Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Συμβούλιο με μια θέση κενή… στη ΔΕΥΑ Πέλλας. Ξέχασε ο δήμαρχος να ορίσει το έκτο μέλος του Δ.Σ. Ο Μιχάλης Παναγιωτίδης νέος πρόεδρος

Την πολύ σημαντική περίοδο που ακολουθεί για την δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του δήμου Πέλλας καλείται να διαχειριστεί το νέο Δ.Σ. που ορίστηκε χθες … με μία θέση όμως κενή. Και αυτό γιατί ο δήμαρχος Πέλλας ενώ θα έπρεπε να ορίσει από την πλειοψηφία έξι μέλη τελικά στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου όρισε πέντε. Προφανώς δεν τα υπολόγισε καλά και καλείται σήμερα να αποκαταστήσει την παράλειψή του αυτή. Νέος πρόεδρος της Επιχείρησης ορίστηκε ο Μιχάλης Παναγιωτίδης με αντιπρόεδρο τον Απόστολο Φάκα ενώ ως μέλη θα συμμετέχουν οι: Σικοβάρης Β., Παντελίδης Κ., Ρουσοπούλου Αικ., Ελευθερίου Γ. Ως λαϊκά μέλη... παραμένουν οι: Επιτροπάκης Αθανάσιος και Αρετάκης Ιωάννης ενώ εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου και των εργαζομένων αντίστοιχα στο Δ.Σ. της επιχείρησης αναμένεται να παραμείνουν ο Χαριτίδης Κυριάκος και ο Κιουρκτσίδης Ανέστης.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΠ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ Σ ΕΒΡΙΖΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Πέντε μέλη παραιτήθηκαν,πέντε όρισε.Φαντάσου να μην ήσουν και στο Δημ.Συμβ. τι θα έγραφες.Δυσκολευεσαι να καταλάβεις ακομη και τη μητρική σου γλώσσα?Γιατι αλλιως δεν εξηγειται..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσύ άκουσες ότι παραιτήθηκαν μόνο πέντε μέλη? Γιατί η κασέτα λέει άλλο. Και στο κάτω - κάτω δεν πειράζει να ξεχάσει και κανέναν, έτσι κι αλλιώς το κουμάντο στη ΔΕΥΑΠ το κάνει ο δήμαρχος.
Έτσι κι αλλιώς δεν είναι πρώτη φορά που ξεχνάν. Εδώ ξέχασαν... να βγάλουν σε διαβούλευση το έργο που δημοπρατούν με λεφτά του ΕΣΠΑ... η μήπως το έβγαλαν και δεν το είδαμε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΓΟΤΟΥΧΙΔΗ ..???
ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή εκτός του ότι δεν ξέρεις να ακούς δεν ξέρεις και να μετράς.
Λοιπόν για να ξέρεις:
Ο δήμαρχος είπε ότι παραιτούνται τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πέλλας που ήταν από την πλειοψηφία οι παρακάτω 6.(Ασλανίδης πρόεδρος, Ανδρεάδης αντιπρόεδρος και μέλη Ξηρός, Λαγομάτη, Τόσιος και Σαμόπουλος) Σύνολο έξ (6).
Αμέσως μετά όρισε τα αντίσοιχα νέα μέλη αναφέροντας τα παρακάτω πέντε (5)ονόματα συμβούλων της πλειοψηφίας. (Παναγιωτίδης πρόεδρος, Φάκας αντιπρόεδρος, Σικοβάρης, Παντελίδης και Ρουσοπούλου. Σύνολο πέντε (5).
Άντε γιατί μας ζάλισες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΩ ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΙΜΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΩΡΑΙΟΣ