Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Οι επικρατέστεροι για τη θέση του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας. Σφήνα στην επιλογή Ανδρεάδη – Ξηρού ο Χρήστος Πασσαλής

Αν και συνηθίζεται οι αλλαγές των αντιδημάρχων και των προέδρων των Νομικών Προσώπων στα μέσα της θητείας μιας δημοτικής Αρχής να είναι μια υπόθεση με ανοιχτά χαρτιά, ο δήμαρχος Πέλλας έχει καταφέρει να διαφυλάξει το στεγανό της απόφασης του, αφού κανείς δεν γνωρίζει τα πρόσωπα που θα επιλέξει για τις θέσεις αυτές. Βέβαια στην Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας την πιο σημαντική επιχείρηση του δήμου, η επιλογή αν και φαίνονταν εύκολη, μάλλον προβληματίζει αρκετά την ηγεσία του δήμου, αφού ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης Γιώργος Ανδρεάδης που θεωρείτο μέχρι πρόσφατα ο πιο επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου έχει και δύο ακόμη συναδέλφους του που φέρονται να βρίσκονται στα σχέδια του δημάρχου. Ο ένας μάλιστα εξ αυτών.... ο Βασίλης Ξηρός γνωρίζει καλά τα θέματα της επιχείρησης αφού συμμετείχε ως μέλος του Δ.Σ. στα μέχρι σήμερα συμβούλια της επιχείρησης με ενεργό παρουσία. Ωστόσο σε μια περίοδο όπου θα ξεκινήσουν οι ουσιαστικές διαδικασίες για την υλοποίηση των μεγάλων έργων του ΕΣΠΑ που αφορούν έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ αποκτά τεράστιες ευθύνες που απαιτούν αντίστοιχες ικανότητες και εμπειρία. Σε αυτό το σημείο μπαίνει σφήνα το πρόσωπο του προέδρου του Δ.Σ. Χρήστου Πασσαλή ο οποίος διαθέτει και αυτός τα προσόντα αυτά τα οποία γνωρίζει καλά ο δήμαρχος με τον οποίο συνεργάστηκε άψογα τα τελευταία δύο χρόνια. Σε κάθε περίπτωση ο δήμαρχος Πέλλας έχει να επιλέξει με γνώμονα όχι μόνο τις ενδοπαραταξιακές ισορροπίες, αλλά και την αποδοτικότητα της διοίκησής του και οφείλει να είναι αυστηρός και απόλυτος στις επιλογές του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ.ΑΚΟΜΑ Η ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΑΚΟΜΑ!! ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ???

Ανώνυμος είπε...

απλως δεν εχει αποφασισει σε ποιον κολλητο του θα δωσει τον παχυλο μισθο του προεδρου της δευαγ εν μεσω ολων αυτων των τραγικων καταστασεων.κατι ακουσα για 4-5 χιλιαρικα!!για να αναλαβει καμια θεση κανενας πραγματικος επιστημονας ουτε λογος.κι οσον αφορα θεματα εμπειριας κτλ κτλ αρκει να δει κανεις την φωτο αλλα και την καταντια της πολης για να καταλαβει.
δεν φταιει κανεις,εμεις φταιμε

Ανώνυμος είπε...

Κανένας πραγματικός επιστήμονας δε θα δεχόταν αυτή τη θέση....χαζός είναι να μπλέξει???...γιατί θα μπλέξει....Μόνο όποιος έχει άγνοια κινδύνου ή όποιος τον ενδιέφερε μόνο ο μισθός θα δεχόταν αυτή τη θέση...και από ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί μνηστήρες για αυτήν την θέση!!!!!