Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Τουλάχιστον βάλτε καμιά σόμπα μέσα για τους άστεγους … η για τα αδέσποτα

Πρωταθλητής στην αναλγησία και στην αδιαφορία τείνει να αναδειχθεί ο δήμος Πέλλας αφού όλα γίνονται αργά… πολύ αργά …. , η δεν γίνονται καθόλου. Τα Χριστούγεννα τελείωσαν… αλλά τα σπιτάκια που φιλοξένησαν τους ιδιώτες μικροπωλητές βρίσκονται ακόμη στον πεζόδρομο. Όπως έχουμε ξαναγράψει τα σπιτάκι αυτά στοίχησαν στο δήμο Πέλλας περίπου 14.000,00 ευρώ και αποτελούν περιουσία του, η οποία φαίνεται δεν υπάρχει χώρος για να αποθηκευτεί. Μένουν λοιπόν εκεί στη μέση του πεζόδρομου παρατημένα, γα να μας θυμίζουν ότι στο δήμο αυτό μας κυβερνούν, ανίκανοι και ανήμποροι να λύσουν ακόμη και αυτό το μικρό πρόβλημα αισθητικής και λειτουργίας του κεντρικότερου σημείου της πόλης.....
Τουλάχιστον ας τα ανοίξουν να μείνουν μέσα όσοι κοιμούνται στο δρόμο η ακόμη να φιλοξενήσουν τα δεκάδες αδέσποτα που κυκλοφορούν και τώρα με το χιονιά ψάχνουν μια στέγη να προφυλαχτούν. Τουλάχιστον έτσι θα προσφέρετε κάτι σε αυτή την πόλη..
 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

do not forget: o kalikratis mas fortose me 32 xoria epipleon me sxedon mideniki voi8eia.

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο παραπληροφόρηρση πια;
Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία...
Κάντε πρώτα καμιά έρυνα κια μετά αναρτήστε... ακούς εκεί 14000;;; χαχα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ? ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΜΕΓΑΛΕ ΤΣΑΚΙΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.. ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΧΟΝΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΧςΡΙΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΟΥ..