Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πλήρη αγωνιστική δράση σήμερα στη Football league. Δύσκολη έξοδος της Αναγέννησης Γιαννιτσών στις Σέρρες

Το Πρόγραμμα της αγωνιστικής
Τον φορμαρισμένο Πανσερραϊκό θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 4:00 το απόγευμα η Αναγέννηση Γιαννιτσών στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Πλέον το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και κάθε αγώνας αποτελεί τελικό ειδικά για τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους όπως και η ομάδα των Γιαννιτσών που αν παρουσιάσει στους εναπομείναντες αγώνες το καλό της πρόσωπο δεν θα δυσκολευτεί να πετύχει το στόχο της. Ήδη ο Διαγόρας έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα ενώ εξαιρετικά δύσκολη είναι και η παρουσία του Εθνικού Αστέρα αφού..... οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ομάδος έχουν αποχωρήσει λόγω οφειλών. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Κατερίνη όπου ο φιλόδοξος Πιερικός θα υποδεχτεί τη Λάρισα που θα έχει στον πάγκο της για πρώτη φορά το Μιχάλη Ζιώγα.
 

Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής που ξεκινά στις 4:00 το απόγευμα έχει ως εξής:
Πλατανιάς – Αγροτικός Αστέρας
Βέροια – Εθνικός Αστέρας
Βύζας Μεγάρων – Επανομή
Καλλονή – Φωκικός
Πανθρακικός – Θρασύβουλος
Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Καλλιθέα – Παναχαϊκή 16:30 ote tv
Πιερικός – Λάρισα 19:00 ote tv
Ο αγώνας Διαγόρας – Ηρακλής Ψαχνών κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ τβν φιλοξενουμένων λόγω αποβολής του Διαγόρα από το πρωτάθλημα.

Στη βαθμολογία προηγείται ο Πανθρακικός με 43 β. και ακολουθούν ο Πλατανιάς με 41β και η Βέροια με 40β αλλά και έναν αγώνα λιγότερο. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς δύο περισσότερους από τη Λάρισα που χρωστάει τον αγώνα μέσα στη Βέροια . Στη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκονται ο Εθνικός Αστέρας με 21β. ο Βύζας Μεγάρων με 19β και ο Διαγόρας με 5β.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: