Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ανατροπή στο β μέρος και χρυσός βαθμός για την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Το βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε από τον φιλόδοξο Πανθρακικό η Αναγέννηση Γιαννιτσών που κατάφερε στην έδρα της να ανατρέψει το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου και να ισοφαρίσει σε 2-2. Ο αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο ενώ κατάφεραν στο 22΄ του με κεφαλιά του Βαγγελόπουλου να προηγηθούν στο σκορ. Λίγο αργότερα στο 28΄ο Μίγκας επιχείρησε σέντρα σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αιφνιδιάζοντας τον Αποστόλου. Και ενώ όλοι πίστεψαν ότι όλα τελείωσαν....
 στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Μάλιστα στο 55΄ κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ 2-1 με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Κυζιρίδη που «κρέμασε» τον Κουτσόπουλο. Στο 82΄ο Τζεβελέκης που μπήκε λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγώνα εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κουτσόπουλου σε σουτ του Στεφανίδη και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2-. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη όταν στο 88΄κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Τέλλου ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χλωρός και η μπάλα βρήκε πρώτα στο κάθετο δοκάρι και μετά στο σώμα του Αποστόλου ενώ στη συνέχεια της φάσης οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.
Με τη νίκη της αυτή η Αναγέννηση Γιανιτσών πέρασε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς ενώ ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να περάσει έστω στην κορυφή έστω και προσωρινά και παρέμεινε στη 2η θέση με 33 βαθμούς ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Πλατανιά.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Αποστολίδης, Τσικνίδης, Τέλλος, Σπαθάρας, Σερέτης, Μπαξεβάνος (81 Τζεβελέκης), Ντατίδης, Κυζιρίδης, Στεργίδης (90 Καρπούζης), Γιόνδης (19 Στεφανίδης).
Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης (84 Μπέλιτς), Μπαλού (57 Λιαπάκης), Μίνγκας (71 Χλωρός), Πόνσε, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: