Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Πρωταθλήτριες στην Ε.Σ.ΠΕ.Μ. οι νεανίδες του ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Πήραν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κερδίζοντας τον Ποσειδώνα Βέροιας με 3-1 σετ.

Το μέλλον του γυναικείου βόλεϊ σίγουρα φαντάζει θετικό αφού το θέαμα και το πάθος που παρουσίασαν οι δύο ομάδες που βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα των Νεανίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. ήταν εντυπωσιακό.
Αντίπαλες στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» βρέθηκαν οι ομάδες του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών και του Ποσειδώνα Βέροιας σε μια αναμέτρηση χωρίς αύριο αφού ο νικητής έπαιρνε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Η γηπεδούχος ομάδα τελικά πήρε τη νίκη με 3-1 σετ μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα όπου οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν 0-1 σετ (22-25)....
Στη συνέχεια όμως δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην αποφασιστικότητα και την καλή απόδοση των αντιπάλων τους που κέρδισαν τα επόμενα 3 σετ πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη, μαζί με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του βόλεϊ που βρέθηκαν στις κερκίδες του γυμναστηρίου.
Τα σετ: 22-25, 25-23, 22-18, 26-24
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Τζούρος Κώστας) Δόσπρα Α., Παπαδοπούλου Α., Κωφίδου Δ., Παπαδοπούλου Π., Χατζηβασιλείου Δ., Βαλσάμη Ο., Γεννήτσαρη Β., Γάζη Π., Πονοπούλου Χ., Μουγτουσίδου Α., Τσαβδάρη Γ., Παπακαρμέζη Α.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ