Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Περιμένουν την απάντηση από το υπουργείο για την αποζημίωση του προέδρου της ΔΕΥΑ Πέλλας

Τελικά όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας, η παράλληλη καταβολή αποζημίωσης στον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πέλλας, όταν αυτός εργάζεται και αμείβεται από το δημόσιο, είναι ένα θέμα θολό για το οποίο θα αποφανθεί σύντομα το Υπουργείο Εσωτερικών. Το σίγουρο είναι, όπως τον διαβεβαίωσαν στην πρόσφατη επίσκεψη του στο υπουργείο όπου έθεσε το συγκεκριμένο ερώτημα, ότι ο πρόεδρος μπορεί να λαμβάνει από την υπηρεσία του (δημόσιο), δίμηνη άδεια για να εκτελεί τα καθήκοντα του στην Αυτοδιοίκηση.
Μετά από την ομολογία αυτή παραμένει μετέωρη η απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πέλλας για την καταβολή της αποζημίωσης στον πρόεδρο του Δ.Σ. ενώ σε περίπτωση που η απόφαση θα είναι αρνητική......
θα κληθεί να επιστρέψει το ποσό της αποζημίωσης την οποία έχει λάβει μέχρι σήμερα ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσει να αμείβεται και από το δημόσιο και από τη ΔΕΥΑ Πέλλας, όπως διαβεβαίωσε και ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο απαντώντας στον Γιώργο Ελευθερίου που έθεσε το σχετικό ερώτημα..
 

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασλανίδη άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Εξακολουθείς να μιλάς και να λές για τον κενό νόμου! Δηλαδή σαν να λες δεν πάτε να λέτε εσείς ότι θέλετε για ηθική, εγώ όσο υπάρχει το κενό νόμου θα τα παίρνω! Δεν υπάρχουν λεφτά στην επιχείρηση και εσύ εξακολουθείς να θέλεις να παίρνεις 2 μισθούς! Ωραία απάντηση έδωσες στον Ελευθερίου! Το έγγραφο που στάλθηκε ήταν λέει απάντηση σε λάθος ερώτηση! Ο ίδιος ο Δήμαρχος είπε ότι δουλεύεις κανονικά στο νοσοκομείο και μετά ειπε ότι έχει γίνει άτυπη συμφωνία με το νοσοκομείο να δουλευεις λιγότερες ώρες εκεί! Δηλαδή και από εκεί παίρνεις τσάμπα λεφτά! Και δεν κατάλαβα τι θα πεί άτυπη συμφωνία????Δουλευεις λιγότερες ώρες εκεί απότι πρέπει και πληρώνεσαι τα ίδια??? Και ποιός το αποφάσησε αυτό και με ποιου την άδεια το κάνεις αυτό! Ασλανίδη καλύτερα να μασάσ παρά να μιλάς........ Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ. Ο Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ Κ. ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΔΙΠΛΟ ΜΙΣΘΟ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ? Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ! ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! ΡΕ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ? ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΚΕΝΑ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ? ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ, ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΖΩΑ! ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ? ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ!!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΚΑΝΑΤΕ ΑΤΥΠΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΙΥΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ??? ΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ....ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ....

Ανώνυμος είπε...

Aslanidi otan zitouses tin psifo tou kosmou tous eleges oti esy tha bgaleis 60.000 euro apo ton Dimo se dyo xronia kai alla tosa apo to nosokomeios xoris ousiastika na douleveis pouthena ????????????
Kai to an douleveis i oxi to gnorizoume poly kala ego kai poloi alloi. Na doume tin alli fora me ti moutra tha xanazitiseis tin psifo tous...... Rezili exeis ginei, oloi gia sena milane kai se ligo tha se ftynoun kiolas

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε ρε τον άνθρωπο ήσυχο κομπλεξικοί.Από δέκα αντιδημάρχους που παίρνουν λεφτά και από την δουλειά τους και απο το δημόσιο και απο την αντιδημαρχια τους ο Ασλανιδης σας μπηκε στο μάτι;Το είπατε το ξαναείπατε το καταλάβαμε.ΦΤΑΝΕΙ!!!!
Ας πάρει και αυτός τον μισθό του όπως όλοι και κρίνετε το έργο του.Αυτό είναι το κριτήριο για ψήφο και όχι το κόλλημά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ!ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ... ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΕΟ; ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ Η/Υ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

9:40 ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΛΚΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ
ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΙΟ ????ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ: ΓΙΟΚ ΠΑΡΑΣ, ΓΙΟΚ ΠΑΡΑΣ, ΓΙΟΚ ΠΑΡΑΣ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΣΤΑΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΛΙΓΟ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ! ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟN "ΜΙΣΘΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΙ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΠ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ "ΚΕΝΟ" ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" ΕΙΔΑ 2 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΝΕΙ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ:
1) ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ; ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝ 23.500 ΕΥΡΩ;
2) ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;
3) ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΠΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ(Η ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ & ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΑΣΕΠ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
4) ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑ(13.000 ΕΥΡΩ) ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ(1954 ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ);


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ


ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΦΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ "ΓΥΑΛΙΑ"ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΙΟΤΗΣ "ΣΕ ΠΑΩ".Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ.ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΦΕΥΓΑΛΑ.ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ 2 ΜΙΣΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

12:55 giati tin mhxaniko poy itan ipopsifia ston sindiasmo toy stamkoy den tin piran me ASEP? Kai pos allios tin piran re file? Gia pes mas esi poy eisai toso eksipnos!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν την πήραν με ΑΣΕΠ....λυπάμαι που το μαθαίνεις από εμένα

Ανώνυμος είπε...

den mas eipes omos pos tin piran! Mipos kapoios edo leei psemata? File xoris ASEP den mpainei oute kounoupi!

Ανώνυμος είπε...

κάνε μια βόλτα στην ΔΕΥΑ και ρώτα να μάθεις, είναι όλη την ημέρα άτομα εκεί να σε ενημερώσουν, ζήτα απλά την σύμβαση της. και για να ολοκληρώσω και να τελειώνει το θέμα δεν είπα ότι είναι κακό που την πήρε επειδή ήταν υποψήφια σύμβουλος με τον Στάμκο, απλά ρωτάω να μου απαντήσει κάποιος γιατί ενώ έχεις μηχανικούς(όπως τους έχεις δεν με ενδιαφέρει) γιατί δίνεις ΕΞΩ από την πόλη των Γιαννιτσών 30 και πλέον χιλιάρικα για μελέτες; Αν δεν μπορούν να κάνουν τις μελέτες οι μηχανικοί που έχεις(γιατί τους πήρες θα μου πείς), χάθηκαν οι μηχανικοί των Γιαννιτσών(πάνω από 150 ενεργοί μαζί με τους υπομηχανικούς);

Αυτό ρωτάω φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

κ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ επειδη πιστευω οτι ειστε δικαιος αλλα κατα το ημισι,σας παρακαλω να ασχοληθειτε και λιγο με τους μισθους καποιων υψηλα αμειβομενων υπαλληλων{βλεπε διευθυντης,"βοηθος" κλπ, για να ειστε δικαιος εξ ολοκληρου.Σας ευχαριστουμε ως υπαλληλοι της ΔΕΥΑΠ που εκφραζεστε με καλα λογια για τους εργαζομενους,αλλα νηστικο αρκουδι δεν χορευει.Ζηταμε τα χρηματα που δουλεψαμε με ιδρωτα και δεν μας τα δινουν!!!{συγνωμη απο ολους για την ανωνυμια μου,αλλα αν γραψω επωνυμα,ο ΔΕΡΒ......θα με στειλει σπιτι μου,και θα πεινασουν τα παιδια μου}.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΑΣΛΑΝΙΔΗ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ! ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ? Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΟΕΟ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΕΝΟ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ Ή ΌΧΙ? ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ! ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΙKΟΝIMΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΙΑ!

ΝΑΣΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ είπε...

ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ{7-2-12,10οο} ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΝ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ? ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ "ΚΟΤΕΣ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΕΙΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ!!! Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...{ΝΑΣΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ,ΕΣΩΒΑΛΤΑ Δ.ΠΕΛΛΑΣ}