας κατάφερε να ανακάμψει αφού η παραπάνω παίκτρια ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδος τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Αυτό σε συνδυασμό με τα λάθη της ομάδος του Μέγα έγειρε τη νίκη στον Μίλωνα με σκορ 25-20 σε 22 λεπτά.
Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες προσπάθησαν αλλά ο αθλήτριες του Κώστα Τζούρου κατάφεραν γρήγορα και δημιούργησαν μια διαφορά ασφαλείας, με τα θετικά τελειώματα της Δόσπρα και τνη πολύ καλή απόδοση της Κωφίδου που βοήθησε σε κρίσιμα σημεία. Αποτέλεσμα αυτής της συνολικά καλής απόδοσης του Μέγα ήταν η άνετη επικράτηση στο σετ με σκορ 25-13.
Το τελικό 3-1 σετ υπέρ της ομάδος του Μεγάλου Αλεξάνδρου κρίνεται δίκαιο ενώ συγχαρητήρια ανήκουν σε όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν και προσέφεραν κατά διαστήματα θέαμα και συναρπαστικές φάσεις.
Είναι θετικό το γεγονός ότι υπάρχουν τόσα πολλά ταλέντα σε μια πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες στο άθλημα του γυναικείου βόλεϊ με τελευταία και πιο σημαντική τη συμμετοχή της ομάδος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Α2 εθνική κατηγορία.
Για την ιστορία και γι’ αυτούς που κρατούν στατιστικά να αναφέρουμε ότι από την ομάδα του Μίλωνα επτά (7) αθλήτριες που αγωνίστηκαν είναι γεννημένες το 1995 και τρείς (3) το 1996, ενώ από την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών μια (1) αθλήτρια είναι γεννημένη το 1994,έξ (6) το 1995 και τέσσερις (4) το 1996.
Τα σετ: 25-17, 25-17, 20-25 και 25-13.
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Τζούρος Κώστας) Δόσπρα, Παπαδοπούλου Α., Κωφίδου Δήμ., Τουλούπη, Χατζηβασιλείου Δ., Βαλσάμη, Γεννήτσαρη, Γάζη Π., Πονοπούλου, Μουγτουσίδου, Τσαβδάρη.
ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών: (Συλλέκτη Θ.) Σαραλή, Γιαβάση, Κεχαγιά, Τσάκαλου, Πασιούδη, Ιωαννίδου, Γάζη Α., Χαραβητίδου, Ζαβλάρη, Παπαδοπούλου Ε.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα κορίτσια του Μ. Αλεξάνδρου!!!!
Να συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους....

Συγχαρητήρια στον προπονητή τους.