Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κλίμα τρόμου στο Κιλκίς στον αγώνα Μπάσκετ με τον ΦΟ Αριδαίας

Δεν άντεξαν οι παίκτες του ΦΟΑ στην πίεση και στις συνθήκες που δημιούργησαν παίκτες- παράγοντες και φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, σε βάρος της σωματικής τους ακεραιότητας και έχασαν στον εκτός έδρας αγώνα 76-56 από τον Αετό Κιλκίς.
Οι γηπεδούχοι δημιουργώντας σκηνικό τρόμου με ρίψη κροτίδων στον πάγκο των φιλοξενουμένων, καπνογόνων και παίζοντας σκληρά έως επικίνδυνα, κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο 41-29. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αριδαίας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι μείωσε στο σκορ (42-39) αλλά το σκληρό παιχνίδι....
των γηπεδούχων είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των Βάσιου - Παπαβραάμ και σε συνδυασμό με την απουσία του Τοπαλίδη, δεν επέτρεψαν στους φιλοξενουμένους, να υπάρξει συνέχεια. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο προπονητής του ΦΟΑ προτίμησε να προστατεύσει τους παίκτες του από το σκληρό και επικίνδυνο παιχνίδι των γηπεδούχων, καθώς οι διαιτητές επηρεασμένοι από το κλίμα που επικρατούσε, «κατάπιαν την σφυρίχτρα τους».
Στη βαθμολογία πέρασε πρώτος ο Αετός Κιλκίς με 31 βαθμούς και ακολουθεί στη 2η θέση ο ΦΟ Αριδαίας με 30 β.
Τα δεκάλεπτα: 19-12, 22-17(ημίχρονο 41-29), 15-15, 20-12.
Φ.Ο. Αριδαίας (Βάτσης): Μίσκος, Αβραμίδης 6 (2τρ.), Βάσιος 8 (1τρ.), Υφαντίδης 11 (2τρ.), Μπεγλόπουλος 10 (1τρ.), Τοπαλίδης, Πίπας 10, Χαραλαμπίδης 8 (1τρ.), Λιούγκας, Ταρασίδης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΡΙΨΗ ΚΡΟΤΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΓΟΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΦΟΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.....ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ...Ο ΑΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΚΛΗΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΕΠΑΙΞΕ...ΤΩΡΑ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΕ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.