Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Πολύ γρήγορα έκανε την κολοτούμπα ο Σαμαράς αλλά και οι αντιμνημονιακοί βουλευτές του – Καλεί πίσω τους…. διαγραφέντες

Εκτεθειμένοι μένουν τελικά αυτοί που υποστήριξαν ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας ηγέτης με πυγμή και αποφασιστικότητα που δεν αμφισβητείται αλλά επιβεβαιώνεται από τις αποφάσεις του. Ακόμη δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της διαγραφής των βουλευτών που καταψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση παρά την απόφαση του ίδιου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την υπερψήφισή του, ο ίδιος τους κάλεσε πίσω στο κόμμα με την προϋπόθεση να υπερψηφίσουν τους εφαρμοστικούς νόμους της δανειακής σύμβασης. Μετά για ποια αξιοπιστία μιλάμε στο πολιτικό μας σύστημα; Αυτοί που καταψήφισαν πριν μια εβδομάδα το Μνημόνιο....
μέσα σε δέκα ημέρες στην ουσία και κατ εντολή του κόμματος θα αλλάξουν γνώμη και θα το ψηφίσουν, υποκύπτοντας αυτή τη φορά για να είναι υποψήφιοι στις εκλογές με τις ευλογίες του προέδρου.
Για τέτοια κολοτούμπα μιλάμε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μνημόνιο ψηφίστηκε. Και εμείς οι ΄Δ. Υ. χάσαμε και το παραμεθώρειο επίδομα από 1 Ιανουαρίου. Τώρα ο εφαρμοστικός θα ορίσει τον τρόπο που θα μας το πάρουν το επίδομα παραμεθορείου που πήραμε κακός τον Ιανουάριο, ΣΕ δύο δόσεις ή σε μία. Μας δουλεύουν δηλαδή.