Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ένθερμος εναγκαλισμός και ευχές για καλή επιτυχία

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Διονύση Σταμενίτη. Μάλιστα ήταν από τους πρώτους επώνυμους από το χώρο της πολιτικής που έφτασε στο γραφείο και από τους πρώτους που τον ευχήθηκε καλή δύναμη επιτυχία. Μια ατάκα του πάντως σηκώνει πολύ συζήτηση. Μετά τον ασπασμό του με τον Διονύση Σταμενίτη του είπε ότι αυτό το γραφείο το χρησιμοποίησε και ίδιος ως εκλογικό κέντρο στο παρελθόν, ενώ όταν ρωτήθηκε από παρευρισκόμενο δημοσιογράφο αν εκλέχθηκε σε εκείνες τις εκλογές απάντησε διπλωματικά λέγοντας «Δεν εκλέχθηκα αλλά μπορώ να πω ότι ήταν μια πετυχημένη εκλογική μάχη…» Η φράση αυτή έκανε αμέσως κάποιους προληπτικούς να αλλάξουν θέση. Πάντως στα εγκαίνια....
βρέθηκαν και άλλα στελέχη της αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων η δημοτική σύμβουλος Ηλιάνα Λαγομάτη, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιαννιτσών Κώστας Πέσιος κ.α. Βέβαια πληροφορίες θέλουν τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας να λοξοκοιτάζει προς τις επόμενες εκλογές στο δήμο Πέλλας και σίγουρα στην προσπάθεια αυτή θέλει συμπαραστάτες όλα τα στελέχη πολιτικά και μη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΤΟΥΥΧΙΔΗ,ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε Θεοδωρε να παίζεις τον Σταμενιτη να το καταλάβω,νέος είναι σοβαρός είναι αυθαρτος είναι Καλα κανεις κ τον προβαλεις,αλλα να ασχολησε με τον Θεοδωρίδη;Τι σχέση μπορει να έχει ο Σταμενιτης με τον Θεοδωρίδη;Η ακόμη κ εσυ τι σχέση μπορείς να έχεις με τέτοιους τύπους;Τέτοιους πολιτικούς θελουμε ρε Θεοδωρε να ασχοληθούν με την πόλη μας,με τον Δήμο μας;Σαν να τα μπερδευεις λίγο.Φαντάζεσαι να πέσει ο Δημος σε τέτοια χέρια;Αλοιμονο μας ρε Θεοδωρε τότε.

Ανώνυμος είπε...

Οι μισοί που ήταν στα εγκαίνια δεν θα τον ψηφίσουν.Κράτα το αυτό που σου λέω.