Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τα αυτοκίνητα έφτασαν μέχρι και την είσοδο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Την εικόνα που παρουσιάζει ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Γιαννιτσών σχολιάζει ένας αναγνώστης μας και επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Ήθελα να πω για το χάλι που επικρατεί στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και εντός του αύλειου χώρου και εκτός, από παρκαρισμένα αυτοκίνητα που παρκάρουν μέχρι και την είσοδο του Νοσοκομείου. Έχει αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντικό είναι να είναι ελεύθερος ο χώρος και η πρόσβαση στο Νοσοκομείο; Ο διοικητής του Νοσοκομείου μπαίνει από την πίσω πόρτα και δεν βλέπει τι γίνεται; Κάποτε υπήρχαν φύλακες, τώρα υπάρχει ιδιωτική υπηρεσία φύλαξης. Θα επιθυμούσα μια απάντηση…ευχαριστώ»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση, δυστυχώς, οδεύει από το κακό στο χειρότερο.

Το λυπηρότερο όλων όμως, όπως φαίνεται εδώ και τόσον καιρό, είναι πως κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για αυτή την τραγική κατάσταση.

Είναι απαράδεκτη η συγκεκριμένη "εικόνα" και για λόγους αισθητικής, αλλά φυσικά κυρίως για λόγους ασφαλείας, μια και αναφερόμαστε σε πρόσβαση σε δημόσιο νοσοκομείο.

Κάποιος θα πρέπει επιτέλους να ξεκινήσει την διαδικασία εκκαθάρισης του συγκεκριμένου χώρου, από παντός τύπου αδιάφορους και συνάμα προκλητικούς οδηγούς οχημάτων, αλλά και μικροπωλητές που βρήκαν ευκαιρία να πουλήσουν την πραμάτεια τους.

Οι δικαιολογίες που μας οδήγησαν σε αυτό το χάλι, είναι πολύ "φθηνές".

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΩΡΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΘΑ ΦΡΙΞΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΚΕΡΝΕΙ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ .

Ανώνυμος είπε...

Kαθημερινό φαινόμενο να μαλώνουν οι φύλακες με αυτούς που χωρίς λόγο παρκάρουν μέσα στο χώρο του Νοσοκομείου. Μάλιστα προχθές ο φύλακας αναζητούσε οδηγό για μία ώρα που είχε παρκάρει μπροστά στα Εξωτερικά Ιατρεία και όταν τον βρήκε τον έβρισε και από πάνω. Γιατί δεν κάνετε μια έρευνα στην αρμόδια Δημοτική Αστυνομία να δείτε πόσες φορές κλήθηκαν από το Νοσοκομείο για να δώσουν κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο προαύλιο του Νοσοκομείου, πόσες φορές ήρθαν, πόσες κλήσεις έδωσαν και κυρίως πόσες από αυτές πληρώθηκαν και γιατί δεν πληρώθηκαν.
Επίσης γιατί δεν απευθύνεστε στην αρμόδια Δημοτική Αστυνομία για τους πωλητές έξω από το Νοσοκομείο αφού αυτό δεν έχει αρμοδιότητα.
Στα έκτακτα όπου πάντα υπάρχει φύλακας η πρόσβαση των ασθενοφόρων είναι πάντα ανοικτή, ακόμη και τώρα που δεν έχει προσωπικό το φυλάκιο. Κάποτε πρέπει να σεβόμαστε και κάποια πράγματα σε αυτή τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπουμε αυτοκίνητα στη φωτογραφία που βάλατε.