Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο μισός δήμος…. στο δικαστήριο για μια υπόθεση που κρατάει χρόνια

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρείς…. αλλά γύρω στους δέκα υπαλλήλους στερήθηκε σήμερα ο δήμος Πέλλας, αφού ήταν μάρτυρες στο εφετείο Θεσσαλονίκης για τη γνωστή υπόθεση υπεξαίρεσης δημόσιου χρήματος από τα μισθώματα της λαϊκής αγοράς πριν εξ περίπου χρόνια. Ήδη η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης με κατηγορούμενο έναν δημοτικό υπάλληλο, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση, αφού στη σημερινή συνεδρίαση του πενταμελούς εφετείου κατατέθηκε αίτημα αναβολής από τον συνήγορο του κατηγορουμένου. Ωστόσο οι δημοτικοί υπάλληλοι που είναι μάρτυρες στην υπόθεση ταλαιπωρούνται για πολλοστή φορά με το πάνε και έλα στη Θεσσαλονίκη στερώντας το δήμο και τους δημότες από τους υπηρεσίες τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΟΥΔΙΑ, ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΟΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ 20 ΑΤΟΜΑ? ΚΑΛΑ θΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 20! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ, ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ! ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΗΣΕΙΣ!ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΟ ΔΟΝΤΙ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ!ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΕΚΕΙ ΝΟΜΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΚΡΕΜΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ! ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

Δουλευει ο κυριοσ και το τρελο ποιο ειναι ?????????????? ο δημαρχοσ τον εδωσε και αρμοδιοτητα .ρεζιλι των σκυ...ων.δεν ξερει τιποτα ποιοα αυτοσ ο δημαρχοσ και τον εδωσε τετοια αρμοδιοτητα

Ανώνυμος είπε...

o tempelissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss