Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Κατάντησαν το δημοτικό συμβούλιο "τσίρκο" και καπηλειό…

Απερίγραπτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας όπου ένας ανεπαρκής δήμαρχος για έναν ιστορικό δήμο κατάφερε με τη συμπεριφορά του να υποβιβάσει το δημοτικό συμβούλιο σε επίπεδο καφενείου και ακόμη χειρότερο. Βέβαια μεγάλη ευθύνη για την εικόνα αυτή φέρει και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που ανέχεται τις προσβλητικές εκφράσεις και απρεπείς χαρακτηρισμούς μελών της πλειοψηφίας προς συναδέλφους τους από την μειοψηφία ενώ στην αντίθετη περίπτωση εξαντλεί την αυστηρότητα του και απειλεί με αποβολές από την αίθουσα. Είναι ντροπή για τον μεγάλο σε μέγεθος και ιστορία δήμο Πέλλας να διοικείται από μια τόσο «μικρή» διοίκηση που αναζητά άλλοθι για τις παραλήψεις και τις καθυστερήσεις της..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαλλον δεν ήσουν παρόν κ.Γουτουχίδη διότι οι προσβολές και το τσίρκο προήλθαν απο την ανεβασμένη αντιπολίτευση και από τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας που στην αγωνία τους να κάνουν μικροπολιτική και φθηνή αντιπολίτευση --διότι αυτό ξέρουν τόσα χρόνια -έγιναν ρεζίλι και ξεφτίλισαν το δημοτικό συμβούλιο.... λυπάμαι πραγματικα ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΓΟΥΤΟΥΧΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ....ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΜΑΣ-ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ- ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΌΤΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ- ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ....ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ,ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ (ΦΑΝΑΡΙΑ, ΜΠΑΛΕΣ, ΚΟΡΔΕΛΕΣ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ???? ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ....ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Σ@@@Α! ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ - ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ-ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΡΟΤΕΑ!Η ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Ή ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!