Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Πέλλα ο Φίλιππος Παντελίδης

Τον Φίλιππα Παντελίδη θέλουν οι πληροφορίες να πλαισιώνει το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Πέλλα στις προσεχείς εκλογές. Μάλιστα πριν λίγο καιρό υπήρξε συνάντηση με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής για το θέμα αυτό, η οποία επαναλήφθηκε πρόσφατα και σχεδόν δόθηκε η θετική απάντηση. Ο Φίλιππος Παντελίδης που σήμερα προΐσταται του καταστήματος της TT Bank (Ταχυδρομικό ταμιευτήριο), έχει στο παρελθόν πολυετή παρουσία και έντονη δράση στην αυτοδιοίκηση αλλά και στα κομματικά όργανα, ενώ και στις προηγούμενες εκλογές το όνομα του συζητήθηκε μεταξύ άλλων για το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Πέλλα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε το όνομά του δίπλα σε αυτό της Θεοδώρας Τζάκρη και του Βασίλη Γιουματζίδη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο με τις ευλογίες του Βαγγέλη Βενιζέλου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΛΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ .

Ανώνυμος είπε...

καλα υπαρχουν ακομα ατομα που θα θελησουν να βαλουν υποψηφιοτητα για βουλευτες κ ειδικα με το πασοκ? τετοια εποχη? τι να πω , μπραβο τους, ή ηρωες ειναι ή ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!