Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Πορίσματα φωτιά για τις πρώην Επιχειρήσεις δήμων και Νομαρχίας και έπεται συνέχεια!

Η κακοδιαχείριση είναι η κοινή συνισταμένη των πορισμάτων που έρχονται κατά διαστήματα στο φώς της δημοσιότητας. Πορίσματα που μιλούν για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που χάθηκαν στο δρόμο η κάτω από αυτόν, για μαύρη εργασία, για αδήλωτα τιμολόγια κ.α. Και όλα αυτά με τη συμμετοχή πολιτικών της αυτοδιοίκησης που συνεχίζουν να κάθονται σε δερμάτινες καρέκλες. Τι κι αν υπερχρέωσαν τους δήμους και τους δημότες με πρόστιμα εκατομμυρίων, τι κι αν οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης μιλούν για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος, τι κι αν πλούτισαν εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους. Όλα αυτά αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου σε ένα σύστημα.....
 που είναι σάπιο από τη βάση του ακόμη και σήμερα αφού προσπαθεί να καλύψει με τη σιωπή του, όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες, τους συνεργάτες λογιστές τους και τους εξωθεσμικούς συμβούλους τους, που ευθύνονται γι αυτά.
Στην Πέλλα μέχρι σήμερα έχουν καταλογιστεί ήδη μετά από ελέγχους πρόστιμα στη Δημοτική Επιχείρηση (ΚΕΠΑΝ) του πρώην δήμου Κρύας Βρύσης 680.000,00 ευρώ, στην ΕΥΡΩΑΠ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας 1.500.000,00 ευρώ και έπεται συνέχεια από την περιοχή του κάμπου με ένα πόρισμα που θα βάλει φωτιά.
Κάποιοι ευθύνονται γι αυτά, κάποιοι πρέπει να πληρώσουν…και σίγουρα όχι οι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: